Kartagina 22.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jakby ktoś z Was był na etapie instalowania szamba betonowego i był zainteresowany obniżeniem kosztów transportu szamba z np. Radomia, to chętnie się przyłączymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 22.06.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jakby ktoś z Was był na etapie instalowania szamba betonowego i był zainteresowany obniżeniem kosztów transportu szamba z np. Radomia, to chętnie się przyłączymy. A macie jakis dobry namiar na dobre i tanie szamba?? My myśle ze gdzieś w lipcu lub oczatek sierpnia bedziemy zamiawiać szambo.ale jeszcze sie za tym nierozglądalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 22.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dlaczego niemoge przeglądać waszych zdjęć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 22.06.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Igrek niestety jak narazie niemamy czasu na odbiór mam nadzieje ze Ci sie nieśpieszy??i najwiekszy ból to tarnsport:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.06.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Piotr Paszkowski 508-562-888 - w lipcu będzie robił nam taras drewniany + balustrady + listwy podłogowe, widziałem u znajomych jego pracę i podobała mi się. Cena także atrakcyjna Dzięki za namiar - jutro dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceknowy 22.06.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Drodzy Kiedyś w tym wątku pojawił się temat dachówki Euronit. Ktoś ma ? I może podzielić się odczuciami ? A może ktoś może polecić lepszą tańszą dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 U nas jest grafitowa esówka z Euronitu Nie mamy do niej żadnych zarzutów, nic się z nią nie dzieje .No i jest matowa , bo nie chcieliśmy mieć nic błyszczącego na dachu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 22.06.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Igrek niestety jak narazie niemamy czasu na odbiór mam nadzieje ze Ci sie nieśpieszy??i najwiekszy ból to tarnsport:( No baardzo mi się nie spieszy ale myślałem że w tym tygodniu to załatwimy....a w przyszłym? Potem wakacje wyjazdy, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 23.06.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 w przyszłym napewno tak:) już ja im znajde czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 23.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 1. czy może ktoś polecić fachowca od instalacji TV/SAT? 2. czy ma ktoś z was u siebie instalację multimedialną (tv, sat, lan, tel) schodzące się do jednej rozdzielni multimedialnej np takiej: http://allegro.pl/item1006195535_rozdzielnia_multimedialna_typ_rm6415_1.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 23.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam, poszukuję tymczasowych drzwi zewnętrznych na budowę. Czy ktoś może ma do odsprzedania lub może polecić, gdzie tanio kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 23.06.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam, poszukuję tymczasowych drzwi zewnętrznych na budowę. Czy ktoś może ma do odsprzedania lub może polecić, gdzie tanio kupował? Nasze zbił z desek nasz elektryk. Kilka solidnych dech, skobel, kłódka i zawiasy. Służą już 4 m-ce Piękne może nie są, ale porządne i przede wszystkim tanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 24.06.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Pogadam z moimi budowlańcami, może też by coś takiego zrobili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 24.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, poszukuję tymczasowych drzwi zewnętrznych na budowę. Czy ktoś może ma do odsprzedania lub może polecić, gdzie tanio kupował? Mam takie drzwi, niestety bez futryny no i wkładkę w zamku trzeba by było wymienić bo kluczy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartagina 24.06.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ile płacicie za wywóz szamba i jak często opróżniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alka880 24.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 posiadamy szmbo 10m - wywóz raz na 2 miesiące przy 3osobach, koszt 170zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 24.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, wszystkichniby mieszkamy juz od października ale wykiwała nas juz 2 ekipa od struktury czy możecie kogoś polecić- miejscowość Kanie.Proszę o pomoc bo mam juz dość pseudo fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 24.06.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, wszystkich niby mieszkamy juz od października ale wykiwała nas juz 2 ekipa od struktury czy możecie kogoś polecić- miejscowość Kanie. Proszę o pomoc bo mam juz dość pseudo fachowców. Polecam p. Grzesia 697 985 262 - ja jestem zadowolony - poleca swój materiał z małej manufaktury, jest z Nadarzyna , mozesz siepowołać na mnie - budowa w Żelechowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 25.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam, wszystkich niby mieszkamy juz od października ale wykiwała nas juz 2 ekipa od struktury czy możecie kogoś polecić- miejscowość Kanie. Proszę o pomoc bo mam juz dość pseudo fachowców. Mogę podjąć się tego zlecenia. Referencje forumowiczów Muratora pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ww.sain.pl-url Możliwość obejrzenia naszych prac. Kontakt 509-499-922 lub http://www.sain.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 25.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Mam takie drzwi, niestety bez futryny no i wkładkę w zamku trzeba by było wymienić bo kluczy nie mam Igrek, a jakie są wymiary tych drzwi i skąd można by je odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts