fizyk 01.11.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Czy ktoś z Was brał pod uwagę dachówkę - karpiówkę??? Jesli tak to prosze o uwagi.I jescze jedno - gdzie znajdę najtańszy Porotherm?? - Może wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 01.11.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 No i swietnie, dopadlo mnie wstretne chorubstwo nici jutro z chodzenia po sklepach i szukania materialow , dozobaczenia wkrotce jak bede w stanie siasc do komputera . Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.11.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Wracaj do zdrówka Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.11.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Życzę zdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.11.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Strzel sobie za moje zdrowie piwka z miodem albo wino korzenne (tylko własnoręcznie przyrządzone I wyobraź sobie, że mąż w kominku rozpala - od razu Ci się ciepło zrobi i wirusy uciekną. PRECZ Z WIRUSAMI !!! BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 03.11.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 zdrowiej Iwonka, zdrowiej! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 03.11.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ja również życzę powrotu do zdrowia U siebie wczoraj też odkryłem parę wirusów, ale w moim komputerze(trojany) i najgorsze że nie mogę się ich pozbyć. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.11.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 A mi ktoś cały cza sprzesyła wiadomości, które usuwa mi NortonAntywirus, bo jest zagrożenie wirusem. Jakiś Lidek to przesyła - nie wiem kto to jest, ale to robi . Nie wiem dlaczego komuś zależy na zawirusowaniu mojego komputera. PRECZ Z WIRUSAMI !!! Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Darek 03.11.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Witamy Lublinian. Budujemy od 25 sierpnia naszą ukochaną Manuelę. Już wygląda super właśnie kładziemy dachówke. Pozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekT 03.11.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Witamy kolejne osoby które buduja Manuela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.11.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Witamy nowych (ale jakże już doświdczonych) towarzyszy broni. Ciekawy jestem jak tam postęy u Guita Ja już oddałem dokumenty do adaptacji. Do końca tygodnia już mam mieć równo pod sufitem ... eee to znaczy równo na działce. Ciekawe czy im się uda to zrobić Wszystkim zawirusowanym (informatycznie i wewnetrznie) życzę zdrówka i cierpliwosci. Pawson - jak tam wyceny ?? Gdzie znajdę tani porotherm (czy ktoś jescze produkuje coś takiego - najlepiej żeby taniej i lepiej jakościowo). NIkt się też o karpiówce nie wypowiedział - wstrzymujcie się od głosu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.11.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam nowych klubowiczów. U mnie zakup projektu coraz bliżej, jeszcze tylko trochę uzgodnień, czy to ma być na pewno ten i będziemy szczęśliwymi posiadaczami projektu (tylko projektu ). Fizyk ja nawet nie brałam pod uwagę ceramiki, ale po głowie chodzą mi Markowicze i Harasiuki, jakoś tak (nie jestem pewna, ale chyba Ella z któregoś budowała). Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 04.11.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 cześć witamy nowych forumowiczów nie mogę się z bramą wjazdową zmobilizować, mam nadzieję, że do soboty słupki zaleję - była zmiana koncepcji, bo słupek wychodził na rurze gazowej...a swoją drogą nawet nie wiecie jaki to problem złapać ludzi do wykopania i zalania fundamentu pod bramę! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 04.11.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam MaPi - Marta, ja również budowałem z ceramiki (Markowicze). Byłaś u mnie i widziałaś. Ella chyba również z tego buduje. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Cześć Wukan, widzisz zapomniałam . Fizyk byłeś też u Wukana, zapytaj doświadczonego kolegi , ale z tego co kojarzę, to było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 04.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witamy Lublinian. Budujemy od 25 sierpnia naszą ukochaną Manuelę. Już wygląda super właśnie kładziemy dachówke. Pozdrawiamy wszystkich witam moze na Jarzebinowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Darek 04.11.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 W Dominowie, tj. Gmina Głusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 WitamWiem, że Wiesio buduje z ceramiki (Wukan - pozdrowienia specjalne). Moje pytanie raczej brzmiało czy ktoś ma namiar na tani Porotherm (ceramika ciepła-porowata, a nie MAX). Ze względu na to że chcę się wprowadzić w tym samym sezonie, więc dobrym rozwiązaniem będzie pióro-wpust + oczywiście ciepełko (Porotherm jest przecież cieplejszy od Maxa). A różnica w cenie nie będzie aż tak olbrzymia przy całości inwestycji.Ponawiam pytanie o karpiówkę - ktoś brał ją pod uwagę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam Wiem, że Wiesio buduje z ceramiki (Wukan - pozdrowienia specjalne). Moje pytanie raczej brzmiało czy ktoś ma namiar na tani Porotherm (ceramika ciepła-porowata, a nie MAX). Ze względu na to że chcę się wprowadzić w tym samym sezonie, więc dobrym rozwiązaniem będzie pióro-wpust + oczywiście ciepełko (Porotherm jest przecież cieplejszy od Maxa). A różnica w cenie nie będzie aż tak olbrzymia przy całości inwestycji. Ponawiam pytanie o karpiówkę - ktoś brał ją pod uwagę???? Hej, wiem, że jest dosyć droga, ale najładniej wychodzi przy skomplikowanych dachach i elementach typu wole oko (nie widać tak granic płaszczyzn) Mogę spytać kumpla od dachów, jeśli cię coś końkretnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 04.11.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 fizyk, Stalmet, Artur Ch., jeśli chcesz dalsze info na priva pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts