Tamlin 15.03.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 podpowiedzcie gdzie zamawialiście drzwi zewnętrzne? Może jakiś zakład stolarski możecie polecić, który robi w okolicy ładne drzwi? Pomożecie? Mi robili górale z Limanowej którzy się w tym specjalizują a przywoził montował i oczywiście brał kase inny stolarz z tego miasta który robi schody, pakiety itp... a w drzwiach pośredniczy. Nie jest zbyt solidny dlatego go nie wpisywałem do książki ale chłopaki od drzwi są zawodowcami i robią super. Jeżeli chcecie mogę wysłac namiary na priv (na pośrednika) Cen mają bardzo przyzwoite zarówno na drzwi zewnętrzne jak i wewnętrzne Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 15.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mi robili górale z Limanowej którzy się w tym specjalizują a przywoził montował i oczywiście brał kase inny stolarz z tego miasta który robi schody, pakiety itp... a w drzwiach pośredniczy. Nie jest zbyt solidny dlatego go nie wpisywałem do książki ale chłopaki od drzwi są zawodowcami i robią super. Jeżeli chcecie mogę wysłac namiary na priv (na pośrednika) Cen mają bardzo przyzwoite zarówno na drzwi zewnętrzne jak i wewnętrzne Tamlin Tamlin poślij namiary będę bardzo wdzięczna, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 To mnie pocieszyliscie musimy odsprzedac gminie lacznie 300 m dzialki( z obu stron po kawalku) na poszerzenie drog gminnych, gmina juz dzialke podzielila, ale jesli maja nam zaplacic 5 PLN za metr to ja dziekuje Eeee no co ty....5 zł to taka równa sumka........ bedzie na waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 podpowiedzcie gdzie zamawialiście drzwi zewnętrzne? Może jakiś zakład stolarski możecie polecić, który robi w okolicy ładne drzwi? Pomożecie? drzwi zew. i okna (tez drewniane) wzielismy ze stolbud wloszczowa, maja przedstawiciela na bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 15.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 podpowiedzcie gdzie zamawialiście drzwi zewnętrzne? Może jakiś zakład stolarski możecie polecić, który robi w okolicy ładne drzwi? Pomożecie? drzwi zew. i okna (tez drewniane) wzielismy ze stolbud wloszczowa, maja przedstawiciela na bartyckiej Własnie Bartycką zaliczę w najbliższym tygodniu w celu zebrania ofert i polukania coż tam mają ciekawego dzięki za informację, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 15.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam A oto nasze okienka...http://www.noworodek.pl/galery/2008031514185713197900.jpg Senser wzielismy Twoich Panów od tynków gipsowych (z książki adreowej). Sprawna brygada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 15.03.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam A oto nasze okienka... Senser wzielismy Twoich Panów od tynków gipsowych (z książki adreowej). Sprawna brygada.... Tak z ciekawości co to za okna? I jakie wymiary maja drzwi balkonowe? Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 15.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Okna Budvar.....a balkon na górze jest szerszy...chyba 102 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Senser wzielismy Twoich Panów od tynków gipsowych (z książki adreowej). Sprawna brygada.... No to fajnie... Chodzili na drabinach jak na szczudłach?? Mnie to pewnie już nie kojarzyli... A że sprawna to fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam A oto nasze okienka... http://www.noworodek.pl/galery/2008031514185713197900.jpg Senser wzielismy Twoich Panów od tynków gipsowych (z książki adreowej). Sprawna brygada.... Tygrysku Gratuluję - piękne okna! K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.03.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 coś strona nie działa... Nie można wyświetlić strony U kogoś jeszcze nie działa? U mnie jest OK... Witam As co mam zrobić aby miec dostę do stron grupy? K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 16.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Niedrogi koparkowy to pojęcie mylące. Istotny jest sprzęt. Za taki "Ostrówek" z napędem na jedną oś zapłacisz 80 PLN/h ale w tym mokrym gruncie zakopie się i urwie siłownik tak jak to miało miejsce u mnie w ten poniedziałek. Jak będzie miał więcej szczęścia to może wykona korytowanie jak nazywa się w ich slangu ściąganie humusu a przypuszczam, że tę czynność właśnie chcesz wykonać. Silniejsza maszyna z napędem na 2 osie to 100 PLN/h. U mnie korytowanie ok. 300 m2 w czasie suchej jesieni na głębokość ok 35 - 40 cm zabrało 4,5 h. Koparkowych znajdziesz w naszej książce adresowej. Masz wytyczony dom przed korytowaniem ? To dość niezręczna sytuacja. Korytowanie trzeba wykonać na 1.5 m dalej niż obrys ław fundamentowych więc koparkowy będzie miał problem żeby nie poprzestawiać słupków. Mój geodeta nie chciał dwa razy robić tej samej roboty więc sam wpierw ustaliłem położenie budynku, obszar korytowania i dopiero w tym wykopie geodeta wytyczył budynek. Wszystko OK, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam As co mam zrobić aby miec dostę do stron grupy? K Nie co, tylko za ile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 za ile czego : wiosen czy wspolnie wypitego piwa ? K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 16.03.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ze spraw mniej budowlanych.... Mam pytanie do naszych drogich foumowiczek - możecie polecić dobry damski zakład fryzjerski w Grodzisku? Tamlin(ka) Mogę polecić w Milanówku, trzymam się Pani Krysi od 13 lat i kobiety mnie zaczepiają na ulicy z pytaniem, kto mnie strzyże. Ostatnio pani w Urzedzie Skarbowym zaczęła od tego pytania, ledwie próg przekroczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 17.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam A oto nasze okienka... http://www.noworodek.pl/galery/2008031514185713197900.jpg Senser wzielismy Twoich Panów od tynków gipsowych (z książki adreowej). Sprawna brygada.... Tygrysku Gratuluję - piękne okna! K Tygrysku, że tak nieśmiało zapytam: ktoś pilnuje Twoich nowych okien? Bo może ja przewrażliwiona jestem, ale czytając posty o kradzieżach zaczęłam się zastanawiać czy złodzieje czytają forum Muratora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 17.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam A oto nasze okienka... http://www.noworodek.pl/galery/2008031514185713197900.jpg Senser wzielismy Twoich Panów od tynków gipsowych (z książki adreowej). Sprawna brygada.... Tygrysku Gratuluję - piękne okna! K Tygrysku, że tak nieśmiało zapytam: ktoś pilnuje Twoich nowych okien? Bo może ja przewrażliwiona jestem, ale czytając posty o kradzieżach zaczęłam się zastanawiać czy złodzieje czytają forum Muratora... Tak okienka sa pilnowane Tesc jest tam wiekszosc czasu. Mam pytanko o biologiczna oczyszczalnię.....jakie dokumenty trzeba złozyc i gdzie? Czy ktos miał przeprawę przez "szambo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 17.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam, Czy możecie polecić kogoś do cegły klinkierowej? Mam do wymurowania 1 rząd cegły na istniejącej podmurówce ogrodzenia frontowego, ok. 450 sztuk. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 17.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam, Z powodu ograniczonej ilosci wolnego czasu, ktory moglabym przeznaczyc na dogladanie budowy oraz mojej malej wiedzy technicznej chcialabym zlecic budowe jednej firmie. Najchetniej zeby zbudowala mi dom do stanu deweloperskiego. Czy ktos budowal/buduje dom w takim systemie i moze kogos polecic? Dzialka jest w gminie Grodzisk. Bede wdzieczna za pomoc. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 17.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A my właśnie robimy rozeznanie co do blachodachówki i okien. Czy ktoś może ma okna połaciowe z Okpolu? Dostaliśmy 2 sprzeczne informacje na ich temat. Jedni je polecają inny zdecydowanie odradzają zachwalając Fakro. Czy ktoś może powiedzieć coś o ww. oknach na podstawie własnego doświadczenia?Poszukujemy wszelkich uwag i komentarzy. Z góry dziękujemywombaty2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts