strix 11.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 witam gdzie w okolicach g. maz. znajde dobrze zaopatrzona wypozyczalnie narzedzi? Obecnie potrzebuje duzego diaksa do wyciecia kawalka cokolu w ogrodzeniu ale w przyszlosci bede mial jeszcze inne potrzeby. Pozdrstrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 11.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Mam do sprzedania barak idelany do spania ekip lub jako skład materiałów. Jest on cały z grubej blachy - bez palnika złodziej sie nie dostanie do środka. Pochodzenie jego jest militarne . Mogę dołożyć kilkadziesiąt drewnianych słupków na tymczasowe ogrodzenie + siatka autostradowa ze 200m. Wszystko można załatwić jednym transportem i mieć przygotowaną działkę do rozpoczęcia prac. Okolice Żabiej Woli tel. 500-21-66-80 Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 12.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Fiu fiu fiu... Ale mnie tu nie bylo... Tyle nowych stron w watku, tyle nowych twarzy. Wszystkich witam i przy okazji składam najlepsze zyczenia świąteczne. Długo mnie nie było ze względu na sprawy zawodowe - dzięki nim jeszcze nie zdążyłem się przeprowadzić Ale teraz już zupełna końcówka... No to na razie tyle na powitanie. Aha, nie wiecie co z logowaniem do strony grupowej. Chciałem dodać jakieś namiary, starego hasła nie pamiętam a zarejestrować się jakoś chyba nie mogę. pzdr. Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaRuslan 13.04.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Sluchajcie, wiec skad u "nas" mozna tanio kupic sadzonki roslin? Wyczytalam gdzies na forum, ze w nadlesnictwach mozna tanio kupowac (podobno wyprzedaja za syboliczne zlotowki by zapobiec kradziezom roslin z lasu . A moze jakies sprawdzone szkolki w okolicy? oczywiscie niedrogie A i wlasnie wlasnie ... potrzebna mi ziemia do podwyzszenia terenu. Jakies ciekawe propozycje? Z gory dzieki za jakies podpowiedzi Jutro prześlę Ci namiary na szkółkę i nadleśnictwo, bo JAktorów należy do nadlesśictwa Radziwłłów, podali mi namiary na szkółkę. Tymaczasem podaje Ci namiary na szkółkę, którą znalazłam w necie,l wprawdzie wOpocznie, ale i tak ceny maja niskie. Mnie intersuje irga błyszczaca i mam zrobic tam wypad latem.. Szkółka Drzew i Krzewów Ozdobnych i Zalesieniowych mgr inż. Michał Bojanowski 26.300 Opoczno, ul. Piotrkowska 96 tel./fax (0-44) 755 24 33, tel. 0-601 367 959 Adres szkółki : Prymusowa Wola 60C, 26-332 Sławno ( przy trasie nr 12 Opoczno – Sulejów) tel/fax 0-44 757 36 32 e-mail: [email protected] http://www.bojanowskiszkolka.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaRuslan 13.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Szkółka Nadleśnictwa Jastrzębie, Ul. Leśników 10, 05-530 Baniocha 750 41 21, 0601 716 163,wtorek, piątek:9.00-12.00 ceny sa rzeczywiście niskie, ale i wybór mały. http://chojnow.warszawa.lasy.gov.pl/web/chojnow/26361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Sluchajcie, wiec skad u "nas" mozna tanio kupic sadzonki roslin? Wyczytalam gdzies na forum, ze w nadlesnictwach mozna tanio kupowac (podobno wyprzedaja za syboliczne zlotowki by zapobiec kradziezom roslin z lasu . A moze jakies sprawdzone szkolki w okolicy? oczywiscie niedrogie A i wlasnie wlasnie ... potrzebna mi ziemia do podwyzszenia terenu. Jakies ciekawe propozycje? Z gory dzieki za jakies podpowiedzi http://www.jozefinaszkolka.pl/ Polecam, duży wybór, dobra jakość, przyjazne klientowi ceny, miła obsługa. Spawdziłęm w zasadzie to 99% sadzonek się przyjęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 14.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aha, nie wiecie co z logowaniem do strony grupowej. Chciałem dodać jakieś namiary, starego hasła nie pamiętam a zarejestrować się jakoś chyba nie mogę. pzdr. Wookasch Właśnie, co z tą rejestracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 14.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Szkółka Nadleśnictwa Jastrzębie, Ul. Leśników 10, 05-530 Baniocha 750 41 21, 0601 716 163, wtorek, piątek:9.00-12.00 ceny sa rzeczywiście niskie, ale i wybór mały. http://chojnow.warszawa.lasy.gov.pl/web/chojnow/26361 http://www.jozefinaszkolka.pl/ Polecam, duży wybór, dobra jakość, przyjazne klientowi ceny, miła obsługa. Spawdziłęm w zasadzie to 99% sadzonek się przyjęło. baardzo dziekuje za namiary ! Z mezem wlasnie mamy zamiar zajac sie naszym ogrodem (czytaj polem ) Najpier zamierzamy z naszej pobliskiej laki zebrac ok 20 cm ziemi i naniesc ja wokol budynku (bo zeby zebrac tyle ziemi ile potrzebujemy do podniesienia terenu to finansowo niewykonalne jest ) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabelos 14.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witam, mial ktos z Was taka sytuacje, ze wykopal studnie ( cienka ) i okazalo sie ze lustro wody jest za nisko i trzeba wykopac drozsza studnie ( gruba ). Ile placiliscie wtedy za wykopanie tej pierwszej ? Normalnie pelna stawke, czy taniej ? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witam, mial ktos z Was taka sytuacje, ze wykopal studnie ( cienka ) i okazalo sie ze lustro wody jest za nisko i trzeba wykopac drozsza studnie ( gruba ). Ile placiliscie wtedy za wykopanie tej pierwszej ? Normalnie pelna stawke, czy taniej ? pozdrawiam. Na ilu metrach jest ta woda że nie daje rady zrobic jej z cienkiej rury?? U mnie w oklicy sa studnie do ok 40m z cienkiej niebieskiej. Ale wydaje mi sie ze sa i głębsze . Z tego co wiem to nasz lokalny mistrz od spraw beznadziejnych w zakresie zaopatrywania w wode brał po 60 zł za mb cienkiej i chyba 120 za mb grubej. Bo cos mi to zajeżdza jakims kiciarstwem ze strony wykonawcy i chęcią wykręcenia inwestora z pieniedzy a nie studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabelos 14.04.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Na ilu metrach jest ta woda że nie daje rady zrobic jej z cienkiej rury?? U mnie w oklicy sa studnie do ok 40m z cienkiej niebieskiej. Ale wydaje mi sie ze sa i głębsze . Z tego co wiem to nasz lokalny mistrz od spraw beznadziejnych w zakresie zaopatrywania w wode brał po 60 zł za mb cienkiej i chyba 120 za mb grubej. Bo cos mi to zajeżdza jakims kiciarstwem ze strony wykonawcy i chęcią wykręcenia inwestora z pieniedzy a nie studni. co do cen, to 60 cienka + 200 filtr, 110 gruba + 600 filtr. lustro jest na 8-9m, studnie wywiercili na 24m ( jedna i druga ). Po wywierceniu pierwszej, Pan zadzwonil do mnie i powiedzial ze mam za nisko lustro, ze moge sobie co prawda wykopac kilka betonow nizej, ale to juz nie bedzie to samo, kiepska wydajnosc i wogole slabo sie ta studnia nadaje, co w polaczeniu z moja wiedza w tym temacie zaskutkowalo decyzja o kopaniu drugiej. Ale podobnie jak Ty wyczuwam tu lekki smrod i dlatego chcialbym poznac opinie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Z tego co piszesz to oni sie bardzo znaja i skąd takie ceny za filtr , jak woda jest na 9-10 to zostawic w spokoju i bedzie tania studnia i po co jakies kregi tego to nie wiem . Robisz studnie płytsza nawet o umiarkowanej wydajności i róznice ceny do drozszej przeznacz na jakis uzdatniacz do wody i bedzie git. Nie masz gwarancji jaka woda bedzie z tej "grubej" głębinówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 15.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 do znawcow tematu: Przymierzam sie do budowy studni. próbowałam się skontaktować z fachowcem podanym na naszej grupowej stronie - ale jak do tej pory bez efektu. Czy mozecie podać namiary na dostepnych "kopaczy"? Będę wdzieczna także za wszelkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
100krotki 15.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cześć Jestem Agnieszka, rozbudowujemy dom między Pruszkowem a Podkową. Miło mi będzie zadomowić się wśród Was. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.04.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aga - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 16.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witaj nasza sasiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 16.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam, Macie może namiary na jakiegoś solinego człowieka od tynków zewnętrznych (silikonowych) ? W książce adresowej coś kruchutko w tym temacie Jakie sa obecnie ceny za: jedna warstwa kleju+tynk ? (siatkę miałem już raz zaciągniętą klejem na jesieni...) z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 16.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam, Macie może namiary na jakiegoś solinego człowieka od tynków zewnętrznych (silikonowych) ? W książce adresowej coś kruchutko w tym temacie Jakie sa obecnie ceny za: jedna warstwa kleju+tynk ? (siatkę miałem już raz zaciągniętą klejem na jesieni...) z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Browar podłączam sie do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 17.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam, jestem przed zakupem więźby i szukam jakiś informacji na temat poniższych tartaków, ceny mają konkurencyjne więc dlatego chciałabym wiedzieć ..... Ja brałem wszystko tutaj: http://www.zumi.pl/559286,Firma_Tomed._Tomasz_Tybora,Kanie,firma.html Nie upierają się przy wystawieniu faktury Odradzam tartak w Chudolipiu - mam z nimi złe doświadczenia Witam dzięki za namiar, dość drogo tam było, dogadałam się wkońcu z jednym tartakiem (640zl),zobaczymy co przywiozą do mnie w czwartek to zdam relacje, natomiast jakby kogoś interesowało to mają deski calówki po 475 zł za kubik. Teraz poszukuje kupić zwykłą siatkę ogrodzeniową i do tego słupki, możecie podzielić się swoim doświadczeniem bo rozpiętość cenowa też jest spora, a ja znowu tego potrzebuję sporo bo ok 170 mb. Znalazłam na allegro po 10 zł za mb http://www.allegro.pl/item602786884_siatka_ogrodzeniowa_ocynkowana_2_8_150.html czy myślicie, że można zaryzykować? Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi 17.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ja kupowałem siatkę w tego goscia 607512131... dowozi gratis a siatkę płaciłem po 9,70 za mb bo czasami licza za m2 co jest strasznie mylne... facet godny polecenia bo jest terminowy i nie trzeba płacić za transport.Nam przywoził do Lisówka a jest chyba z pod Lodzi czy jakos tak....ale co do słupków to szukaj gdzie indziej bo ma słabe słupki ( mała srednica ok. 50mm ) słupki ma po 18 zł.dodatkowo sa niskie bo 210cm a powinny być tak szczerze po 220 minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts