Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Ja kupowalem.. Jestem z lubelskiego ale kupowalem z Siedlec z firmy Alterdom. Ekipa sprawdzona, polecana. Od 13lat zajmuje sie zabudowa poddaszy i niejednokrotnie spotykalismy sie na budowach. Znalem opinie inwestorow i widzialem prace chlopakow na zywo. Doradzili mi Vetrexa V82. Poki co nie zaluje zakupu choc jeszcze nie mieszkam.. :) Pozdrawiam

Ja kupowalem.. Jestem z lubelskiego ale kupowalem z Siedlec z firmy Alterdom. Ekipa sprawdzona, polecana. Od 13lat zajmuje sie zabudowa poddaszy i niejednokrotnie spotykalismy sie na budowach. Znalem opinie inwestorow i widzialem prace chlopakow na zywo. Doradzili mi Vetrexa V82. Poki co nie zaluje zakupu choc jeszcze nie mieszkam.. :) Pozdrawiam

Dzięki za odzew, również wstępnie przymierzałem się do tego modelu on jest na profilu weka , u dla okna to to 0.76-0.85 to zależy od okna, jaki Wybrałeś rodzaj montarzu na taśmach czy w ociepleniu, ten ostatni potaniał i jest 100 zł za metr, na taśmach coś około 45 zł ?

W warstwie ocieplenia to jaki to montaż- na konsolach, MOWO?

Grzesiulla przy montażu w licu muru najważniejszą rzeczą jest przygotowanie glifów, wyrównanie ich załatanie wszelkich ubytków.

Dokładnie nie pamiętam gdyż odpuszcze montaż w ociepleniu, ale dzięki za rady bo to taka oczywistość jednak czasem zapominamy o takich drobnych rzeczach jak przygotowanie glifów, jak myślicie tynk gipsowy glodband będzie dobry ?

• 1 month później...