aniawmuratorze 03.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam, Macie może namiary na jakąś solidną firmę, która zajmuje się wierceniem studni? Miejsce wiercenia to Milanówek. Ach napiszcie jeszcze jakie są koszty za mb studni. Studnie wiercil na pan yyyyyyyyy studzienny - 502 286 560 z tego co pamiętam 1700zl za 21m głębokości (wychodzi ok 80 zł za m ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Może ktoś polecić kogoś do ocieplenia poddasza + karton gipsy.Dom w Żabiej Woli ,jaka była cena,Pozdrawiam. p. Robert 502 469 645 ale ceny nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Może ktoś polecić kogoś do ocieplenia poddasza + karton gipsy.Dom w Żabiej Woli ,jaka była cena,Pozdrawiam. Hej, jaka cena Cię interesuje?? Uśredniona krajowa 40 pln.za metr,tylko jak liczona jest obróbka okien dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 04.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam, Macie może namiary na jakąś solidną firmę, która zajmuje się wierceniem studni? Miejsce wiercenia to Milanówek. Ach napiszcie jeszcze jakie są koszty za mb studni. Studnie wiercil na pan yyyyyyyyy studzienny - 502 286 560 z tego co pamiętam 1700zl za 21m głębokości (wychodzi ok 80 zł za m ) pan yyyyyy = Paluchowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Może ktoś polecić kogoś do ocieplenia poddasza + karton gipsy.Dom w Żabiej Woli ,jaka była cena,Pozdrawiam. p. Robert 502 469 645 ale ceny nie pamiętam Ania,wielkie dzięki,tel.wykonany ,gość bardzo konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam, Macie może namiary na jakąś solidną firmę, która zajmuje się wierceniem studni? Miejsce wiercenia to Milanówek. Ach napiszcie jeszcze jakie są koszty za mb studni. Studnie wiercil na pan yyyyyyyyy studzienny - 502 286 560 z tego co pamiętam 1700zl za 21m głębokości (wychodzi ok 80 zł za m ) pan yyyyyy = Paluchowski nie skojarzyłam numeru telefonu zawsze się przedstawiał jako studzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julifra 04.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mam problem. Mam ekipe, ale potrzebuje dobrego kierownika budowy, ktory bedzie pilnowal ekipy. Budowe zaczynam w marcu. Przeszukalam cale forum i znalazlam kilka kontaktow (chyba 4 telefony), z tego 3 nie zainteresowani.Czy ktos moglby podzielic sie ze mna namiarami na dobrego kierownika budowy w naszym rejonie???Z gory dziekuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrTok 04.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mam problem. Mam ekipe, ale potrzebuje dobrego kierownika budowy, ktory bedzie pilnowal ekipy. Budowe zaczynam w marcu. Przeszukalam cale forum i znalazlam kilka kontaktow (chyba 4 telefony), z tego 3 nie zainteresowani. Czy ktos moglby podzielic sie ze mna namiarami na dobrego kierownika budowy w naszym rejonie??? Z gory dziekuje, Mam namiary na kierownika który będzie działał u mnie na budowie. Młody gość wywarł na mnie pozytywne wrażenie, ktoś mi go polecał. Jeżeli chcesz do niego namiary to podeślę Ci na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynaj 05.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam, Macie może namiary na jakąś solidną firmę, która zajmuje się wierceniem studni? Miejsce wiercenia to Milanówek. Ach napiszcie jeszcze jakie są koszty za mb studni. Studnie wiercil na pan yyyyyyyyy studzienny - 502 286 560 z tego co pamiętam 1700zl za 21m głębokości (wychodzi ok 80 zł za m ) pan yyyyyy = Paluchowski nie skojarzyłam numeru telefonu zawsze się przedstawiał jako studzienny Aniu i tak dzięki serdeczne. Myślę, że Pan Paluchowski się nie obrazi za te yyyyyyy lub studziennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 na bank się nie obrazi to bardzo miły pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 08.02.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, macie może jakieś namiarki na sprawdzonego wykonawcę schodów drewnianych?? Jak schody to Pan Waldek: 500-276-520 - cena nie zwala z nóg a jakość super!!! http://lh3.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/SsOk-Tr259I/AAAAAAAAEEk/w6usLqDa9Pc/s512/P9301544.JPG Ogniowy napisał: chester633 napisał: Może ktoś polecić kogoś do ocieplenia poddasza + karton gipsy.Dom w Żabiej Woli ,jaka była cena,Pozdrawiam. Hej, jaka cena Cię interesuje?? Uśredniona krajowa 40 pln.za metr,tylko jak liczona jest obróbka okien dachowych. Jak poddasze i g-k to Pan Mariusz: 695-635-458, z tego co pamietam to 50zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Drodzy, pilnie potrzebuję zamówić deski, a zagubiłam kontakt do tartaku, który robił mi więźbę (to był chyba Siestrzeń albo Marynin, ul. Gospodarcza). Czy możecie podać namiary do kogokolwiek z okolic Nadarzyna? Będę bardzo wdzięczna! Desek potrzebuję na następny poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob_erto 08.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam, okres zimowy i budowa wygaszona więc jest czas na planowanie kolejnych prac chciałbym zapytać czy macie jakieś sprawdzone kontakty na: 1. dostawcę/montera bram garażowych (planuję Wiśniowskiego) 2. ekipę tynkarską - tynki cementowo wapienne (mogą być z agregatu) 3. ekipę docieplającą poddasza + k-g (widziałem kilka postów wyżej namiar więc sprawdzę) oczywiście interesują mnie tylko solidni i optymali cenowo wykonawcy aktualnie domek mam już wymurowany i przykryty... było trochę perturbacji z wykonawcami od dachu ale jakoś się udało z nimi uporać. ekipę murarską miałem za to solidną i terminową więc śmiało mogę polecić gdyby ktoś potrzebował aha... polecono mi hydraulika z grodziska maz. (p. Jakubik) czy ktoś z Was miał do czynienia z tym Panem i może coś o nim powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam, okres zimowy i budowa wygaszona więc jest czas na planowanie kolejnych prac chciałbym zapytać czy macie jakieś sprawdzone kontakty na: 1. dostawcę/montera bram garażowych (planuję Wiśniowskiego) 2. ekipę tynkarską - tynki cementowo wapienne (mogą być z agregatu) 3. ekipę docieplającą poddasza + k-g (widziałem kilka postów wyżej namiar więc sprawdzę) oczywiście interesują mnie tylko solidni i optymali cenowo wykonawcy aktualnie domek mam już wymurowany i przykryty... było trochę perturbacji z wykonawcami od dachu ale jakoś się udało z nimi uporać. ekipę murarską miałem za to solidną i terminową więc śmiało mogę polecić gdyby ktoś potrzebował aha... polecono mi hydraulika z grodziska maz. (p. Jakubik) czy ktoś z Was miał do czynienia z tym Panem i może coś o nim powiedzieć? Co do bram Wisniowskiego to centralny magazyn dla warszawy znajduje się w łomiankach spróbuj się tam dobijac jest znacznie taniej. Łomianki, ul. Kolejowa 2 a tel. 22 7516155 "Bram-Furt" S.C. Firma Handlowo-Usługowa Ja zo ocieplaną typówkę szer 260 na 2,20 wysokosc dałem chyba coś około 850 zł ale 6 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam, okres zimowy i budowa wygaszona więc jest czas na planowanie kolejnych prac chciałbym zapytać czy macie jakieś sprawdzone kontakty na: 1. dostawcę/montera bram garażowych (planuję Wiśniowskiego) 2. ekipę tynkarską - tynki cementowo wapienne (mogą być z agregatu) 3. ekipę docieplającą poddasza + k-g (widziałem kilka postów wyżej namiar więc sprawdzę) oczywiście interesują mnie tylko solidni i optymali cenowo wykonawcy aktualnie domek mam już wymurowany i przykryty... było trochę perturbacji z wykonawcami od dachu ale jakoś się udało z nimi uporać. ekipę murarską miałem za to solidną i terminową więc śmiało mogę polecić gdyby ktoś potrzebował aha... polecono mi hydraulika z grodziska maz. (p. Jakubik) czy ktoś z Was miał do czynienia z tym Panem i może coś o nim powiedzieć? Do ocieplenia i k-g polecam pana Roberta - wielu forumowiczów korzysta z tej firmy . Skończyli u nas dopiero co i jesteśmy bardzo zadowoleni tel.502469645 A do tynków cementowo wapiennych z agregatu ekipę pana Majchrzaka - 603635144 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 08.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam, okres zimowy i budowa wygaszona więc jest czas na planowanie kolejnych prac chciałbym zapytać czy macie jakieś sprawdzone kontakty na: 1. dostawcę/montera bram garażowych (planuję Wiśniowskiego) 2. ekipę tynkarską - tynki cementowo wapienne (mogą być z agregatu) 3. ekipę docieplającą poddasza + k-g (widziałem kilka postów wyżej namiar więc sprawdzę) oczywiście interesują mnie tylko solidni i optymali cenowo wykonawcy aktualnie domek mam już wymurowany i przykryty... było trochę perturbacji z wykonawcami od dachu ale jakoś się udało z nimi uporać. ekipę murarską miałem za to solidną i terminową więc śmiało mogę polecić gdyby ktoś potrzebował aha... polecono mi hydraulika z grodziska maz. (p. Jakubik) czy ktoś z Was miał do czynienia z tym Panem i może coś o nim powiedzieć? ad1 - http://www.krispol.pl/produkty/bramy_garazowe - polecam ad2 - S. Majchrzak tel. 603-635-144 - polecam (najszybsza i najsolidniejsza z ekip jakie mielismy - robią ręcznie) ad.3 - P.Mariusz tel. 695-635-458 (robią równiez ocieplenie zewn, tynki zewn, podbitke i malowanie wewn.) hydraulika mogę polecic - p. Krzysztof tel. 601-569-298 z tego co pamietam tez z Grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haszpo 08.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witamposzukuję stempli budowlanych4mb - 12szt3mb - 80sztbyć może ktoś z miłych sąsiadów ma na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Potrzebuję garażu blaszaka i jakiejś przyczepy dla budowlańców (na 4 osoby) od marca - mam nadzieję ze do tego czasu śnieg zniknie... Będę wdzięczna za jakieś info - bo jak trzeba to zawsze ciężko dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 08.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, Uprzejmie poproszę namiary na sprawdzonego i dokładnego glazurnika - złotą rączkę do zrobienia łazienek. Przy okazji - co się stało z naszą książką adresową? Poniżej dokument z postępów na budowie:) http://images49.fotosik.pl/258/d93c22333d77a3b7m.jpg Pozdrawiam, Kampinosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob_erto 09.02.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ad1 - http://www.krispol.pl/produkty/bramy_garazowe - polecam ad2 - S. Majchrzak tel. 603-635-144 - polecam (najszybsza i najsolidniejsza z ekip jakie mielismy - robią ręcznie) ad.3 - P.Mariusz tel. 695-635-458 (robią równiez ocieplenie zewn, tynki zewn, podbitke i malowanie wewn.) hydraulika mogę polecic - p. Krzysztof tel. 601-569-298 z tego co pamietam tez z Grodziska dzięki wszystkim za podesłane namiary napewno wykorzystam z moich polecanych kontaktów: 1. ekipa murarska: Pan Krzysztof Kurowski 607 790 890, solidnie, terminowo i rozsądna cena 2. skład budowlany: Anda, Wa-wa al. Jerozolimskie, dostałem u nich nejlepsze ceny i zawsze zgodnie z ustaleniami wszystko docierało na budowę. 3. betoniarnia i strop: Budokrusz, Grodzisk, Pan Piotr Perczyński 602 536 430, dobrej jakości towar i wszystko na czas 4. stolarka okienna: OknoPlus, Wa-wa ul. Spisaka, Pan Tomasz Chyliński, potrafią dobrze doradzić i cena też niewygórowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts