pajogor 08.02.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ja też chętnie się dowiem czegoś więcej na temat tej firmy hydraulicznej. No to poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 08.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A kto ma namiary na godną polecenia, solidną i niedrogą ekipę do pokrycia dachu dachówką ceramiczną?Dzięki z góry za wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 08.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A kto ma namiary na godną polecenia, solidną i niedrogą ekipę do pokrycia dachu dachówką ceramiczną? Dzięki z góry za wskazówki! ekipa od dachówki - bordach http://www.bordach.pl/ p.Andrzej Borkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsc 09.02.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 mam dość nie typowe pytanie: czy znacie może elektryka z uprawnieniami, który mógłby podpisać dokumenty niezbędne do podłączenia prądu docelowego? będę wdzięcznab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 09.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wiem, że tu Szanowni Forumowicze w amoku poszukują rozwiązania swoich budowlanych problemów i wątpliwości (włącznie ze mną), ale może, dla chwilowego relaksu, macie ochotę poczytać artykuły o wnętrzach mojego skromnego autorstwa? Oto najnowszy (wczorajszy): http://www.sztuka-wnetrza.pl/667/slajdy/blizej-hellip-dzieki-wnetrzom-skandynawskim Życzę miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vihura 09.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Helo Okna drewniane dobre i niedrogie gdzie kupić? pozdrawiamvihura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzanek777 09.02.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja robilam tutaj: Firma Geobud (pan Przygoda) Tel.: 603-894-776 Fax: (22) 648-87-52 E-mail: [email protected] Gotowe szybko, bo wszystko trwalo okolo tygodnia, pogoda nam dopisala 3 odwierty na 5 m Tez polecam u mnie przyjechali 3 odwierty i 3 dni opracowanie Profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodka1982 09.02.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 sprzedam stemple budowlane okolo 140 sztuk 3 metrowe i kilka sztuk 4 mertowe, budowa w błoniu używane tylko na mojej budowie sprzedam stemple budowlane okolo 140 sztuk 3 metrowe i kilka sztuk 4 mertowe, budowa w błoniu używane tylko na mojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 10.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 mam dość nie typowe pytanie: czy znacie może elektryka z uprawnieniami, który mógłby podpisać dokumenty niezbędne do podłączenia prądu docelowego? będę wdzięczna b. Spróbuj tu: Jan Lubaś 509-950-088. Miły, konkretny i solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 12.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 czy ktoś z Was docieplał dom (ściany) granulatem styropianowym? szukam firm oferujących takie uslugi w mazowieckimjakie są Wasze doświadczenia z tym granulatem? chodzi mi ocieplenie ścian,ale dośc mała powierzchnia, nie cała kondygnacja - czy da się wdmuchnąc ten granulat między mur a płytę G-K na stelażu (gł. 5 cm.)? z góry dziękuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 13.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 czy ktoś z Was docieplał dom (ściany) granulatem styropianowym? szukam firm oferujących takie uslugi w mazowieckim jakie są Wasze doświadczenia z tym granulatem? chodzi mi ocieplenie ścian,ale dośc mała powierzchnia, nie cała kondygnacja - czy da się wdmuchnąc ten granulat między mur a płytę G-K na stelażu (gł. 5 cm.)?Dokładnie tak chce zrobić kolega. Jeszcze nie zrobił, więc nie znam efektów wykonawczych, ale jest budowlańcem, więc w niego wierzę - raczej wie, co robi. Granulat oczywiście najlepiej samemu zrobić z odpadków po-ociepleniowych, dodatkowo wielu forumowiczów się ucieszy, jak się do nich zgłosisz po odpadki styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 13.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dokładnie tak chce zrobić kolega. Jeszcze nie zrobił, więc nie znam efektów wykonawczych, ale jest budowlańcem, więc w niego wierzę - raczej wie, co robi. Granulat oczywiście najlepiej samemu zrobić z odpadków po-ociepleniowych, dodatkowo wielu forumowiczów się ucieszy, jak się do nich zgłosisz po odpadki styro no ok, ale jak te odpadki rozdrobnić? ręcznie?do postaci granulek to ciężko będzie:( i potem to wdmuchnąć, niby jak? namierzyłam firmę, która to robi i chyba w dość przystępnych cenach (ok. 1200 za kondygnację domu 10x10, grubośc kanału 5 cm), gdyby ktoś był zainteresowany, to proszę na priv i prześlę namiary. U mnie chyba problem nie leży w ścianach, tylko w ociepleniu dachu i stropu:( chyba muszę zrobić badanie termowizyjne - może ktoś z Was ma doświadczenia z takimi badaniami kamerą termowizyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 13.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 BTW - szukam desek podłogowych sosnowych o gr. 34 mm, może ktoś z Was kupował w okolicach Nadarzyna? szukam i szukam, ale nikt nie ma 34 mm:(a jeszcze długość 4,75 m.... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 13.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 no ok, ale jak te odpadki rozdrobnić? ręcznie?do postaci granulek to ciężko będzie:( i potem to wdmuchnąć, niby jak? namierzyłam firmę, która to robi i chyba w dość przystępnych cenach (ok. 1200 za kondygnację domu 10x10, grubośc kanału 5 cm), gdyby ktoś był zainteresowany, to proszę na priv i prześlę namiary. U mnie chyba problem nie leży w ścianach, tylko w ociepleniu dachu i stropu:( chyba muszę zrobić badanie termowizyjne - może ktoś z Was ma doświadczenia z takimi badaniami kamerą termowizyjną? odpadki to "jakoś" zmielić trzeba - moze np. rozdrabniarka do gałęzi by dała radę? co do firmy to ja poproszę namiary - moze się kiedys przyda... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro963 13.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 WitamMożecie polecić jakiegoś dobrego architekta z okolic Grodziska Maz.Budowa w Osowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 13.02.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jaro963 zalezy do czego architekt ma byc ? Z tego co przejrzalam dawne posty przewijalo sie nazwisko pani Firlej z Grodziska.Ja mialam z nia o tyle kontakt ze narazie rozmawialm z nia, sensownie gada, troche pracy ma, ceny tez sensowne. Wiecej nie potrafie powiedziec na jej temat.A mam tez namiar na jednego Pana z Podkowy, starszej daty, ale wydaje sie sensowny,t ez bylam u niego na spotkaniu. A wlasnie tak przy okazji, to czy strona adresowa to istnieje ? Bo pod wczesniejszym adresem podawanym nic nie ma, tzn mi sie nie otwiera wogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro963 13.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Architekt ma być od adptacji gotowego projektu.Mamy wybrany projekt z pracowni Z 500 ale niewiem czy nie było by lepiej najpierw omówic zmiany z architektem, dlatego zależy mi na takim który podpowie jakieś rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 13.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Wiesz co to chyba glownie uzytkownicy wlasnie w takim kontekscie Pania wymieniali, tzn ona robi adaptacje. Mysle ze jesli nie macie daleko, to sie umowcie z nia. Konkretna, powie Wam raczej co ma sens, co nie ma prawa bytu. Chociaz nas namawiala na rozwiazanie ktorego nie akceptowalismy Nie wiem gdzie musicie zlozyc papiery o pozwolenie, ale Pani w Grodzisku zalatwia uzgodnienia sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommy72 13.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 czy studniarza jakiegos w dobrej cenie możecie polecic ? Witam, polecam p Paluchowskiego, skądinąd znanego na tym forum - tel. 502286560. Robiłem jesienią, termin pasujący, cena też OK. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro963 13.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No wlasnie my bedziemy papiery zalatwiac w Grodzisku.Potrzebuje doprojektowac garaz z wiata bo reszta to tylko male zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts