domdlanas 07.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 sprzedam stemple ok. 100, suporex 30 - 50 (sporo pokruszonych więc nie wiem dokładnie), prowizorkę elektryczną miejsce: Owczarniaszczegóły: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eur1mtk 08.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Oddam pokruszone cegły - z porotermu, do utrwardzenia podjazdu etc. mam ok 1.5m3, trzeba mieć własny transport Cześć, ja bym pisał na te cegiełki. Transport mam, tylko powiedz gdzie i kiedy. ( najlepiej pasuje mi weekend). Ja buduję w OPYPACH, obok Ul. Nadarzyńskiej. Dzięki. Podaję namiar na Siebie oprócz Priva. GG 6328851. POZDRAWIAM. THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 08.09.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Poszukuje miejscsa gdzie mozna wynająć barak socjalny na budowę. Na razie znalazłem w grodzisku za 650 zł/m. Znajdę coś tańszego w okolicy? plac w Strzeniówce gdzie zawsze stoją baraki jest pusty niestety Przejezdzalem w niedziele i byl jakis barak do wynajecia. Plac jest kolo skladu budowlanego i zakretu 90 stopni nie sposob nie zauwazyc pozdrawiam Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 08.09.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Oddam pokruszone cegły - z porotermu, do utrwardzenia podjazdu etc. mam ok 1.5m3, trzeba mieć własny transport Cześć, ja bym pisał na te cegiełki. Transport mam, tylko powiedz gdzie i kiedy. ( najlepiej pasuje mi weekend). Ja buduję w OPYPACH, obok Ul. Nadarzyńskiej. Dzięki. Podaję namiar na Siebie oprócz Priva. GG 6328851. POZDRAWIAM. THX ok dałem namiary na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 szanowni budujacy się... Poszukuje miejscsa gdzie mozna wynająć barak socjalny na budowę. Na razie znalazłem w grodzisku za 650 zł/m. Znajdę coś tańszego w okolicy? plac w Strzeniówce gdzie zawsze stoją baraki jest pusty niestety kurde, szukałem tego placu i nic. Masz jakis namiar na Pana? Jak stoją baraki to jest i numer telefonu będę dzisiaj przejeżdżać to zobaczę czy coś wisi Plac znajduje się w Strzeniówce - jadą od Nadarzyna kierunek na Pruszków jedziesz caly czas prost , mijasz mostek , łuk w prawo a następnie jest zakręt ze skrzyżowaniem na którym jest po prawej stronie hurtownia budowlana a na przeciwko niej jest łączka na ktorej zwykle są baraki ( nie wiem czy mam dar do tłumaczenia ale może dzięki temu będzie Ci łatwiej namierzyć to miejsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a.... ok! ten znalazłem ten plac ale numer telefonu napisany na baraku milczy od soboty. Koles chyba nazywa się Bąkiewicz albo jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eur1mtk 09.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witalski, powiedzcie proszę, jaki środek kupić na zabezpieczenie odeskowanych lukarn, zanim zacznę robić ich ocieplenie. Mam zamiar jutro z rana zakupić jakiś siuwax i pomalowac lub popsikać ( jeżeli będzie on w sprayu ) te dechy w lukarnach.Druga sprawa to sam materiał do ocieplenia. Jaki styropian, jakiej grubości. Czy bawić się w jakieś nowe "CIEPŁE KROPKI", czy kupić zwykły zakładkowy czy jeszcze jakiś inny. Jeżeli macie jakieś doświadczenia, proszę o radę. THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 10.09.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam i o pomoc proszę.Szukam czapek zwanych też daszkami na murek ogrodzeniowy. Betoniarnia w Kaniach i skład galanterii betonowej w Grodzisku mają takie 40x27 cm po 25 zł/szt a producent takich wyrobów w Kozerkach ma 50x27 cm po 37,50 zł/szt. To jakaś paranoja żeby kawałek betonu tyle kosztował. Czy ktoś z Was widział takie daszki vel czapki w naszej okolicy (Sawina odpada - sprawdziłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 10.09.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Druga sprawa to sam materiał do ocieplenia. Jaki styropian, jakiej grubości. Czy bawić się w jakieś nowe "CIEPŁE KROPKI", czy kupić zwykły zakładkowy czy jeszcze jakiś inny. Jeżeli macie jakieś doświadczenia, proszę o radę. THX Na kropki nie patrz, to tylko marketing (sposób na odróżnienie produktu konkretnej firmy). Raczej należy zwracać uwagę na parametr lambda, choć większość styropianów (pomijając drogie wyjątki) mają teoretycznie tą samą przenikalność. Także moim zdaniem kup zwykły przyzwoitej marki styropian w dobrej cenie, najlepiej z frezem lub dwa razy cieńszy i dać podwójnie na zakład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 11.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam, potrzebuje pilnie hydraulika do rozłożenia kanalizacji pod chudziakiem może ktos mnie poratuje pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 mnie poratowali mąż z teściem zero profesjonalizmu mam nadzieję że wszystko będzie ok niestety nie mam namiarów na nikogo Gaweł a co Ty taki zdziwiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 12.09.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 potrzebuje pilnie hydraulika do rozłożenia kanalizacji pod chudziakiem U mnie robił Paweł Stegenka tel. 502-870-136. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 12.09.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam, potrzebuje pilnie hydraulika do rozłożenia kanalizacji pod chudziakiem może ktos mnie poratuje pozdr Tomek Spróbuj zadzwonić do P. Krzysztofa: 601-569-298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 12.09.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Drodzy grupowicze! Orientujecie sie gdzie w naszej okolicy maja najlepsze ceny na plyty g-k i welne mineralna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.09.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 sprawdź Wodan w piasecznie - bez problemu dowożą do Grodziska. Sprawdzałem ceny w Grodzisku na składach budowlanych i to jest dramat. Stal zbrojeniowa - w grodzisku 4100 zł/t, w Odmecie k Pruszkowa 3000 zł, Płyta OSB 3 12mm w grodzisku 70 zł, w Bricomanie na Modlińskiej w Warszawie 40 zł. Nie wiem skąd oni mają te ceny. Nie wiem kto tam kupuje. Mi się nawet nie chce z nimi targować. Panu od płyt OSB zaproponowałem tylko że mu sprzedam płyty za 50 zł/szt. Zdenerwował się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 13.09.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam, potrzebuje pilnie hydraulika do rozłożenia kanalizacji pod chudziakiem może ktos mnie poratuje pozdr Tomek Dziekuje za podane kontakty zaraz dzwonie mam jescze jedna prośbe poszukuje ekipy do skończenia domu .. mam prawie stan zero tzn brakuje hydrauliki i chudziaka ... maja ekipa zabrała sprzet i nie odbierają telefonu nigdy bym sie nie spodziewał ... naprawde to jest nierówna walka ! bardzo chciałbym mieć do zimy stan surowy otwary help me pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Tomku współczuję niestety nie mam nikogo do polecenia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 14.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 z prawdziwą przyjemnością pragnę przedstawić szanownej grupie obecny stan naszego domku przyznam szczerze, ze juz miałam chwile zwątpienia czy kiedykolwiek dojdziemy do tego stanu. Teraz przed nami poddasze jako nastepny krok, a potem nalowanie, glazury i inne takie "drobiazgi" widok od tyłu http://agnieszkajk.wrzuta.pl/img/middle/xcdy0RQ7NS/dom_w_rodo_ocieplony_taras.jpg przód http://agnieszkajk.wrzuta.pl/img/middle/qpmqPyugO7/dom_w_rodo_ocieplony_2.jpg http://agnieszkajk.wrzuta.pl/img/middle/mPWaK7XY1p/dom_w_rodo_ocieplony1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Gratujacje i Super, ale wierzę na słowo bo nie widac zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts