chester633 23.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam,szukam elektryka z uprawnieniami budowlanymi do wykonania przyłącza elektrycznego w m.Żabia Wola pow.Grodzisk Mazowiecki, PGE Rejon Energetyczny Żyrardów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koincydencja 23.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej,Dzięki za namiary na drewno na więźbę. Wyszło na to, że weźmiemy z Minoxu od Artura Szczepańskiego, bo zależy nam na czasie a on dał dobry termin. Mam nadzieję, że drewno też będzie w miarę ok. Teraz szukamy dekarzy z wolnym terminem jeszcze w tym roku. Mamy wprawdzie kilka namiarów, ale zawsze lepiej mieć kilka za dużo niż ten jeden za mało. Jeśli moglibyście się podzielić byłabym wdzięczna. O jednej ekipie poleconej przez sprzedawcę dachówki nic nie wiemy a bardzo chcielibyśmy coś wiedzieć: ekipa Pana Karola Wiązowskiego. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 23.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na podmurówce prefabrykowanej (wykopanie dołków pod słupki, zabetonowanie słupków, naciągnięcie siatki). Możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perca 23.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Zaczynam właśnie przygodę z fundamentami i poszukuję namiaru na tanią stal - budowa w Milanówku. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 23.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Zaczynam właśnie przygodę z fundamentami i poszukuję namiaru na tanią stal - budowa w Milanówku. Będę wdzięczny za namiary. ja polecam tu: http://www.maglex.pl dobrze i tanio a czasami nawet po cenach "netto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Potrzebuję płyty-wełny izolacyjnej do kominków, 1 szt dowolnej grubości. Nie chcę kupować całego opakowania. A potrzebuję ze 3 jednometrowe paski o szerokości ok 5-10 cm. Może komuś została taka po izolacji kominka? Już nieaktualne. Dziękuję wszystkim za odzew. Okazało się, że w Leroy udało się kupić na sztuki (w Castoramie niestety nie można). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam, szukam elektryka z uprawnieniami budowlanymi do wykonania przyłącza elektrycznego w m.Żabia Wola pow.Grodzisk Mazowiecki, PGE Rejon Energetyczny Żyrardów U mnie robił pan Sobolewski (tel. 602667035). Mieszka nawet gdzieś w okolicy. Zna też ludzi, którzy robią odbiór (podejrzewam, że u Ciebie też to będzie Mszczonów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 24.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na podmurówce prefabrykowanej (wykopanie dołków pod słupki, zabetonowanie słupków, naciągnięcie siatki). Możecie kogoś polecić ? U nas robiła ekipa z firmy http://www.druplast.pl. Cena (podają na stronie) przyzwoita i z jakości jesteśmy zadowoleni. Efekty do obejrzenia w Ruścu. Do ceny podanej na stornie doliczają 1000zł za dojazd (firma jest spod Bydgoszczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 24.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na podmurówce prefabrykowanej (wykopanie dołków pod słupki, zabetonowanie słupków, naciągnięcie siatki). Możecie kogoś polecić ? ja ze swojej strony mogę polecić mojego pana - niestety nie pamiętam jak się nazywa Jest dość szybki i da się z nim dogadać. I co najważniejsze ma normalne ceny. 503 572 046 Nie wiem tylko czy robi z prefabrykatów. Część do zobaczenia w dzienniku, mogę też przesłać efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 25.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 czesc wszystkim ktorych znam i nie znam - a nie znam juz pewnie tu nikogo czy macie namiar na biuro, ktore przygotowywuje wniosek o zwrot vat-u z materialow budowlanych ? najlepiej tanio i dobrze pozdrawiam wszystkich sasiadow Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 25.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 pieczareczko, a po co biuro-wystarczy jeden wieczór i zrobione-można znaleźć gotowe wzorki ino wklepać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 25.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 można znaleźć gotowe wzorki ino wklepać trzeba A masz może linka do takiego wzorku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 25.11.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wygooglaj "formularz VZM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 25.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wygooglaj "formularz VZM" Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 25.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 witam, czy ktos z Was wie czy mozna do zwrotu VAT wykazac kleje do glazur bo w wykazie ich nie widze ??? Robert wygooglaj "formularz VZM" Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 26.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam,Możecie polecić jakąś tanią i sprawdzoną ekipę lub człowieka do ułożenia ocieplenia dachu i zabudowy skosów poddasza karton-gipsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 26.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam, czy ktos z Was wie czy mozna do zwrotu VAT wykazac kleje do glazur bo w wykazie ich nie widze ??? Robert wygooglaj "formularz VZM" Dzięki Można, płytki i fugi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 26.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jak to jest z tym watem Wydawało mi się, że czas kiedy można było odliczyć wat już miną (mówię o zwrocie różnicy pomiędzy 7% i 22%) ???? ale chyba są jeszcze jakieś możliwości? witam, czy ktos z Was wie czy mozna do zwrotu VAT wykazac kleje do glazur bo w wykazie ich nie widze ??? Robert wygooglaj "formularz VZM" Dzięki Można, płytki i fugi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 26.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jak to jest z tym watem Wydawało mi się, że czas kiedy można było odliczyć wat już miną (mówię o zwrocie różnicy pomiędzy 7% i 22%) ???? ale chyba są jeszcze jakieś możliwości? Dwa miesiące temu składałem wniosek o zwrot. Ulga nie została zlikwidowana - jeszcze, bo są takie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c77 26.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jak to jest z tym watem Wydawało mi się, że czas kiedy można było odliczyć wat już miną (mówię o zwrocie różnicy pomiędzy 7% i 22%) ???? ale chyba są jeszcze jakieś możliwości? Dwa miesiące temu składałem wniosek o zwrot. Ulga nie została zlikwidowana - jeszcze, bo są takie propozycje. Całkiem nieźle opisane jest co i jak odliczać u źródła czyli na stronie ministerstwa finansów: http://mf.gov.pl/index.php?const=1&dzial=106&wysw=4&sub=sub9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts