zygzak 26.07.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Może ktoś wie, czy i gdzie jest w naszej okolicy serwis i części do pił spalinowych różnych firm? Naprzeciwko biedronki na Sienkiewicza w Grodzisku, serwis husqvarna. partner i inne tez naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 27.07.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 28.07.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 a ja mam takie pytanie...ma może ktoś gliniastą działkę?? ja mam sporo gliny również na wierzchu i nie bardzo wiem co robić...czy wywozić czy jest może jakiś bardziej ekonomiczny sposób na zagospodarowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.07.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 My wywoziliśmy - niestety jest to bardzo mocno obciążające dla budzetu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 29.07.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 My wywoziliśmy - niestety jest to bardzo mocno obciążające dla budzetu budowy dzieki za odpowiedź. a moglbym prosic o jakis namiar na kogos kto zajmuje się takimi sprawami oraz ile tak mniej wiecej kosztuje taka przyjemność....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 29.07.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witajcie, dawno sie nie pojawiałem ale a to malowanie a to glazurnik ( o zgrozo ) i znów w łaskę do współtowarzyszy niedoli powiedzcie czy rozprowadenie oświetlenia na podwieszonym suficie to jakis większy problem? powiem szczerze że nigdy tego nie robiłem ale nie mam już zdrowia do glazurnika który to ma robić ( półtora miesiąca w łazience ;(( i chciałbym coś przyspieszyć. Czy wystarczy ze rozprowadzę kabel od zasilajacego i powypuszczam w wyciętych dziurach a później bedzie sie rozcinalo i łączyło czy ja to wygląda? Plizz pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 29.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Poszukuję kogoś poleconego do wykonania w Pruszkowie barierki na schodach wew ze stali nierdzewnej oraz barierek na zewnątrz budynku ze zwykłej stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 29.07.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witajcie, dawno sie nie pojawiałem ale a to malowanie a to glazurnik ( o zgrozo ) i znów w łaskę do współtowarzyszy niedoli powiedzcie czy rozprowadenie oświetlenia na podwieszonym suficie to jakis większy problem? powiem szczerze że nigdy tego nie robiłem ale nie mam już zdrowia do glazurnika który to ma robić ( półtora miesiąca w łazience ;(( i chciałbym coś przyspieszyć. Czy wystarczy ze rozprowadzę kabel od zasilajacego i powypuszczam w wyciętych dziurach a później bedzie sie rozcinalo i łączyło czy ja to wygląda? Plizz pomocy Robiłem sam coś takiego w kuchni, salonie, łazienkach, u mnie o tyle było trudno że nie mam stropu tylko wiązary a na płycie KG leży wełna, więc trochę niewygodnie było układać kabel - jak były kręcone płyty to nie było jeszcze koncepcji na oświetlenie, a potem koncepcja sama przyszła jak portfel schudł...kupiłem tanie halogeny w leroy Nie jest to problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 30.07.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 WitajcieCzy wiecie gdzie w okolicy moge niedrogo wynająć toy toy??Proszę o namiary. PozdrawiamMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 30.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nie wiem, czy to drogo, czy nie, ale ja wynajmuję z firmy Clipper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 30.07.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nie wiem, czy to drogo, czy nie, ale ja wynajmuję z firmy Clipper. A ile płacisz i czy to jest z opróżnianiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 30.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A ile płacisz i czy to jest z opróżnianiem?? Częstotliwość opróżniania ustalasz w umowie. Nie pamiętam dokładnie, ile płacę, wieczorem sprawdzę w umowie, mogę przesłać szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_1024 30.07.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witajcie, Potrzebuję namiary na dobrą, sprawdzoną i solidną ekipę od dachu. Mieliby położyć membranę, kontr-łaty, łaty, blacho-dachówkę i rynny na gotowo. Mam do sprzedania 2 palety Ytonga 24 cm pióro-wpust i rączki klasy 600 oraz 3 palety silki E24. Potrzebuję natomiast 70 szt silki E12 na ścianki działowe bo zabrakło. Buduję w Zalesiu, gm. Żabia Wola. Mogę polecić kierownika budowy - rewelacyjnego fachowca Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 31.07.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Częstotliwość opróżniania ustalasz w umowie. Nie pamiętam dokładnie, ile płacę, wieczorem sprawdzę w umowie, mogę przesłać szczegóły na priv. Dzięki za podanie firmy.Już wypożyczyłam z wcchatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korena 01.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witajcie, Potrzebuję namiary na dobrą, sprawdzoną i solidną ekipę od dachu. Mieliby położyć membranę, kontr-łaty, łaty, blacho-dachówkę i rynny na gotowo. Podjedź do Dachluxu na WOLICĘ przed Jankami po prawej stronie.Mają sprawdzone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_1024 02.08.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Podjedź do Dachluxu na WOLICĘ przed Jankami po prawej stronie.Mają sprawdzone ekipy. Dzięki bardzo. Zaczynam działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 02.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hej, Szukam dlugich nadprozy L - wiecej niz 3m lub nadprozy strunowych (tez dlugich). Moze zanacie jakiegos producenta lub sklad a okolicy ktory robi dluzsze niz 3m ??? PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kundeczek 04.08.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witajcie, jestem tu nowa. Wraz z rodzicami zaczynamy budowe w Grodzisku. w zwiazku z tym mam pytanie o wc dla pracownikow. Co sie bardziej oplaca : zbudowac samemu wychodek, kupic gotowy, czy podpisac umowe z firma typu wcchatka? a moze ktos z was ma do odsprzedania kibelek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 04.08.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witajcie, jestem tu nowa. Wraz z rodzicami zaczynamy budowe w Grodzisku. w zwiazku z tym mam pytanie o wc dla pracownikow. Co sie bardziej oplaca : zbudowac samemu wychodek, kupic gotowy, czy podpisac umowe z firma typu wcchatka? a moze ktos z was ma do odsprzedania kibelek?? ja miałam taki własny ale mieliśmy problem z utylizacją (sąsiedzi się czepiali)i w końcu zamówiliśmy wcchatke koszty niesa tragiczne.i masz wywóz niemartwisz sie o nic.Więc ja polecam kibelk iwypożyczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 04.08.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam,Właśnie otrzymałem smsa od swojego glazurnika, że ma zapalenie opon mózgowych itp.itd. Krótko mówiąc nie może mi dokończyć roboty. No i zostałem z niedokończonymi pomieszczeniami. Macie lub znacie może kogoś, kto jakieś 2-3 dni mógłby popracować? Mam do położenia kilka pasków płytek, fugowanie, klejenie listew narożnych, ewentualnie podłączenie 3 umywalek. Sprawa raczej pilna! Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts