Zonzi 02.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Aga i Janusz Polecam ponizszego geotechnika, badania robil u mnie w Kajetanach. "GEOSERVICE" ul. Grzymalitów 9/12 03-141 Warszawa tel./fax (22) 466 44 63 kom. 0-609 625 131 http://www.geoservice.waw.pl mailto:[email protected] Sympatyczny,sprawny, szybki, dosc tani. 5+ PozdrawiamZonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 02.03.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 "GEOSERVICE" ul. Grzymalitów 9/12 03-141 Warszawa tel./fax (22) 466 44 63 kom. 0-609 625 131 http://www.geoservice.waw.pl mailto:[email protected] No rzeczywiscie bardzo miły Pan i tanio:) Czy do bazy juz mozna wpisywac - czy jeszcze testujemy? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 02.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No rzeczywiscie bardzo miły Pan i tanio:) Czy do bazy juz mozna wpisywac - czy jeszcze testujemy? Aga no wlasnie a propos testow, AS sie ostatnio skarzyl, ze nikt nie testuje bazki DO PRACY RODACY!!! testowac, testowac i przesylac uwagi!!!! Pzdr Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a przypomnijcie adres bazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 02.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa wersja strony tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a jak można testować tą bazę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 02.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a jak można testować tą bazę?? dodajemy, zmieniamy, oceniamy, sprawdzamy czy wszystko działa, zastanawiamy się czy coś mogłoby działać lepiej, przyjaźniej dla usera... JEDNYM SŁOWEM: SZUKAMY DZIURY W CAŁYM to chyba umiemy-my Polacy, nie? Pzdr Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Bardzo Was prosze podajcie mi namiar na jakąs w miare sensowną i tanią hurtownie budowlana w naszej okolicy. Aga W naszej okolicy cieszko z niska cena. Niską cenę znajdziesz w Centobudzie w Błoniu (dowożą na sza teren) Ja kupuję aż na Chełmżyńskiej 249 w W-wie. Dowożą i sa naprawde tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Moi Drodzy, u mnie niedługo ma zacząć się kopanie fundamentów, więc się rozglądam za geodetą do wytyczenia budynku. Wychodzi na to, że koszt wytyczenia w naszej okolicy nie schodzi poniżej 600zł (ławy drutowe, 5 osi). Czy Wy też tyle płaciliście ? Podzielcie się wiedzą w tym temacie Jacek Jacek do wytyczenia budynku wystarczą ci 5 osi? 5 osi nie za mało? może 5 narożników? z reguły wytyczanie to koszt 100 zł za pkt gdzie punkt to każde załamanie budynku To widzę, że znalazłem tańszą opcję. Za wyznaczenie obrysu domu na ławach drutowych 600zł (w tym materiał) Przy moim pokręconym budynku mam 26 osi Cena tyle ile syn płaci Ojcu (Tata geodeta) A tak na poważnie to normalny śmiertelnik zostawia przy moim projekcie furę kaski geodecie Jakub, to prosimy o namiar na tatę ... i dobre stawki dla forumowiczów Jacek Wydaje mi sie, że sam koszt wytyczenia punktów nie jest miarodajny pod wzgledem kosztów, bo na obsługę geodezyjną składaja sie: (przynajmniej u nas tak było) mapki, wytyczenie, 2x ZUD, inwentaryzacja powykonawcza z mapką i dokumenty do zakonczenia budowy i wpisu do ksiegi wieczystej. w sumie zgodziliśmy na 2200 za całą obsługe geodezyjną i nic nas nie obchodziło. A jeszcze jedno wytyczyć trzeba również ogrodzenie ,żeby nie było potem problemów z sąsiadami. Obsługę geodezyną robił GEOCOM z nadzrzyna 22- 7298064 lub 692455972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellisa 03.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 w Zyrardowie zapłaciłam za geodete 550zł wiec nie tak dużo,ale te mapy są wazne tylko 3miesiace,lub 6 ,ale chyba 6miesięcy ostatnio jak byłam składać o warunki na wode to ten kierownik tak powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 04.03.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Drodzy Grodzisko-Nadarzynianie, potrzebuję dość pilnie studniarza z naszych okolic. Czy macie jakieś sprawdzone namiary na solidne firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 04.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 czeeeestudniarz to Paluchowski 502286560 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ano...cały czas pytania o te namiary... Oj jak by nam się przydała jakaś JUŻ DZIAŁAJĄCA baza danych... ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 05.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ano...cały czas pytania o te namiary... Oj jak by nam się przydała jakaś JUŻ DZIAŁAJĄCA baza danych... ach... Oj Hubercik, Hubercik Wywołany do tablicy informuję, że kończę prace nad integracją procesu rejestracji z bazą użytkowników forum, więc niebawem wyczyszczę bazy testowe i zaproszę Was do rejestracji na stronie. p.s. Opóźnienia prac wynikają z przyczyn technicznych, nie do końca zależnych ode mnie. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 05.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 bylam dzis na wycieczce krajoznawczej w sprawach urzędowych w Zyrardówku, miasto nie poraża architekturą , jedyne 2 nowe bydynki to sąd i mcdonald, potem wizyta w urzedzie gminy żabia wola , no i nie mogłam nie wstąpic na nasze włościa, aaaach... jaka piękna ta nasza okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Żyrardów...a weź nic nie mów...to najbrzydsze miasto na ziemi... A kierowcy WZY... albo po staremu WTS Nie nawidzę tego miasta...nie cierpie... Tam to paszporty powini dawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 05.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Żyrardów...a weź nic nie mów...to najbrzydsze miasto na ziemi... A kierowcy WZY... albo po staremu WTS Nie nawidzę tego miasta...nie cierpie... Tam to paszporty powini dawać.... Eee, a ja słyszałem, że pięknieje z dnia na dzień... kwitnie po prostu! A nasza okolica rzeczywiście piękna, też tam dzisiaj byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.03.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wiesz co...to jakiś dziwny zbieg okoliczności...ja też tam dzisiaj byłem..Jutro też będe...w sumie pojutrze chyba też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 05.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 czeeee studniarz to Paluchowski 502286560 polecam Takze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 05.03.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Bardzo Was prosze podajcie mi namiar na jakąs w miare sensowną i tanią hurtownie budowlana w naszej okolicy. Aga Aga, Polecam hurtownie Hael ( tel 7298969) w Strzeniowce. Wyglada niepozornie ale moga zalatwic wszystko i to po duzo lepszych cenach niz inne hurtownie w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts