Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witamy nowych (ale jakże już doświdczonych) towarzyszy broni.

Ciekawy jestem jak tam postęy u Guita :wink:

Ja już oddałem dokumenty do adaptacji. Do końca tygodnia już mam mieć równo pod sufitem ... eee to znaczy równo na działce. Ciekawe czy im się uda to zrobić :wink:

Wszystkim zawirusowanym (informatycznie i wewnetrznie) życzę zdrówka i cierpliwosci.

Pawson - jak tam wyceny ??

Gdzie znajdę tani porotherm (czy ktoś jescze produkuje coś takiego - najlepiej żeby taniej i lepiej jakościowo).

NIkt się też o karpiówce nie wypowiedział :( - wstrzymujcie się od głosu ??? :o

Witam nowych klubowiczów. U mnie zakup projektu coraz bliżej, jeszcze tylko trochę uzgodnień, czy to ma być na pewno ten i będziemy szczęśliwymi posiadaczami projektu (tylko projektu :cry: ).

Fizyk ja nawet nie brałam pod uwagę ceramiki, ale po głowie chodzą mi Markowicze i Harasiuki, jakoś tak (nie jestem pewna, ale chyba Ella z któregoś budowała).

Pozdrawiam

Marta

cześć ;)

witamy nowych forumowiczów ;)

nie mogę się z bramą wjazdową zmobilizować, mam nadzieję, że do soboty słupki zaleję - była zmiana koncepcji, bo słupek wychodził na rurze gazowej...a swoją drogą nawet nie wiecie jaki to problem złapać ludzi do wykopania i zalania fundamentu pod bramę! :(

pozdr,

Witam

Wiem, że Wiesio buduje z ceramiki (Wukan - pozdrowienia specjalne). Moje pytanie raczej brzmiało czy ktoś ma namiar na tani Porotherm (ceramika ciepła-porowata, a nie MAX). Ze względu na to że chcę się wprowadzić w tym samym sezonie, więc dobrym rozwiązaniem będzie pióro-wpust + oczywiście ciepełko (Porotherm jest przecież cieplejszy od Maxa). A różnica w cenie nie będzie aż tak olbrzymia przy całości inwestycji.

Ponawiam pytanie o karpiówkę - ktoś brał ją pod uwagę????

Witam

Wiem, że Wiesio buduje z ceramiki (Wukan - pozdrowienia specjalne). Moje pytanie raczej brzmiało czy ktoś ma namiar na tani Porotherm (ceramika ciepła-porowata, a nie MAX). Ze względu na to że chcę się wprowadzić w tym samym sezonie, więc dobrym rozwiązaniem będzie pióro-wpust + oczywiście ciepełko (Porotherm jest przecież cieplejszy od Maxa). A różnica w cenie nie będzie aż tak olbrzymia przy całości inwestycji.

Ponawiam pytanie o karpiówkę - ktoś brał ją pod uwagę????

Hej, wiem, że jest dosyć droga, ale najładniej wychodzi przy skomplikowanych dachach i elementach typu wole oko (nie widać tak granic płaszczyzn)

Mogę spytać kumpla od dachów, jeśli cię coś końkretnie interesuje