Gość rob_erto 09.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam poszukuję stempli budowlanych 4mb - 12szt 3mb - 80szt być może ktoś z miłych sąsiadów ma na zbyciu mam do sprzedania stęple budowlane 2,70-3,00 m. Ilość ok 180 szt., stęple naprawdę solidne i w dobrej cenie. Gdybyś był zainteresowany to prześlij wiadomość na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 09.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, Uprzejmie poproszę namiary na sprawdzonego i dokładnego glazurnika - złotą rączkę do zrobienia łazienek. Pozdrawiam, Kampinosik Glazurnika - to polecam forumowego Vadiola - konkretna i precyzyjna robota 660 142 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 09.02.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, nie umiem odpowiadać cytując - piszę w sprawie ekogroszku. Mieszkam w Osowcu gm żabia Wola i w zeszłym roku sprowadziliśmy prosto z kopalni z Siemianowic Śląskich jest super ! Ten który kupowaliśmy w okolicach nie spalał sie do końca (pozostawały duze spieki). Wygladało to tak ze przedstawicielka zbierała chętnych z okolic i ok Maja przyjechał Tir 25 ton i porozwoził po okolicy. Tona 815 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.02.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Boże a czemu tak drogo :o ???????? Gdzie ta taniość paliwa stałego? Ja za prąd place z grzaniem i cuw 570zł? msc niech dopłacę nawet 200 /msc bo zima ostra to po co sobie d... węglem zawracać sorry ale się uniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynaj 09.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam, okres zimowy i budowa wygaszona więc jest czas na planowanie kolejnych prac chciałbym zapytać czy macie jakieś sprawdzone kontakty na: 1. dostawcę/montera bram garażowych (planuję Wiśniowskiego) 2. ekipę tynkarską - tynki cementowo wapienne (mogą być z agregatu) 3. ekipę docieplającą poddasza + k-g (widziałem kilka postów wyżej namiar więc sprawdzę) oczywiście interesują mnie tylko solidni i optymali cenowo wykonawcy aktualnie domek mam już wymurowany i przykryty... było trochę perturbacji z wykonawcami od dachu ale jakoś się udało z nimi uporać. ekipę murarską miałem za to solidną i terminową więc śmiało mogę polecić gdyby ktoś potrzebował aha... polecono mi hydraulika z grodziska maz. (p. Jakubik) czy ktoś z Was miał do czynienia z tym Panem i może coś o nim powiedzieć? Hej ROB_ERTO Ja poproszę namiary na ekipę. A możesz coś więcej napisać? Tzn ile metrów ma dom, ile kosztowała ekipa, czy wszystko sami organizowali tzn odbiór materiałów, koparkę itp? Czy brałeś ich z materiałem czy sam zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 10.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ja nie uważam ze to drogo ..... ale to subiektywne moje odczucie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 10.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ja nie uważam ze to drogo ..... ale to subiektywne moje odczucie .... Potwierdzam że drogo Ja kupuję workowany z kopalni Julian po 750 za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob_erto 10.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej ROB_ERTO Ja poproszę namiary na ekipę. A możesz coś więcej napisać? Tzn ile metrów ma dom, ile kosztowała ekipa, czy wszystko sami organizowali tzn odbiór materiałów, koparkę itp? Czy brałeś ich z materiałem czy sam zamawiałeś? Namiar na majstra: Krzysztof Kurowski 607 790 890 Mój dom to Taurus II z podwójnym garażem. Po podniesieniu ścianki kolankowej i adaptacji strychu na potrzeby mieszkalne będzie ok 190m^2 powierzchni użytkowej. Co do ceny to nie chciałbym rzucać kwotami bo każdy domek jest inny i wykonywany z różnych materiałów ale w porównaniu do innych ekip cena była ok Wszystkie materiały organizowałem sam, po ich stronie było tylko wykonawstwo ale śmiało mogę polecić bo wszystko solidnie i równiótko wymurowane - mój kier. bud. nie miał żadnych zastrzeżeń co do wykonania. Dodatkowo majster sam doradzał co wzmocnić, gdzie dozbroić czy wylać dodatkowy wieniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 11.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja za prąd place z grzaniem i cuw 570zł? msc niech dopłacę nawet 200 /msc bo zima ostra Jaką powierzchnię ogrzewasz? Pytam z czystej ciekawości - tak dla porównania za grudzień i styczeń rachunek za gaz 1200pln + jakieś 200-300pln na drewno i brykiet - dom 140mkw urzytkowej + garaż nieogrzewany i 1pom gosp nieogrzewane - całość 200mkw na 1 kondygnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 11.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Potrzebuję garażu blaszaka i jakiejś przyczepy dla budowlańców (na 4 osoby) od marca - mam nadzieję ze do tego czasu śnieg zniknie... Będę wdzięczna za jakieś info - bo jak trzeba to zawsze ciężko dostać... Witam, my chcemy się pozbyc garażu, 3x5 w dobrym stanie. Wysyłam info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia234 11.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 czy ktos zna jego budowy? ktos z nim budowal?zaczynamy przygode z wlasnym domem i tego pana nam polecono, jednak szukamy jeszcze jednego poparciato kierownik budowy ale ma tez swoja ekipe i z nimi wlasnie bysmy chcieli budowac.licze na jakies odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabyrm 11.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, w grudniu rozpoczęliśmy budowę domu drewnianego pod Podkową Leśną. Jestem początkująca i nie bardzo potrafię wyszukać w tym wątku info więc z góry przepraszam za odkopanie przewałkowanego tematu Poszukuje taniego szamba w okolicy (plastikowe, szczelne, montaż, wykop, ogólnie kompleksowe wykonanie). Kogoś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mieszkam w Osowcu gm żabia Wola sąsiad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 12.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no widac , ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 12.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A orientuje się ktoś może jakie są ceny za układanie płytek - glazury, terakoty, gresu, klinkieru?A jeśli ktoś poszukiwałby, to na wiosnę będę miał na zbyciu drewniany wychodek (do małego remontu) i jakieś 200 stempli (do obejrzenia osobiście). Na wiosnę, bo w tej chwili nie ma szans, żeby dotrzeć przez zaspy na miejsce budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 12.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A orientuje się ktoś może jakie są ceny za układanie płytek - glazury, terakoty, gresu, klinkieru?quote] My płacilismy 50zł/mkw, znajomi w Warszawie płacili 60zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajt 12.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 czy ktos zna jego budowy? ktos z nim budowal? zaczynamy przygode z wlasnym domem i tego pana nam polecono, jednak szukamy jeszcze jednego poparcia to kierownik budowy ale ma tez swoja ekipe i z nimi wlasnie bysmy chcieli budowac. licze na jakies odpowiedzi i pozdrawiam wiadomość na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia234 12.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 do rajtwiadomosc na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Jak nikt nie ma przyczep na zbyciu to może wiecie gdzie można je wypożyczyć na ok 2 m-ce?Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 14.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Widziałem barakowozy w Strzeniówce-całe stado do wyboru i koloru jadąc od Pruszkowa do Nadarzyna po prawej stronie na zakręcie - jakieś 15 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts