Zorka31 27.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam, długo mnie nie było.. Mieszkam już rok! Do zrobienia taras, podjazd, przyłacze gazowe i trochę w środku. Gaz miał być do końca roku, ale nie będzie bo brak podpisu jednego właściciela. Pani w gazowni twierdzi, że nic nie mogą zrobić, bo dana osoba wyjechała za tzw. granicę. No bomba! A jak wróci za 5 lat, to czekamy? Jutro idę pertraktować... A mieszka mi się rewelacyjnie, nawet dzieci nie narzekają chociaż do szkoły i znajomych nie jest blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 28.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rok, 4 miesiące i 19 dni od wbicoa pierwszej łopaty mieszkamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 28.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 mieszkam!!! Gratuluje sąsiadowi! Zajrzałam tu na forum po paru latach i widzę, że Osowiec siedzi na forum. Nie pomogę w poradach typu gdzie co i za ile, bo juz wypadłam z tematu, ale pozdrawiam pobliskich i przyszłych mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 28.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 mieszkam!!! Gratulacje i pomyślności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mieszkam!!! Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dzięki! Prozaiczne pytanie: Skąd na wsi w oklicach grodziska wziąć internet? Kabli nie mam, wszelkie mobilne iplusy, pleje, ery i inne pomarańcze działają tak że pożal się .... Sąsiad twierdzi że sferia się sprawdziła. Coś jeszcze przychodzi Wam do głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 30.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ja miałam net od sferii, a teraz era, ale szybkość łącza tak samo fatalna w obu przypadkach. Jednak moi sąsiedzi z uliczki maja plusa i orange, z anteną na dachu i u nich pomyka świetnie. Być może u mnie antena też by pomogła, albo mój dom jest w jakiejś inetrnetowej czarnej dziurze. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 30.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Kolega ma orange stacjonarny w Waszej okolicy i jest zadowolony.Prędkość ok i stabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 30.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dzięki! Prozaiczne pytanie: Skąd na wsi w oklicach grodziska wziąć internet? Kabli nie mam, wszelkie mobilne iplusy, pleje, ery i inne pomarańcze działają tak że pożal się .... Sąsiad twierdzi że sferia się sprawdziła. Coś jeszcze przychodzi Wam do głowy? W Milanówku mobilny plej działa całkiem OK jak na domowe potrzeby. Jak nie mobilny to może spróbuj się dowiedzieć o neostradę. My też nie mamy kabla ale jest takowy w ulicy i wstępnie dowiedzieliśmy się, że w ciągu ok 10 dni możemy mieć go w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 30.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wszelkie mobilne iplusy, pleje, ery i inne pomarańcze działają tak że pożal się .... TUTAJ popatrz, co masz najbliżej. Jeśli kiepsko odbiera to, co masz w pobliżu to spróbuj z dodatkową anteną. Musi działać U mnie chodzi play, i to chodzi na tyle dobrze że nie myślę o podłączeniu do sieci tpsa, mimo że ich słup mam przy domu prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 30.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 mieszkam!!! Moje gratulacje, Coulignon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Brygida-Boża Wola 30.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A propos gazu - nie wiecie może, czy dzieje się coś w okolicy Starej Wsi? Rejon Brwinowskiej. Złożyłam w lecie wniosek o przyłączenie, dostałam oczywiście odmowę, ale pan z gazowni zapewnił, że wniosków jest dużo i kiedyś budowa sieci w tym rejonie pewnie ruszy. Wiecie może, kiedy? I jeszcze jedno pytanie - kojarzycie może firmę BPD Okna z Milanówka? http://bpd-okna.pl/ Dostałam ofertę na okna PCV, ale nie wiem zupełnie nic o ich produktach. Jeśli ktoś miał z nimi styczność, będę wdzięczna za referencje. Jeżeli chodzi o okna moge polecić firmę PUMAR z Ryk,przyjechali na miejsce zmierzyć i w umowionym terminie wstwili 1 dnia,w razie czego namiary na priw,lub można wejść na ich stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 01.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Noworocznie Wszystkim spełnienia marzeń........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 03.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich z tej grupy! Planujemy rozpocząć budowę na wiosnę w Owczarni. Mamy już pozwolenie na budowę. Znajomy polecił nam skład Ir Dar w Książenicach, wdzięczni będziemy za wszystkie opinie o tym składzie.Ewa i Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 JA dostałem taki papier w cenie wykonanej usługi I to jest najwłaściwsza sytuacja. Ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 niech mi powie ktoś mądry czy jesli zamierzam mieć wodę użytkową ciepła z dwóch źródeł czyli a) piec gazowy b) kominek z płaszczem wodnym to czy ja powinnam nabyć droga kupna wymiennik wody z dwoma wężownicami czy z jedną? pomóżcie bo ja już głupia jestem Aga mam wrażenie że chodzi ci nie tyle o wymiennik co o zasobnik CWU z dwiema wężownicami? Tak w takim przypadku muszą być dwie. Pamiętaj aby zwrócić uwagę aby wężownica zasilana kominkiem miała odpowiednio dużą powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gratuluje sąsiadowi! Zajrzałam tu na forum po paru latach i widzę, że Osowiec siedzi na forum. Nie pomogę w poradach typu gdzie co i za ile, bo juz wypadłam z tematu, ale pozdrawiam pobliskich i przyszłych mieszkańców. Ło matkie Boskie Mam nadzieję, że będziesz częściej... Choć to naturalny proces już mieszkających nie mówiąc już o tych mieszkających parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej ludziska!!! mieszkamy od soboty już na swoim , bez firanek, i gniazdek w naszej sypialni No to miejscowi mają co wieczorem pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 04.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej,mam dyskretne pytanko do tych, którzy składali dokumenty do odbioru w inspektoracie w Żyrardowie...no właśnie, jak to jest u nich z odbiorem? Przyjeżdżają na budowę..? A jeśli tak, to co sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej, mam dyskretne pytanko do tych, którzy składali dokumenty do odbioru w inspektoracie w Żyrardowie...no właśnie, jak to jest u nich z odbiorem? Przyjeżdżają na budowę..? A jeśli tak, to co sprawdzają? Dyskretnie też spytam o Grodzisk Mazowiecki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts