ewak39 23.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dzieki, Senser! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 23.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witajcie, Senser nie ma co... piękny domek, gratuluję! U mnie właśnie wczoraj rozpoczęli elewację zewnętrzną, ale co do koloru to wciąż jeszcze nie ma ostatecznej decyzji. Poza tym jest glazurnik, hudraulik i od jutra kominkarz więc sporo się dzieje... pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A dziękuje, dziękuje... Ale sam się z siebie śmieje..u ciebie już glazura w środku a u mnie elewacja na cacy....a wśrodku tooooo A w sumie, ma do was takie pytanko....gdzie można w czymś wybrać tani ale przyzwoity konglomerat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 23.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mam pytanko do osób "podlegających" pod ZE Żyrardów. Jak szybko zrobili wam przyłącze? Czy w ogóle ktoś czekał aż ZE wywiąże się z obowiązku podłączenia do sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Pozwolę sobie pokazać kilka fotek z iluminacją... Poniżej, w lewej części zdięcia boczna elewacja z wykuszem/oknem salonu. A w planie głównym front z zapalonym halogenem oświetlającym podjazd... http://foto.onet.pl/upload/3/31/_496430_n.jpg A tu już bez tego halogenu http://foto.onet.pl/upload/43/40/_496431_n.jpg A tu, boczna elewacja od stronu wykuszu/salonu: http://foto.onet.pl/upload/0/2/_496432_n.jpg A tu tylnia elewacja: http://foto.onet.pl/upload/49/13/_496434_n.jpg Tył z bokiem garażu...: http://foto.onet.pl/upload/39/19/_496437_n.jpg Również tył w trochę innej perspektywie: http://foto.onet.pl/upload/42/43/_496436_n.jpg Zbliżenie na przyszły taras: http://foto.onet.pl/upload/36/98/_496435_n.jpg A tu znów front z bokiem garażu tym razem po prawej stronie..: http://foto.onet.pl/upload/8/6/_496440_n.jpg Mam nadzieję, że się państwu spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 ZE Żyrardów: ja po załatwieniu wszystkich dokumentów czekałam jrszcze 2 miesiące na samo podłączenie, i to z wykozrystaniem znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 26.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Senser Pogratulować oświetlenia i efektów zachodzącego słońca... Naprawde dom pięknie sie prezentuje...A dlaczego na inektórych zdjęciach elewacja jest żółta a na innych biała? bobo30Dzieki za informację. Czyli mam szanse na podłaczenie na przyszły rok? zawsze to pare złotych w kieszeni zostaje... Z wstępnego rozeznania wynika że mogę mieć prąd za 2-3 tygodnie podłączany przez lokalnego elektryka ale to kosztuje pare tysiączków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Senser Pogratulować oświetlenia i efektów zachodzącego słońca... Naprawde dom pięknie sie prezentuje...A dlaczego na inektórych zdjęciach elewacja jest żółta a na innych biała?... Ano tak wyszło....zabawa czasem naświetlania i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 26.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Senser Pogratulować oświetlenia i efektów zachodzącego słońca... Naprawde dom pięknie sie prezentuje...A dlaczego na inektórych zdjęciach elewacja jest żółta a na innych biała?... Ano tak wyszło....zabawa czasem naświetlania i tyle... W dobie lakierów samochodowych - kameleonów - nic nie wiadomo, może i elewacje zmieniają kolor w zależności od oświetlenia i kąta pod jakim się patrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 27.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich To mój debiut na forum jeżeli chodzi o posty, ale cierpliwie przeczytałem cały wątek. "Prawie" mamy działkę w Osowcu (od strony Józefiny przy ul. Szkolnej) pozostał mały szczgół - zapłacić za nią Pozdrawiam wszystkich sąsiadów i mam nadzieję że czasem wspomożecie nas doświadczeniem. No to będziemy dość bliskimi sąsiadami. Do Józefiny, do sklepu chodzę na piechotę (jak mi się nie śpieszy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 27.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 MAPA!!! Ci którzy będą mieli problem zrobię to indywidualnie... Senserku, ja na pewno będę miała problem. Pod literką M w Musułach, poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 27.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 A czy ktoś z was wie, gdzie tu w naszych okolicach można kupić jakieś tanie i ciekawe/ładne tujki?? Hej Senser W Józefinie zaraz za szkołą (jadąc od katowickiej) jest dość spora szkółka na pewno coś wybierzesz Tylko czy 30 zł za półmetrową tujkę, wprawdzie b. ładną, to drogo czy tanio? A ja bym potrzebowała ze 30 sztuk . Mniejsze (25 - 30 cm) po ok. 10 zł. Tylko kiedy to urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.06.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Jolka, już cię naniosłem... Jeszcze nie ma tej mapy pod linkiem...poczekam może na innych... Jak na razie jest: 1. McLime 2. Senser 3. Wg 4. Marzek 5. Sylvia1 6. Jolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 27.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Podziękuję jak się zobaczę, tzn. jak będzie odpowiedni link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 27.06.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Sporo rosline jest do kupienia w Józefinie w szkółce panstwa Wawruch . Inne gospodarstwo jest w Żelechowie od strony Jastrzębnika u państwa Nowosielskich . Jeszcze inna na granicy Grodziska i Milanówka u Mariusza Maja. Jesli szukacie małych firm zakładających ogrody przydomowe to moge podać kilka namiarów. Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 28.06.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Grupe Ozarowska juz ostrzeglam, ale Grodzisk i okolice tez blisko (nawet znalazłam swoją ulice w Ozarowie na mapie grupy ), zatem chcialam Was tez ostrzec przed firma Instal Bud z Ozarowa, mieszcza sie przy Poznanskiej - zolty budynek blisko kosciola. Wykonuja prawie wszystko, ale nie sami, po prostu podnajmuja najtansze ekipy, ktore chyba nie maja za wiele pracy. Przykro mi to pisac, ale tynk po miesiacu zaczal pekac, a Pan nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci (chociaz podobno mamy 12 miesiecy gwarancji). Kretacz jakich malo. Szczerze ostrzegam - po wielu, wielu poprawkach jeszcze przed odebraniem prac, teraz czeka nas wymiana calej elewacji prawdopodobnie na wlasny koszt. Brak slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob10 29.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Właśnie otrzymałem po 2 tyg. warunki z ZEWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 29.06.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Do Sensera i Sylvii Takie pytanko - jakis czas temu (w lutym tego roku) pisaliscie o ZE Pruszkow i ogolnie udalo mi sie wywnioskowac, ze trzeba sie wystrzegac przylacza budowlanego tylko od razu uderzac po docelowe. Moglibyscie w skrocie wytlumaczyc dlaczego, bo nie chcialbym sie wkopac w jakies dziwne terminy i oplaty Dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 29.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Pod warunkiem, że masz już dom..resztę dopiszę później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts