aniawmuratorze 06.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Droga Grupo. Od dłuższego czasu śledzę Wasze poczynania budowlane i jestem pełna podziwu dla Waszej operatywności. Skoro jest to martwy sezon towarzyski, to pozwólcie, że do Was dołączę, jeśli mnie przyjmiecie. Moje budowanie systemem jak najbardziej gospodarczym ciągnie się już kilka lat, ale ma się ku "końcowi" nareszcie. Właście zabieramy się za gruntowanie płyt na poddaszu. Więc jeśli pozwolicie, to czasem zadam Wam pytanko, lub dwa, bo Wasza wiedza budowlana jest nieoceniona. Pozdrowionka - Gosia. Witaj Gosiu a sernik przynioslaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Droga Grupo. Od dłuższego czasu śledzę Wasze poczynania budowlane i jestem pełna podziwu dla Waszej operatywności. Skoro jest to martwy sezon towarzyski, to pozwólcie, że do Was dołączę, jeśli mnie przyjmiecie. Moje budowanie systemem jak najbardziej gospodarczym ciągnie się już kilka lat, ale ma się ku "końcowi" nareszcie. Właście zabieramy się za gruntowanie płyt na poddaszu. Więc jeśli pozwolicie, to czasem zadam Wam pytanko, lub dwa, bo Wasza wiedza budowlana jest nieoceniona. Pozdrowionka - Gosia. Witamy serdecznie, a co po Piasecznie?? Ale sie rymsneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 06.11.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A po Piasecznie - sielska wieś Adamów koło Radziejowic.Wiem, że jest w tej grupie kilka osób z bliskich okolic, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 06.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 I dziękuję za miłe przyjęcie. Sernik też będzie, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to kawalek do Adamowa k. Radziejowic z Piaseczna, ale bedziesz miała szkółkę z roslinami w Józefinie pod reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 06.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No tak, kawałek. 36 km. O szkółce nie wiedziałam, mimo, że na działkę jeździmy już 11 lat. Gdzie skręcić z Katowickiej? A rośliny wożę z Żabieńca koło P-na.No i już dzięki Forumowiczom czerpię ciekawe informacje.Wielkie dzięki, może moja wiedza też się kiedyś przyda, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.11.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 http://www.jozefinaszkolka.pl/ tu jest namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witaj Gosiu! Adamów??? Nasz Adamów??? To cudownie! Będziemy sąsiadkami! I ja skorzystam z adresu szkółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.11.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Osz w mordeczkę - 200 strona, a miałam ambitny plan przejrzeć ten wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dorcia, dawaj,dawaj, co tam 200 stroniczek dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A po Piasecznie - sielska wieś Adamów koło Radziejowic. Wiem, że jest w tej grupie kilka osób z bliskich okolic, fajnie. Ogladałem tam kilka działek - chyba najpkniejsza okolica w .....okolicy! Finalnie nie kupilismy ale jest tam pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Muszę się do kogoś z tego Adamowa w takim razie wprosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.11.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dorcia dopiero teraz tu dotarłaś??? Aska , a mnie się wydawało ,że ktoś tu chciał zostawić lokalizację swojej działki w ścisłej tajemnicy , a tu tak od razu Adamowem po oczach , no co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Skoro tak pieknie, to ja też chcę do Adamowa. Tylko gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Skoro tak pieknie, to ja też chcę do Adamowa. Tylko gdzie to? JA tylko na razie na mapie znalzałam , na żywo jeszcze nie widziałam Edmar ja to będę miała do Ciebie bliziutko, bo niby w Kadach się zbudujemy , ale te Kady sa niedaleczko głównej drogi w Milanówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Skoro tak pieknie, to ja też chcę do Adamowa. Tylko gdzie to? JA tylko na razie na mapie znalzałam , na żywo jeszcze nie widziałam Edmar ja to będę miała do Ciebie bliziutko, bo niby w Kadach się zbudujemy , ale te Kady sa niedaleczko głównej drogi w Milanówku Łał... Toż to żeby do Kad dojechać to jakby nie było mijasz moje włościa. Zaplasiam do się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No jak tam Dorcia czytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 07.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam, rzeczywiście piękna okolica - lasy, woda, Radziejowice też są piękne.Asia, tak myślałam, że jesteśmy sąsiadkami. Czy z Tobą Dorciu również? Zapraszam na kawę. Na działce jesteśmy w każdy dzień wolny od pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 07.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Gaweł - dzięki za namiar na szkółkę, na pewno skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Skoro tak pieknie, to ja też chcę do Adamowa. Tylko gdzie to? JA tylko na razie na mapie znalzałam , na żywo jeszcze nie widziałam Edmar ja to będę miała do Ciebie bliziutko, bo niby w Kadach się zbudujemy , ale te Kady sa niedaleczko głównej drogi w Milanówku Łał... Toż to żeby do Kad dojechać to jakby nie było mijasz moje włościa. Zaplasiam do się. Dzięki , na pewno Cię wykorzystam Do mnie z głównej skręca się przy świeżutko postawionym supermarkecie - chyba to Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts