Jarus05 07.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ten co mi się podoba bierze 120 zł za mkw powierzchni użytkowej.Wczoraj byłam na rozmowie z firmą która by ewentualnie nam budowała dom i wtedy u nich projekt kosztuje 90 zł za mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 07.08.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nawiasem mówiąc ile oni teraz chcą za przyłącze bo nie wiem? Też nie wim, ale sasiad zbiera po 500 na projekt - tzn chcą "nawodnić" całą Bajeczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 07.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 Ja zrobiłem projekt indywidualny za 6.000 PLN (było to rok temu). Powierzchnia domu ponad 200m2. Jedyny mankament to fakt, że projekt powstawał ponad 3 miesiące, ale jesteśmy zadowoleni, jak dobrze pójdzie najbliższe Boże Narodzenie spędzimy w domu takim, jakim sobie wymarzyliśmy Kontakt w książce adresowej - Elżbieta Kowalska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 08.08.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 Ja zrobiłem projekt indywidualny za 6.000 PLN (było to rok temu). Powierzchnia domu ponad 200m2. Jedyny mankament to fakt, że projekt powstawał ponad 3 miesiące, ale jesteśmy zadowoleni, jak dobrze pójdzie najbliższe Boże Narodzenie spędzimy w domu takim, jakim sobie wymarzyliśmy Kontakt w książce adresowej - Elżbieta Kowalska. Czy mogę poprosić o namiary na tę panią na priva? Jeszcze ani razu nie udało mi się dostać do tej słynnej "książki"... Dziś miła pani z biura w Grodzisku przywróciła mi wiarę w ludzi; adaptacja projektu gotowego: 1.200-2.000 PLN, projekt indywidualny: 35PLN/m2 Ale mają odległe terminy więc szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 08.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 czas sie nieco pochwalic:-) stan sprzed miesiaca i sprzed dwoch dni: w jeden miesiac dach, ocieplenie i tynki ta dam! rozprowadzona tez podlogowka i rozlozony styrop pod wylewki, ktore do poniedzialku wieczor powinny byc gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 08.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 na pytanie "co robicie z pozostalosciami po budowie?" odpowiemy tak: Segregujemy: osobno deski, osobno puszki, osobno szklo, osobno plastiki. Pakujemy w wory i odkladamy na halde. Ostatniej soboty nazbieralismy 12 workow o pojemnosci 120 litrow odpadow styropianu, zwiazalismy ladnie zeby nie rozwiewalo i tez na halde. Nasza ekipa tynkarsko-elewacyjna zwykla przyjezdzac do roboty na 6 rano. Tak bylo i w poniedzialek. Ja podjechalem dopiero kolo poludnia juz z daleka widzac kleby czarnego dymu Pan Andrzej (bardzo zadowolony z wlasnej inicjatywy) powiedzial radosnie, ze nam troche pomogli i spalili wszystko w cholere. No, prawie wszystko - zostala reklamowka szklanych butelek i prawie cale drewno(!)... W ten NIEPOLECANY sposob pozbylismy sie smieci... Naprawde mielismy zamier poradzic sobie z tym w jakis bardziej cywilizowany sposob... ale rozbrajajacy i szczery usmiech pana Andrzeja i jego radosny komunikat, ze zupelnie bezinteresownie pozbawili nas duzego klopotu, rozbroil takze i mnie... zalapalem sie nawet na jeden z ogniskowych wybuchow (jeden z kilkunastu) o wlasciwosciach akustycznych sredniej mocy granatu. To strzelaly metalowe butle z pianka pod cisnieniem do uszczelniania styropu... Zaczalem nawet zalowac, ze nie podjechalem wczesniej... Zdecydowanie jednak odradzam palenie plastikow a zwlaszcza styropu...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamalina 08.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam wszystkich!jestem tu nowa i całkiem zielona(oczywiście to nie kolor włosów )planuję rozpoczęcie budowy w Grodzisku. mam nadzieję że przy WASZEJ pomocy to mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 08.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jasne, że mogę - jeśli chodzi o Mabiss to tel 7242127, 7554913 mail: [email protected] a firma z Wolicy to faktycznie GLOBART - tel.798 08 99 mail: [email protected] MABISSU NIE POLECAM długi termin rozpatrywania reklamacji ???????/i załatwienia /6 mc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 09.08.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witam wszystkich! jestem tu nowa i całkiem zielona(oczywiście to nie kolor włosów ) planuję rozpoczęcie budowy w Grodzisku. mam nadzieję że przy WASZEJ pomocy to mi się uda. Cześć! Ja też jestem od niedawna i dobrze się czuję Na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 09.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 pytanie z trochę innej beczki: czy ktoś orientuje się w miarę dokładnie co do planowanego przebiegu A2 przez powiat grodziski? Słyszałem, że ma przechodzić ok. 3-5 km na północ od Jaktorowa. Wiadomo, gdzie będą zlokalizowane najbliższe zjazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 09.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 pytanie z trochę innej beczki: czy ktoś orientuje się w miarę dokładnie co do planowanego przebiegu A2 przez powiat grodziski? Słyszałem, że ma przechodzić ok. 3-5 km na północ od Jaktorowa. Wiadomo, gdzie będą zlokalizowane najbliższe zjazdy? Zjazdy najbliższe Jaktorowa będą w Wiskitkach i Tłustem. A dokładne informacje masz tu: http://siskom.waw.pl/a2-gr_wojewodztwa-konotopa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 pytanie z trochę innej beczki: czy ktoś orientuje się w miarę dokładnie co do planowanego przebiegu A2 przez powiat grodziski? Słyszałem, że ma przechodzić ok. 3-5 km na północ od Jaktorowa. Wiadomo, gdzie będą zlokalizowane najbliższe zjazdy? tu jest wszystko na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 09.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 wielkie dzięki, taki układ mnie chyba satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 10.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 10.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 mogę polecić architekta z malich, konretny, szybki i zdecydowanie myślący, wiele rzeczy radzi jak zrobić. Pomaga w załatwieniu formalności. Projekt domu około 200m2 plus piwnica pod całością to 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 11.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Wombaty2 Gratulacje !! Idziecie jak burza. Jestem pelen podziwu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 11.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no to... ZACZĘŁO SIĘ BUDOWANIE ekipa właśnie zawitała w sile czterech ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no to... ZACZĘŁO SIĘ BUDOWANIE ekipa właśnie zawitała w sile czterech ludzi gratuluje i ... współczuje POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 Mathia w grodzisku. Pani powiedziała że indywidualny projekt u niej to ok 5000 zł. Ale dla mnie Pani jest lekko irytująca. No ale może to ja jestem dziwny (trudny jak powiedziała Pani ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts