monikam 04.03.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Mam pytanie do wg gdzie kupiłeś tak tanio ten styropian? bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań , nie styropianu oczywiscie tylko dobrych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 04.03.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 WG DIĘKUJĘ CI serdecznie za bardzo cenną dla mnie pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 04.03.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Bobo, napisz jakie dokumenty i ile mamony trzeba zanieść do ZEŁT-u w Żyrardowie w celu złożenia wniosku o przyłączenie. Skoro moge czekać nawet dwa lata to chyba powinienem już złożyć papiery. W końcu mój optymistyczny wariant zakłada stan zero właśnie za dwa lata:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 04.03.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 WG DIĘKUJĘ CI serdecznie za bardzo cenną dla mnie pomoc. Nie ma za co Pismo Ci prześlę, ale wczoraj nie mogłem znaleźć w komputerze, jeszcze poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 04.03.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Mam pytanie do wg gdzie kupiłeś tak tanio ten styropian? bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań , nie styropianu oczywiscie tylko dobrych cen. Styropian (FS12) kupiłem w firmie Minox z Tarchomina, ale razem z silką na cały dom, w styczniu, płacąc z góry całość kwoty. Nie wiem czy uzyskasz takie same warunki. Sprawdź Centrobud Błonie, mają dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 04.03.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Bobo, napisz jakie dokumenty i ile mamony trzeba zanieść do ZEŁT-u w Żyrardowie w celu złożenia wniosku o przyłączenie. Skoro moge czekać nawet dwa lata to chyba powinienem już złożyć papiery. W końcu mój optymistyczny wariant zakłada stan zero właśnie za dwa lata:-)) Powinieneś złożyć o wszystko co się da, łącznie z wodociagiem i telefonem, gazem itd.. Wodociąg mogą Ci podłączyć na działkę, TP ma ustawowy termin na podłączenie abonenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 04.03.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Myślę, że jak się zacznie sezon budowlany, a ktoś będzie się przymierzał do grubszego zakupu, powienien dać znać na tej grupie podając co dokładnie kupuje i za jaką cenę. Można się wtedy podłączyć i uzyskać jeszcze lepszą cenę lub skomentować, że nie warto bo w innym miejscu można to kupić taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 04.03.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dzięki Włodek. Pomysł z łączeniem zamówień i inf. nt. cen też jest git. Ja niestety będę kupował materiały najwcześnie za rok, a i to będzie głównie cement i piach, ewentualnie bloczki fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 04.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witam, nie wiem czy to jescze na temat bo cały tydzień nie zaglądałem na forum, ale widze ze jest decyzja co do miejsca. Chetnie do Grodziska przyjade, pizzernie moze znajde. Mysle ze najwyzszy czas ustalic godzine, czy 13:00 to dobry czas? Poza tym trzeba ustalic jakąs forme identyfikacji w stylu : "czerwony kapelusz". Niestety dzis tez mam urwanie glowy w pracy wiec zajrze dopiero jutro. Teraz juz tylko konkrety bo bardzo malo czasu mamy. Pozdrawiam. Stach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 04.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Znak rozpoznawczy Murator w ręku. Chciałabym być ale nie wiem czy dam radę. Rozumiem, że Pizzeria na deptaku w Grodzisku o godz. 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 04.03.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witajcie!Ja byłem pomysłodawcą miejsca. I cieszę się, że zostało przyjęte. Postaram się być, bo dodatkowo po południu mam inne zajęcia, ale chyba mi się uda pogodzić te dwie sprawy. Dla słabiej zorientowanych podaję blizsze szczegóły gdzie znaleźć lokal. Rzeczywiście chyba nazywa się Bonita. Jest, idąc deptakiem od Sienkiewicza w kierunku dworca kolejowego, po lewo w bocznej uliczce, bez wylotu na deptak. A może dałoby się wcześniej np. o godz. 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 04.03.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dla zmotoryzowanych: Jadąc od Wawy, za światłami - przy deptaku skrecamy w prawo, 30 metrów dalej na dziwnym skrzyżowaniu - odbijamy w prawo (ale nie na parking), Sto metrów dalej na skrzyżowaniu równorzędnym skręcamy w lewo i zaraz potem na łuku 90 st. w prawo - 50 metrów dalej po prawej stronie jest pizzeria. Ja niestety (choć mam najbliżej) nie mogę -zagrypiłem sie i musze siedzieć, a właściwie leżeć. Co do przedszkoli to podobno niezłe jest w Milanówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 04.03.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ja niestety nie będę Mamy pierwszą od pół roku wolną od budowania sobotę i wyruszam w rejs po Bartyckiej na połów wanien, kranów i sedesów. Miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 05.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dla ułatwienia poruszania się po Grodzisku zamieszczam link do interaktywnej mapy miasta. Oto on:Mapa Grodziska. Myślę, że może on się przydać również w przyszłości, w celu kokalizacji jakiegoś miejsca w naszym mieście.A teraz co do spotkania. Lokal, o którym mowa mieści się u zbiegu ulic Bohaterów Getta oraz Żwirki i Wigury. Powodzenia w nawigacji na mapie i potem w terenie. Do zobaczenia w sobotę. To już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 05.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wow, od kiedy jest ta mapa? Kiedyś grzebałem na stronie grodziska i nie było chyba niczego takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 05.03.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Może komuś z Was się przyda. Poniżej linki do oficjanych stron:Starostwa Powiatu Grodziskiego oraz Urzędu Miasta Grodzisk Mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 05.03.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 A tak na marginesie, to mapka jest niczego sobie można ją dowolnie skalować i przesuwać. Można też wyszukiwać ulice z katalogu. Myślę, że się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 05.03.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bardzo się przyda. Jest całkiem profesjonalnie zrobiona stąd moje wow.Apropo usług grodziskich, mam nadzieję, że się nie obrazicie za kryptoreklamę - polecam gabinet Twój Dentysta w Szpitalu Grodziskim na Dalekiej - leczy tam moja żona. (Tzn. chwilowo nie leczy, bo właśnie urodziła mi się córeczka, ale wspólniczkę też mogę polecić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 05.03.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Aha, Włodek co do twojego pomysłu z wymianą cen to on jest suuuper. Na pewno będziemy się udzielać w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikam 05.03.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wreszcie się dogadaliśm, ale z przykrością stwierdzam, że fifty-fifty będziemy na nim, bo jak zwykle coś, o tej porze akurat angielski dzieci nie do odwołania . Podoba nam się mapa, dzięki Włodek za wiadomość o styropianie.... oczywiście wyśmienity pomysł z tymi cenami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts