Leon205 26.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, Mam do sprzedania garaż blaszak:http://img441.imageshack.us/img441/682/201203261753.jpg Uploaded with ImageShack.us i skrzynkę "rbetka":http://img28.imageshack.us/img28/9011/201203261761.jpg Uploaded with ImageShack.us Zainteresowanych zapraszam: tel.: 608 287 622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 27.03.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 WITAM. potrzebuję deski na szalunki , gdzie można najtaniej kupić Żyrardów -Grodzisk , a może komuś zostały ? A może komus zostały deski po szalunkach - tzw calówki - chętnię odkupię lub pozbędę Was kłopotu ich utylizacji brakuje mi kilka na kompostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 27.03.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Gdzie kupic w okolicach Jaktorowa w dobrych cenach parapety wewnetrzne z kompozytu i do tego z porzadnym montazem?Porzadny montaz tzn nie taki w 5 min na parapet i sama piana pod spod, tylko solidnie z wyrownaniem podloza i klejeniem /tak sobie wyobrazam, ze powinno sie to robic.../ Pozdrawiamstrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrysiak82 27.03.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam, mam wielki kłopot i licze że ktos mi pomoże.Od pewnego czasu poszukuje glazurnika do gresu itd.Wydzwoniłem Panów Darków i Piotrów polecanych przez Was i jeszcze do 2 innych i sie załamałem.Najblizsze terminy to czerwiec lipiec a Ja na nastepny tydzien potrzebuje Pana od płytek!!!Nie myślałem że to taki rozchwytywany fach:(.Moze ktos cos wie czy jakis dobry Pan od płytek jest teraz moze wolny,każdy kontakt mile widziany.Oczywiście Panowie sprawdzeni przez Was albo polecani przez znajomych... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 28.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam, 2. Czy możecie polecić jakąś dobrą firmę brukarska z okolic ? pozdrawiam Browar Hej. Polecam p. Pawła 600 823 116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 29.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam, mam wielki kłopot i licze że ktos mi pomoże.Od pewnego czasu poszukuje glazurnika do gresu itd.Wydzwoniłem Panów Darków i Piotrów polecanych przez Was i jeszcze do 2 innych i sie załamałem.Najblizsze terminy to czerwiec lipiec a Ja na nastepny tydzien potrzebuje Pana od płytek!!!Nie myślałem że to taki rozchwytywany fach:(.Moze ktos cos wie czy jakis dobry Pan od płytek jest teraz moze wolny,każdy kontakt mile widziany.Oczywiście Panowie sprawdzeni przez Was albo polecani przez znajomych... Pozdrawiam Spróbuj tutaj: Pan Krzysztof 604-082-032. Kładł nam ok. 2 lata temu zarówno mozaikę jak i terakotę oraz poprawiał po poprzednim glazurnkiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 29.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam, mamy do sprzedania: 1) ładny słup drewniany (zakonserwowany) 10m z RBT kompletną (bez licznika) i warkoczem około 10m.Do odbioru w Grodzisku Mazowieckim 2) 3 palety YTONG PP2/0,4 S+GT gr. 40,0 cm (każda po 32 bloczki). Można przeciąć na pół i mieć na ścianę 20 cmDo odbioru w Grodzisku Mazowieckim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 29.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A może komus zostały deski po szalunkach - tzw calówki - chętnię odkupię lub pozbędę Was kłopotu ich utylizacji brakuje mi kilka na kompostownik Desek u mnie masa Mam też stemple na sprzedaż. Szukam dobrego dekarza do płaskiej dachówki. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrysiak82 30.03.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Spróbuj tutaj: Pan Krzysztof 604-082-032. Kładł nam ok. 2 lata temu zarówno mozaikę jak i terakotę oraz poprawiał po poprzednim glazurnkiu... Wielkie dzieki J&T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 30.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 To ponowię pytanie o kierownika budowy. Możecie kogoś polecić? Zależy mi na fachowym doradztwie, nie tylko na stempelkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 31.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja z czystym sumieniem tradycyjnie polecam naszą ekipę: p. Dominik - 507 122 233 http://www.domykujawa.pl My również polecamy swoją z całego serca. Pan Eugeniusz - 606 384 392. Z tego co wiem to teraz buduje coś w okolicach Grodziska, więc możecie się umówić i podjechać zobaczyć warsztat pracy ekipy A kierownik budowy - niezastąpiony Pan Mariusz Łuniewski - 696 770 109. Dokładny i pilnuje wszystkich szczegółów. Możecie poczytać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 31.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To ponowię pytanie o kierownika budowy. Możecie kogoś polecić? Zależy mi na fachowym doradztwie, nie tylko na stempelkach... Tylko i wyłącznie Pan Mariusz Łuniewski 696 770 109. W poście wyżej pisałem, że jest szczególarz. My mieliśmy jeszcze znajomego jako inspektora nadzoru - starszy Pan i podziwiał jak Pan Mariusz biegał po wykopach czy stropie i sprawdzał każde zbrojenie. Potrafi też doradzić w wielu kwestiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 01.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 My również polecamy swoją z całego serca. Pan Eugeniusz - 606 384 392. Z tego co wiem to teraz buduje coś w okolicach Grodziska, więc możecie się umówić i podjechać zobaczyć warsztat pracy ekipy A kierownik budowy - niezastąpiony Pan Mariusz Łuniewski - 696 770 109. Dokładny i pilnuje wszystkich szczegółów. Możecie poczytać na forum. Nawet dokładnie wiem gdzie Pan Eugeniusz buduje, zaraz tam jadę obejrzeć efekty piątkowego dnia Również Pan Mariusz kieruje moją budową. Zgodnie z zasadą "nie chwal dnia przed zachodem słońca" z wydaniem oceny poczekam na zakończenie budowy. Gdyby były jakieś pytania, to zapraszam na priv. AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 02.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pilnie oddam niewielką ilość gruzu (połowa przyczepki) oraz dużą ilość kamieni polnych różnej wielkości, idealnych do utwardzenia drogi.odbiór wyłącznie własny (mogę pomóc w załadunku)- Kajetany k/Nadarzynaproszę o kontakt na priv lub tel. 505 19 139sprawa dość pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 02.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 odpadki to "jakoś" zmielić trzeba - moze np. rozdrabniarka do gałęzi by dała radę? co do firmy to ja poproszę namiary - moze się kiedys przyda... PZDR Qter sorry,dawno nie zaglądałam tutaj - podaję namiary, ale nie skorzystałam w końcu z usług tej firmy http://www.kwtermowizja.pl/kontakt.html samo badanie bez raportu kosztuje ok. 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Desek u mnie masa Mam też stemple na sprzedaż. Szukam dobrego dekarza do płaskiej dachówki. Z góry dzięki za namiary. Witam, odnośnie tych desek... chętnie kupię poprosze info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 02.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam, Gdzie w Grodzisku bądź jego okolicach [oprócz ogrodniczego przy shellu] można kupić takie mała otoczaki /kamyki/ do obsypania agrowłókniny wokół roslinek ??Może ktoś już kupował i wie również ile trzeba wydać za 1 tonę ?? Pozdrawiampajogor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Gdzie w Grodzisku bądź jego okolicach [oprócz ogrodniczego przy shellu] można kupić takie mała otoczaki /kamyki/ do obsypania agrowłókniny wokół roslinek ?? Może ktoś już kupował i wie również ile trzeba wydać za 1 tonę ?? Szukaj po żwirowaniach i składach z kruszywem budowlanym - żwir frakcja 16-32 mm - nie przejmuj sie jak nie bedzie idelanie wypłukany - po kilku dniach deszczowych sam sie wypłucze. Cena 80-120zł za tonę. Oczywiście obejrzyj na skłądzie zanim zamówisz bo może by np. tłuczony do zadanej frakcji. Jak bedziesz szukał po ogordniczych i kamienniach ozdobnych to załpłacisz ponad 300zł za tone. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 02.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam,jakiś czas temu ktoś podawał namiar na pana od instalacji odkurzacza centralnego . . . . . . chyba nie odnajdę :-/ mogę prosić o kontakt raz jeszczeZ góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 03.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam, jakiś czas temu ktoś podawał namiar na pana od instalacji odkurzacza centralnego . . . . . . chyba nie odnajdę :-/ mogę prosić o kontakt raz jeszcze Z góry dziękuję Ja mogę polecić http://bezkurzu.pl/ Pan dojeżdża z Grójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts