kami-lla 30.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 psed dzięki - poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.06.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 bobudi było przesympatycznie. I zlot i afterparty super zorganizowane. Szkoda, że nie udało się Wam dotrzeć. Ogromnie współczuję problemów z kręgosłupem. Mam nadzieję, że szybko ustąpią. Afterparty trzeba koniecznie jeszcze powtórzyć w tym roku. Agroturystyka w Ruścu przetestowana i godna polecenia. Szkoda właśnie, że tak mało osób z naszej grupy mimo, że to na naszym terenie były imprezy, stawiło się na zlot i afterparty. Cieszę się, że udało się Magdzie i Michałowi dotrzeć na afterparty. Też się ciesze że sąsiedzi dotarli A co myslicie że gdzie ja imprezke zorganizowałem własnie żeby było blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_zel 02.07.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 WitamPoszukuję osób, które mają problem ze skontaktowaniem się z przedstawicielami firmy: PPHU OKNO-STYLGÓRA KALWARIAul. Jana III Sobieskiego 35 Prośba o kontakt na priv PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 02.07.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam, Szukam wlasnie wykonawcy instalacji alarmowej. W ksiazce naszej grupy jest kontakt do Pana Jaroslawa Rawskiego. Czy ktos moze korzystal z jego uslug i moze podzielic sie opinia?Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 02.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jak alarmy to tylko ZBYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 02.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a ja polecę p. Roberta (Arm.pl z forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 02.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a ja polecę p. Roberta (Arm.pl z forum) Również polecam, był u mnie na wizji lokalnej i już niedługo rusza z instalacją. Bardzo fachowe i profesjonalne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenFrog 02.07.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam wszystkich. Kończę domek (i siebie) w okolicach Radziejowic. Wychodzi mi, że najbliżej mi do Waszej grupy. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie. Pozdrawienia dla wszystkich. GF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.07.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witamy w Grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 03.07.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam wszystkich. Kończę domek (i siebie) w okolicach Radziejowic. Wychodzi mi, że najbliżej mi do Waszej grupy. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie. Pozdrawienia dla wszystkich. GF. Witam To my prawie sąsiedzi Mi też najbliżej do tej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam wszystkich. Kończę domek (i siebie) w okolicach Radziejowic. Wychodzi mi, że najbliżej mi do Waszej grupy. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie. Pozdrawienia dla wszystkich. GF. Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 03.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 witaj, dobrze trafiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak alarmy to tylko ZBYCH potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 03.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 sylvia1 -------------------------------------------------------------------------------- starn napisał: Jak alarmy to tylko ZBYCH potwierdzam Z czego wynika to ze Zbych jest lepszy niz inni fachowcy z tego tematu? Czy rzeczywiscie warto zaplacic troche wiecej za jego usluge? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 03.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam U mnie robil J. Rawski, instalacja obwodowa. Faktycznie ogladając zdjęcia instalacji Zbycha to wykonuje je perfekcyjnie - kabelki poukladane w skrzynce, kontraktony wwiercane a nie na wierzchu etc. Niestety wycena kosztów mojej instalacji byla o 40% wyższa niż to co zapłaciłem u p. Jarka. Ja go smialo polecam, solidny, terminowy, ekipa 2-3 osobowa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 03.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szukam drzwi zewn do domu, tyl garazu i przejscie miedzy domem a garazem jakies mocniejsze. Macie jakies sprawdzone firmy z Grodziska lub okolic - chodzi mi o porzadny, solidny montaz przede wszystkim. pozdrawiamstrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olcia L. 03.07.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szukam drzwi zewn do domu, tyl garazu i przejscie miedzy domem a garazem jakies mocniejsze. Macie jakies sprawdzone firmy z Grodziska lub okolic - chodzi mi o porzadny, solidny montaz przede wszystkim. pozdrawiam strix Mam firme z Warszawy - dystrybutor GERDA. U mnie instalowali rok temu (też 2x zewn + miedzy domem a garażem), jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o Gerde to nie znalazłam nigdzie tańszej oferty. http://www.edudek.pl/?page=kontakt gość nazywa się Dudek tel. 602 372 060. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Jak alarmy to tylko ZBYCH potwierdzam Sylvia agdzie twoje miejsce z awatrka wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 05.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witajcie, Jestem "nowy" w grupie grodzisko-nadarzynskiej. Buduje sie (koncze juz ok dluzszego czasu) we wsi Szczesne, tuz przy granicy z Radoniami. Teraz "walcze" z otoczeniem domu, powoli, ale jakos idzie. Szukam solidnej ekipy / firmy do ulozenia kostki brukowej. Jesli macie taka - prosilbym o info na priv. Ze swojej strony pomoc moge np. w sprawach internetu przez GSM, mialem Blueconnect'a przez 2.5 roku, teraz mam Orange, router, Wi-Fi itp. Wszystko pod Linux'em (no dobra, zona woli Windowsa). Pozdrawiam Mirek Senser: gdybys chcial mnie wstawic na mapke, to jestem ulokowany tuz obok jacekkacz (pozdrawiam), za ostatnia literka ("z") sa takie dwa domki i takie dwie kreseczki (jak cudzyslow) - to wlasnie tak jak ten cudzyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 05.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam po krótkiej przerwie, jak dobrze było sobie odpocząć na Bałtykiem, lecz Bałtyk ---- no cóż temperatura wody 12 - nie skusiła mnie do kąpieli. Fajnie było ale się ....... , pogoda dopisała. Ekipa dekarzy nie próżnowała i sobie dachówkę po dachóweczce układała - zamieściłem kilka fotek. Mam pytanko- czy słyszał ktoś o Sławek Jagiełło - trudni sie ociepleniami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts