agapiotr 19.12.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witajcie Zasadniczo jesteśmy przygotowani na tzw przerwe techniczno-zimową, szkoda że nie udało się przykryć dachówką, musimy czekać na styczeń, w związku z tym również pozostajemy w bezdachowcach, chyba że wciągnięta ale nie ułożona dachówka na dachu to już np półdachowce Ps. wczoraj zakupiliśmy okna teraz musze sie rozejrzeć za drzwiami zewnętrznymi Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 19.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Aga Jakie okienka kupiliscie ??? Ja czekam na wyceny i kredyt mam jakiegos pecha zalatwianie kredytu trwa od sierpnia Sama umowa przygotowuje sie juz 3 tydzien Dzis wpadlem na budowe, zdjete stemple ...fajnie . Niestety beda musieli rozebrac 3 scianki dzialowe bo zapomnieli papy podlozyc ... Ech. pozdrofki Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Zdecydowaliśmy się na oknoplast, profil awans, kolor orzech Jeszcze nie polecam,jak przetestuje to sie wypowiem W każdym razie opinie są dobre. http://www.oknoplast.com.pl/pub/Image/produkty/profile/19_profilkoncept.jpg Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 19.12.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A my dzisiaj skonczyliśmy dach to znaczy mamy dach na głową ale jeszcze bez dachówki. Ale chyba możemy już wyjść z grupy bezdachowców Teraz spokojnie czekamy na dekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 20.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://foto.onet.pl/66cn3,0dg88wg4bcuc,cukg0,u.html a my jesteśmy na takim etapie.... jeszcze to troche potrwa zanim my wyjdziemy z grupy bezdachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.12.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A my dzisiaj skonczyliśmy dach to znaczy mamy dach na głową ale jeszcze bez dachówki. Ale chyba możemy już wyjść z grupy bezdachowców Teraz spokojnie czekamy na dekarza. No to święta macie już gdzie spędzić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zapomniałem...Chyba wszyscy śpią??Hooop do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 20.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 śpią snem zimowym.......ja osobiscie czekam na wycene dachu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.12.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zapomniałem... Chyba wszyscy śpią?? Hooop do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 20.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nie wszyscy śpią, niektórzy pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 20.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Pracuje się a poza tym dzisiaj zamowiliśmy okna. będą to okna z oknoplastu profil Platinium. Kolor orzech Juz się nie mogę doczekać marca jak mi je wstawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.12.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Z okazji mocno się zbliżających się świąt Bożego Narodzenia, życzę wam wszystkim aby w te dni wasze domy były pełne ciepła (i nie mam tu na myśli pomp, rekuperatorów!!) rodzinnego, wesołe! Aby fakt Narodzenia się Jezusa dawał nam siłę na cały Boży rok ! Samych tylko pięknych chwil przy Wigilijnym stole... Nie fizyczne prezenty są najważniejsze...aby to co naprawdę ważne was cieszyło! Czego życzy wam Senser z całą rodzinką...Olą i Madzią http://www.opoka.org.pl/images/e-kartki/908.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 21.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 My juz jestesmy dachowcami:) W srode skonczyli klasc nam dach, po swietach zabijemy okna deskami, wstawimy prowizoryczne robocze drzwi i do marca pewnie spokoj:) Ale ja tu z innego powodu - Kochani, z okazji zblizajacych sie Swiat zycze Wam wszystkiego co dobre, spokoju dla tych co buduja, odpoczynku od tego metliku w glowie Weteranom Forum dalszej cierpliwosci do nas Mowiac krotko wszystkim WESOLYCH SWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.12.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Ta kolęda od opłatka się zaczyna,Bo opłatkiem najpierw dzieli się rodzina.Od opłatka i od życzeń naszej mamyOd tych słów nad opłatkiem wyszeptanych.(...)I zaśpiewaj, zakolęduj nam kolędoŻe najbliżsi zawsze blisko przy nas będą,Że nikogo nie zabraknie przy tym stolePrzy kolędzie najpiękniejszej z wszystkich kolęd!http://img213.imageshack.us/img213/3019/kartka1im5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.12.2007 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Udanych Świąt Bożego Narodzenia życzy Gaweł z Rodzinką! http://1.1.1.5/bmi/fajnekartki.lua.pl/images/bozenarodzenie/027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 22.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkiego najlepszegoMikołaja bogatego, śniegu bialutkiegoChoinki pachnącej i gwiazdki błyszczącejBałwana ze śniegu i mniej życia w bieguBy Wam wszystko pasowałoBy kłopotów było mało Szczęśliwego wskoku do Nowego Roku Poza tym spokoju i wytchnienia od codziennychspraw w rodzinnym gronie Życzy Ntek z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 22.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wesołych, spokojnych i rodzinnie ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.A w Nowym Roku wszelkiej pomyślności, a przede wszystkim super fachowców spełniających marzenia budowniczych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.12.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej,choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego,roku bardzo udanego życzy Agnieszka i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 23.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wesołych świąt w czasie przeprowadzki życzy Jakub z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 23.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ja też Życzę wszystkim spokojnych Świąt........ PS 15 stycznia zaczną robić nam dach.......ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts