guit 08.11.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 a ja nie mam kiedy się podrapać miało być tak cudownie - inaczej z pracy do roboty i noc co do pomocy to chętnie by się przydała, ciągle nie wylałem fundamentu pod bramę może w sobotę... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 jade dzisiaj po kolejne wyceny - az sie troche boje .... Spotkanie w srode po 20.00 albo w czwartek bez ograniczen - jak wolicie. jak beda same czubaki to najlepiej w pizzerni (blisko) a jak nie to moze byc dalej. Fizyk: film super :) pizza super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Myślę, że można poczekać trochę ze spotkaniem. Tak z dnia na dzień to nie każdy może zajrzy na forum, albo termin nie będzie pasował. Długie weekendy ludzie często sobie ze sporym wyprzedzeniem planują. Może zaczekajmy, napiszmy "ogłoszenie":SPOTKANIE!!!!KIEDY I GDZIE???PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.11.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 film super :) Jaki? Jaki? Jaki? Jaki? Jaki? P.S Troszkę nie na temat, ale lubię dobre kino! Wybaczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 08.11.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam wszystkich, dostalam nastepna wycene, analizuje, porownuje i czekam na wiecej i chyba w koncu zwarjuje. Jesli chodzi o spotkanie to jak najbardziej, moze w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.11.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam wszystkich, dostalam nastepna wycene, analizuje, porownuje i czekam na wiecej i chyba w koncu zwarjuje. Jesli chodzi o spotkanie to jak najbardziej, moze w sobote. Pochwal się na priva od kogo i na co? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 AIK: mi tez sie pochwal na priv sobota jest jak najbardziej OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.11.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Sobota jest OK. Pytanie kiedy? Chyba raczej popołudniu. No i musimy ustalić miejsce. Dla mnie może być Pizzernia na Bursztynowej - lokal się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.11.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Może i my damy radę wpaść - przy okazji juniora do fikolandu zabierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Darek 09.11.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Mam pytanko,właśnie poszukuję dobrych okien PCV. Może macie jakieś sprawdzone namiary w dobrych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.11.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Mam pytanko, właśnie poszukuję dobrych okien PCV. Może macie jakieś sprawdzone namiary w dobrych cenach? Musiałbym więcej wiedzieć o Waszych potrzebach - ile komór - kolor - czy szpros? - co dla Was jest ważne (jakość, cena)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Darek 09.11.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Mam pytanko, właśnie poszukuję dobrych okien PCV. Może macie jakieś sprawdzone namiary w dobrych cenach? Musiałbym więcej wiedzieć o Waszych potrzebach - ile komór - kolor - czy szpros? - co dla Was jest ważne (jakość, cena)? Chcemy minimum 4 komory, kolor z jednej strony złotydąb bez szprosów. Cena musi być wypadkową jakości czyli dobre okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 09.11.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Cześć,jeżeli chodzi o spotkanie to sobota nam pasuje, napiszcie tylko gdzie i o której godzinie. Jeśli nie przeszkadza to nie-Czubkom, to może być znów pizzeria na Bursztynowej. PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.11.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Mam pytanko, właśnie poszukuję dobrych okien PCV. Może macie jakieś sprawdzone namiary w dobrych cenach? Musiałbym więcej wiedzieć o Waszych potrzebach - ile komór - kolor - czy szpros? - co dla Was jest ważne (jakość, cena)? Chcemy minimum 4 komory, kolor z jednej strony złotydąb bez szprosów. Cena musi być wypadkową jakości czyli dobre okna. Hmmm, jeśli zdecydujemy się na PCV wybierzemy Goran lub Szewpol. Nawet dziś jeszcze oglądaliśmy w Goranie okna 3-komorowe, ale o przepięknym profil, po prostu zaj2@#$%^ (oczywiście rzecz gustu, ale w tym profilu niestety nie robią 4 komorowych, Szewpol bardzo podobne - zobaczymy) Są zresztą w salonie na Wolskiej. Dzisiaj otrzymaliśmy informację, że Goran nie dzieli zleceń na okna "typowe" i "nietypowe". Oczywiście na korzyś klienta. Quit ma znajomego, który handlują tą firmą i ich poleca (cena). Oglądałem wiele okien, ale te spełniały nasze oczekiwania. Cena OK, oczywiście trzeba ponegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 10.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam wszystkich , właśnie jesteśmy przy wyborze okien i raczej na pewno wybierzemy Gorana , bo cenowo nie przebiła go jak do tej pory zadna firma ( jeśli chodzi o tę klasę ) Robiliśmy już wycenę u znajomych od Zbyszka i niestety wyszło drożej niż w Goranie( upusty są rzeczywiście wieksze i montaż tańszy , ale ceny wyjściowe wyższe , co daje 3200 zł różnicy ) Jeśli chodzi o podłaczenie wody do głównego wodociągu , to różnie z tym bywa ; podobno zależy kto jest właścicielem wodociągu . U nas gmina jest właścicielem wodociągu i trzeba u nich zakupić warunki przyłaczenia za 500 zł i właściwie decyzja należy do nas , czy robimy indywidualnie , czy bierzemy wykonawców z gminy . Zwykle jest trochę taniej jeśli robimy przyłacze prywatnie . Ale np.:w Świdniku , gdzie właścicielem przyłaczy są wodociągi , zastrzegaja oni sobie zrobienie samej wcinki , co nie zawsze na końcu musi być tańsze , jeśli resztę przyłacza robi ktoś inny ( ale czasem jest ) . Tak więc morał z tego taki że zawsze trzeba patrzeć na ceny końcowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Darek 10.11.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jaki poziom rabatów udało się Wam uzyskać w Goranie. Ja krzyknołem im 15% i to nie zrobiło wrażenia więc pewnie mozna więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.11.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Za nami kolejny krok ku własnemu domkowi. Mamy w końcu projekt. Po długich i ciężkich zmaganiach dokonaliśmy wyboru. No a teraz prawdopodobnie zaczną się schody i konktretne już wydatki . Cóż, na własne życzenie. Co tam ze spotkaniem? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 10.11.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam Urko, Beata i Darek ja rownież jestem zainteresowany oknami.Napiszcie w którym salonie sprzedaży Gorana pytaliście się o ceny. Pozdr.Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 10.11.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 http://www.goran.pl/punkty/punkty.php?woj=lubelskie Ja z tej stronki nawiązałem kontakt mailowy z panią Sylwią Dymicką , która zrobiła mi symulację kosztów stolarki okiennej . Ich siedziba mieści sie na terenie WSK Świdnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 10.11.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Wukan dzieki za namiar, bede dzwonic. W koncu podjelismy decyzje bedzie dachowka tylko niewiem czy Euronit profil S czy Braas 2S, doradzcie ktora lepsza. A co do ekipy od dachu to jestem w kropce, bo ta moja ,,tania,, niechce klasc dachowki, wiec musze szukac nowej, moze ma ktos namiary na dobrych , niedrogich dekarzy. Ps co ze spotkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts