idkam 25.11.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witamy, witamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.11.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Właśnie dowiedziałam się od IDKAM o grupie lubelskiej. Jestem tu poraz pierwszy i już żałuję, że nie trafiłam przed rozpoczęciem budowy. Teraz kładą nam dach. To znaczy kładą kiedy nie pada i nie wieje zbyt mocno. Napisałam do IDKAM o oknach z firmy ORTIS z ul. Lubartowskiej. Słyszałam od znajomych. Napisałam też do BABY-BUDOWNICZKI na forum odnośnie ekipy. Jeżeli jeszcze nie wybrałaś, to zapraszam. Przestrzegam przed ekipą spod Kraśnika, pana Wł. Ufniarza z Suchodołów. Poszukuję ekipy do budowy szamba i studni głębinowej i w ogóle do wykończeniówki. Mam hydraulika i elektryka. Acha i jeszcze kogoś do stropu drewnianego. Pozdrawiam wszystkich. Dziękuję bardzo za odzew, napisałam na priva. Mozemy zrewanżować się namiarami na "dachowca" Pozdrawiam BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 26.11.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 A tak przy okazji, czy ktoś buduje ALĘ II? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.11.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Cześć RHM. Z czego budujesz??? i MNiej więcej gdzie? hurrrrrrrrrrraaaaaaa wekend )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 27.11.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Huuuuurrrrraaaa weeeeeekeeeend!Cześć fizyk. Budujemy, właściwie ściany już są, więc zbudowaliśmy z belitu. W kierunku Krasienina. A Ty? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 27.11.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Cześć RHM, może podasz jakiegoś linka do projektu domu, który budujesz? Ala wydaje mi się, że to Archipelag, ale nie jestem pewna.Witamy w Klubie.PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.11.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Ja dopiero doprowadziłem działke do porządku. Buduję w Dąbrowicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.11.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 A my po wizycie na "mini targach" chyba wybraliśmy kredytodawcę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.11.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 O kurcze, całkiem zapomniałam o tych targach. Mam nadzieję, że nic ciekawego mnie nie ominęło. Napiszcie, że nie. U nas mapa do celów projektowych się robi, a w poniedziałek mamy spotkanie z architektem.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.11.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Były to targi kredytowo-mieszkaniowe a oficjalnym sponsorem była omega. Generalnie nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.11.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 No to dobrze. Mieszkanie nie interesuje mnie wcale, a kredyt narazie też nie (i oby nigdy nie interesował). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.11.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Witajcieczytałem wiadomoć w prasie nt. przydomowych oczyszczalni cieków- podobno UE dała lub ma dać na tereny wiejskie w najbliższym czasie fundusze na ich budowe. Zainteresowani majš pokryć 10% kosztów!Popytajcie w swoich gminach i podzielcie sie wiadomociami.Pozdrawiam agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.11.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 To kiedyś znalazłam na forum, ale to dotyczyło Dąbrowy Górniczej, ale może warto spojrzeć. Mam nadzieję, że będzie możliwość uzyskania jakiegoś dofinansowania.PozdrawiamMarta[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 29.11.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 cześć wszystkimkiedys badałem sprawę... w gminie musi sie znalezc ktos, kto poprowadzi akcje zebrania chetnych na taka oczyszczalnie (powiedzmy, ok. 30 osob) i wtedy gmina stara sie o fundusze strukturalne z uniiw rezultacie inwestor zaplaci za oczyszczalnie, powiedzmy nie 8, ale np. 2, czy 3 tys., reszta finansuje pozyskanymi pieniazkami gminanie ma szans na pomoc "pojedynczym" inwestoromtakie informacje uzyskalem od woj. funduszu ochrony srodowiska w Lublinie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.11.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Czesc ALL podjalem troche decyzji ostatnio: 1. WYbralem kierownika budowy - znajomy znajomego i dlatego sie zgodzil bo normalnie to jest zabiegany itd, itp... Cena - jako inspektor 1500, jako kierownik 2000. Zalezy czy wykonawca bedzie kierownika mial czy nie. W tej kasie jest co najmniej raz w tygodniu na budowie + zawsze kiedy trzeba - facet jest OK. 2. Z jego pomoca ocenialem wyknawcow - niestety moj "najbardziej prawdopodobny" po mojej ocenie; odpadl po jego ocenie :) ... Jak to gosc powiedzial - chalupa sie nie zawali ale zbytnio sie z nia nie piescili ... natomiast drugi w kolejnosci wykanwca dostal pochlebna opinie i dodatkowo dal upust :) Reasumujac calosc robocizny bez dachu i bez koparki 23k (maja swoje stęple) 3. Co do dachu to mam oferte 13k za calosc od jednego goscia (S...) natomiast ciagle jeszcze nie wzialem sie za drugiego, ktorego bym wolal ale na razie chce 16k ... 4. Moge kupic okna velux do poddaszy juz tylko ciagle nie wiem ile mi ich potrzeba ... (nie, nie da sie policzyc na projekcie bo bede cos zmienial ) Co o nich myslicie ?? Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Hej, w wytwórni ceramiki Harasiuki (pustaki ceramiczne) jest aktualnie promocja 25%. Czy ktoś z Was robił w tej sprawie rozeznanie? Moze by tak spółdzielnia ? BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Pustaki raz jeszcze... Dzwoniłam do Harasiuków, rabat w przypadku dużego Maxa (220) jest od jakichś 3000 sztuk (nam np. potrzeba jakieś 3800 szt.). Zapewniaja transport, jest możliwość przechowania u nich do wiosny. Pomyslcie, policzcie, jako i ja czynię BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.11.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 1. czy transport i przechowanie jest w tej kasie ??2. ile wychodzi cena 1 m2 muru tudziez jednego pustaczka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 1. czy transport i przechowanie jest w tej kasie ?? 2. ile wychodzi cena 1 m2 muru tudziez jednego pustaczka ?? http://www.harasiuki.com.pl/cennik.php Rabat do 25%, transport do L-na (wg rozmowy tel. w cenie) Ile kosztuje m2 ściany - policz wg swojego projektu. Mój jest już opracowany dla maxa, stąd mam dokładne dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts