tom17 30.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ulica się nazywa bajeczna.... pod koniec ulicy - przedostatnia działka (pomiędzy słupkami z linią N-N). No to witamy sąsiadów Asia i Tomek Bajeczna 21 (przy transformatorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 30.08.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 niestety kupno działki w tej chwili poniżej 200 zł za metr raczej trudne. W mojej okolicy jest działka 1600 m po 130 zł. ale cała zadrzewiona i chyba w tym jest problem. A my już za chwileczkę, już za momencik kończymy. Ekipa nr 1 cyklinuje i lakieruje podłogi, ekipa nr 2 układa kosteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 30.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam, (...) ekipa nr 2 układa kosteczkę Edyryt - może podaj więcej szczegółów nt. tej ekipy i kostki, którą układają. Ja się powoli do tego przymierzam, za około 1,5-2 miechy chciałbym robić podjazd pod garaż i dojście do domu, około 50m2. Szukam rozsądnych wykonawców zajmujących się brukarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 30.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A wasza działka jest pewno za czekoladowym domkiem Piotuś Ty jadłeś kiedyś czekoladę w tym kolorze? Jak dla mnie to kolor hm ...amarantowy? )))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 30.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Wiem, temat był maglowany już dość długo, ale dzwoniłam już do: - Sacewicza - ni. Magda, akiedy rozmawialas z Sacewiczem? Pytam bo nie moge sie do chlopiska dodzwonic, a od poniedzialku ma wchodzic do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 30.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A wasza działka jest pewno za czekoladowym domkiem Piotuś Ty jadłeś kiedyś czekoladę w tym kolorze? Jak dla mnie to kolor hm ...amarantowy? )))))))))))))) O kurcze mezczyzna a rozroznia wiecej nie 4 podstawowe kolory:) Cud nad Wisłą I nie myśl ze Ci dokuczam, poprostu jestem mile zaskoczona ze przedstwiciel plci meskiej kojarzy coś takiego jak kolr amarantowy, bo wiekszosc facetow nawet nie wie co to lilaróż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 30.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 daj znać co i jak. bo chciałbym we wrześniu już mieć to z głowy. czy to ten sam koleś co jest w książce grupy? Nie, jego nie ma w książce. Ale jak wszystko bedzie OK, to go dopiszę A ile Wy płaciliście za takie badania, bo w ksiazce nie znalazlam info na ten temat. Jeśli to było pytanie do mnie, to 800 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 30.08.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Magda, akiedy rozmawialas z Sacewiczem? Pytam bo nie moge sie do chlopiska dodzwonic, a od poniedzialku ma wchodzic do mnie... z tego co pamiętam, to na początku tego tygodnia - chyba w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 30.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 O bo wiekszosc facetow nawet nie wie co to lilaróż jest hmm, ja też nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 30.08.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 bo wiekszosc facetow nawet nie wie co to lilaróż jest hehe, lilaróż .... a czy ktos wie jak wyglada cyklamen, rezedowy czy chamois? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam szanowną grupę i z przyjemnością do niej dołączam. Zamierzam rozpocząć budowę Wdzięcznego w Milanówku pod koniec września, ale papierologia mnie wykańcza. Nie wiecie może ile czasu czeka sie na wydanie decyzji z energetyki w Pruszkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam szanowną grupę i z przyjemnością do niej dołączam. Zamierzam rozpocząć budowę Wdzięcznego w Milanówku pod koniec września, ale papierologia mnie wykańcza. Nie wiecie może ile czasu czeka sie na wydanie decyzji z energetyki w Pruszkowie? w Pruszkowie? wg teorii 2 tygodnie wg praktyki nawet i 3 mies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ["] w Pruszkowie? wg teorii 2 tygodnie wg praktyki nawet i 3 mies Boże, toż to skandal. Jestem wściekła Trzy m-ące... a mój dom, będę płakać. Cholerni monopoliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 30.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam szanowną grupę i z przyjemnością do niej dołączam. Zamierzam rozpocząć budowę Wdzięcznego w Milanówku pod koniec września, ale papierologia mnie wykańcza. Nie wiecie może ile czasu czeka sie na wydanie decyzji z energetyki w Pruszkowie? w Pruszkowie? wg teorii 2 tygodnie wg praktyki nawet i 3 mies ...nic gorszego niż ZE Pruszków...Na prąd czekaliśmy od lutego do sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam szanowną grupę i z przyjemnością do niej dołączam. Zamierzam rozpocząć budowę Wdzięcznego w Milanówku pod koniec września, ale papierologia mnie wykańcza. Nie wiecie może ile czasu czeka sie na wydanie decyzji z energetyki w Pruszkowie? w Pruszkowie? wg teorii 2 tygodnie wg praktyki nawet i 3 mies ...nic gorszego niż ZE Pruszków...Na prąd czekaliśmy od lutego do sierpnia... ty weź nie narzekaj ja czekałam od stycznia 2005 do końca czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ...nic gorszego niż ZE Pruszków...Na prąd czekaliśmy od lutego do sierpnia... Tak, też o tym słuszałam, że energetyka ma nawet 9 m-cy na wykonanie przyłącza. Ale mi chodzi o wydanie decyzji, która będzie potrzebna do dokumetów składających się do wydania pozwolenia na budowę. P.S. Piękny macie domek. Gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 30.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ...nic gorszego niż ZE Pruszków...Na prąd czekaliśmy od lutego do sierpnia... Tak, też o tym słuszałam, że energetyka ma nawet 9 m-cy na wykonanie przyłącza. Ale mi chodzi o wydanie decyzji, która będzie potrzebna do dokumetów składających się do wydania pozwolenia na budowę. P.S. Piękny macie domek. Gratuluję wyboru. ...dzięki za uznanie...Na samą decyzję czekaliśmy ok. 3 tygodni. Po uzyskaniu pozwolenia na budowę zaczęły się schody...Więcej napisałam w poście "tandem z piekła rodem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 30.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam szanowną grupę i z przyjemnością do niej dołączam. Zamierzam rozpocząć budowę Wdzięcznego w Milanówku pod koniec września, ale papierologia mnie wykańcza. Nie wiecie może ile czasu czeka sie na wydanie decyzji z energetyki w Pruszkowie? w Pruszkowie? wg teorii 2 tygodnie wg praktyki nawet i 3 mies ...nic gorszego niż ZE Pruszków...Na prąd czekaliśmy od lutego do sierpnia... ty weź nie narzekaj ja czekałam od stycznia 2005 do końca czerwca 2007 Nie wiem, jak w Twoim przypadku, ale u nas linia energetyczna kończyła się kilka metrów od działki...Pół roku to raczej długi czas na postawienie skrzynki i wkopanie kabla. Trwałoby to dłużej, gdyby nie ..." znajomy - znajomego "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cholera, czy w tym kraju to się nic nie da bez "popchnięcia" No cóż, będę musiała jakoś z tym problemem powalczyć. Tylko jak? Zacznę chyba od podłożenia bomby tu i ówdzie. Taaaak, to będzie dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A wasza działka jest pewno za czekoladowym domkiem Piotuś Ty jadłeś kiedyś czekoladę w tym kolorze? Jak dla mnie to kolor hm ...amarantowy? )))))))))))))) amarantowy no nie wiem to czekolada z lider price Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts