Magda i Michał 27.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Spróbuj tutaj: Szambo - Kucharski, 602 325 904 możesz spróbować jeszcze tutaj: 602 377 650 - Pan nie jest najtańszy, ale ma różny sprzęt i w miarę potrzeb z odpowiednim przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 27.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam , Czy ktoś wie gdzie w okolicach Grodziska można kupić używane plastikowe zbiorniki 1000L ?? A może komuś zostały po budowie i chce odsprzedać ?? Przydały by mi się ze dwa !!Niech zgadnę, chcesz zrobić odprowadzenie deszczówki? Też myslę o czymś takim. Można by kupić np. uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 27.07.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 macie może kogoś do polecenia do podbitki?? około 40 m2...Owczarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 27.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witajcie, Mam pytanie: gdzie zamawialiście drzwi wejściowe? Możecie polecić jaką dobrą i niedrogą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 27.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Niech zgadnę, chcesz zrobić odprowadzenie deszczówki? Też myslę o czymś takim. Można by kupić np. uszkodzone. No dokładnie tak !! Mam już wprawdzie zrobione dwie studnie chłonne i odprowadzam tam wodę z rynien domu, ale muszę coś teraz zrobić z wodą z rynien garażu. No właśnie mogły by być nawet te zbiorniki uszkodzone, ale chce je znaleźć gdzieś blisko Grodziska, bo znalazłem kilka poza naszą okolicą i za transport krzyczą sobie po 120 a nawet 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 27.07.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No dokładnie tak !! Mam już wprawdzie zrobione dwie studnie chłonne i odprowadzam tam wodę z rynien domu, ale muszę coś teraz zrobić z wodą z rynien garażu. No właśnie mogły by być nawet te zbiorniki uszkodzone, ale chce je znaleźć gdzieś blisko Grodziska, bo znalazłem kilka poza naszą okolicą i za transport krzyczą sobie po 120 a nawet 200 zł A po ile za same zbiorniki? Jak by przepołowił transport to nawet wychodzi ok. Mam gościa, który solówką jest w stanie coś dowieźć z okolicy po ok 100 pln. Edit: próbuję oszacować ile mnie będzie kosztowała podłogówka (wodna). Materiały i robocizna - od poziomowania przed ułozeniem styropianu do wylewki włącznie, lub chociaż część tych prac. Może ktoś pomóc? Podać ile go kosztowała od mkw, lub potrzebne materiały (co, ile) wyliczyć? Lub część tych rzeczy chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 28.07.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No dokładnie tak !! Mam już wprawdzie zrobione dwie studnie chłonne i odprowadzam tam wodę z rynien domu, ale muszę coś teraz zrobić z wodą z rynien garażu. No właśnie mogły by być nawet te zbiorniki uszkodzone, ale chce je znaleźć gdzieś blisko Grodziska, bo znalazłem kilka poza naszą okolicą i za transport krzyczą sobie po 120 a nawet 200 zł Pajogor - tylko ich teraz nie zakopuj. Widziałem wysadzone przez wody gruntowe na powierzchnię plastikowe zbiorniki na deszczówkę i szambo. Zbiorniki były prawie puste bo trwały prace ociepleniowo-elewacyjne i fachowcy zdjęli rynny więc woda nie obciążyła zbiorników. A że w domu jeszcze nikt nie mieszkał to i szambo było puste. Do tego zrujnowane instalacje kanalizacyjne deszczówki i sanitarna. Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 28.07.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witajcie, zaszło nieporozumienie !!! . Ja miałem na myśli hurtownię ANDA w Kozerach za Grodziskiem Mazowieckim. O Andzie z okolic Michałowic złego słowa nie mogę powiedzieć, ponieważ nigdy u nich nie byliśmy. W związku z tym opinia Olgajotki jest jak najbardziej wiążąca. pozdrawiam No właśnie - miałam na myśli Andę przy Jerozolimskich. O tej drugiej nie mamy bladego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 28.07.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witajcie, Mam pytanie: gdzie zamawialiście drzwi wejściowe? Możecie polecić jaką dobrą i niedrogą firmę? Zdecydowanie polecam Hardmet, kontakt i info o drzwiach na ich stronie www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 28.07.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ja tez może zapytam chciałabym podzielić płytki w salonie od gresu na hollu i tak sobie wymyśliłam pas z otoczaków ale nie podobaja mi sie te kamienie zafugowane czy jest coś co mogłabym użyć innego chodzi mi po głowie jakaś żywica ale czy to dobry pomysł??Dajcie mi jakiś pomysł. Pozdrawiam Marzena Może sylikon? Może macie namiary na godne polecenia ekipy od dachu. Trzeba zrobić więźbę, deskowanie, papowanie, położyć blachę i zrobić obróbki blacharskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 28.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ja tez może zapytam chciałabym podzielić płytki w salonie od gresu na hollu i tak sobie wymyśliłam pas z otoczaków ale nie podobaja mi sie te kamienie zafugowane czy jest coś co mogłabym użyć innego chodzi mi po głowie jakaś żywica ale czy to dobry pomysł??Dajcie mi jakiś pomysł. napisz do Rasi (użytkownik Rasia) - ona ma taki pas u siebie w domu i bardzo ładnie jej to wyszło - i się jej zapytaj jak to miała robione. Gdzieś w jej dzienniku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125193-rASI-domek-fotoretrodziennik/page19 powinny być zdjęcia holu, gdzie ten pas ma zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 28.07.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 napisz do Rasi (użytkownik Rasia) - ona ma taki pas u siebie w domu i bardzo ładnie jej to wyszło - i się jej zapytaj jak to miała robione. Gdzieś w jej dzienniku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125193-rASI-domek-fotoretrodziennik/page19 powinny być zdjęcia holu, gdzie ten pas ma zrobiony. Właśnie z uwagą przeglądam dziennik. Znalazłam, strona 7:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125193-rASI-domek-fotoretrodziennik/page7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 29.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Może macie namiary na godne polecenia ekipy od dachu. Trzeba zrobić więźbę, deskowanie, papowanie, położyć blachę i zrobić obróbki blacharskie.Ja mogę polecić swoje ekipy - cieśli i dekarza (diabeł/diablo). Obie samodzielne, inwestor właściwie niepotrzebny im do pracy no, chyba że czegoś zabraknie. jeśli będzie trzeba, mogę przesłać kontakt na priv. Ale z obiema ekipami jest jeden problem - trzeba się z nimi umawiać na ileś m-cy do przodu... co swoją drogą świadczy na korzyść ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 29.07.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ja mogę polecić swoje ekipy - cieśli i dekarza (diabeł/diablo). Obie samodzielne, inwestor właściwie niepotrzebny im do pracy no, chyba że czegoś zabraknie. jeśli będzie trzeba, mogę przesłać kontakt na priv. Ale z obiema ekipami jest jeden problem - trzeba się z nimi umawiać na ileś m-cy do przodu... co swoją drogą świadczy na korzyść ekip z mojej strony mogę polecić firme Bordach http://www.bordach.pl/kontakt.html świetni fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 29.07.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ::deleted:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 29.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 witajcie..... czy ktoś mi pomoże w temacie podłaczenia prądu (budowlanego)? W poniedziałek będę miala szafkę pomiarową, chciałbym aby jak naszybciej popłynał przez nią prąd. Wiem, że powinnam podpisac umowe z PGE Jeziorna na dystrybucję ale podobno jest szereg dokumentów dodatkowych które trzeba im przywieźć, m.in protok. elektryka. Czy ktoś z was już przez to przebrnął? Dzwonię do Jeziornej od kilku dni ale nikt tam nie odbiera a w BOKU nic nie wiedzą, mam niezły kanzas do Jeziornej i nie chciałabym tam jechac ylko poto aby sie dowiedzieć że brakuje mi jakiegoś papierka i musze przyjechac jescze raz....będę bardzo wdzięczna za pomoc dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 29.07.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ja mogę polecić swoje ekipy - cieśli i dekarza (diabeł/diablo). Obie samodzielne, inwestor właściwie niepotrzebny im do pracy no, chyba że czegoś zabraknie. jeśli będzie trzeba, mogę przesłać kontakt na priv. Ale z obiema ekipami jest jeden problem - trzeba się z nimi umawiać na ileś m-cy do przodu... co swoją drogą świadczy na korzyść ekip :yes: Poproszę namiary. Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 29.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witajcie! Ponawiam moją prośbę: jeżeli ktoś z forumowiczów miałby możliwości i chęci do dalszego utrzymywania strony grupy http://www.grodzisk.info.pl (książka adresowa), to proszę o kontakt za pomocą formularza kontaktowego na stronie lub za pomocą PW na forum. W przeciwnym razie strona przestanie działać w pierwszych dniach sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 30.07.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Hej,potrzebuje kupić deskę szalunkową (najlepiej długą i czystą z jednej strony). 6m3 Ma ktoś do sprzedania w okolicach Grodziska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 30.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Witajcie, Mam pytanie: gdzie zamawialiście drzwi wejściowe? Możecie polecić jaką dobrą i niedrogą firmę? Czy udało się coś znaleźć poza hardmetem ? Ja z kolei myślę o Gerdzie DUO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts