Qter 03.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 sorry,dawno nie zaglądałam tutaj - podaję namiary, ale nie skorzystałam w końcu z usług tej firmy http://www.kwtermowizja.pl/kontakt.html samo badanie bez raportu kosztuje ok. 450 zł dzięki! przy okazji - pozostały mi po budowie nadproża betonowe "L" kupowane w Budokruszu o dł. 180 cm. - 1 szt (para) i dł. 120 cm (para) - 3 szt. może ktoś by chciał "po taniości" to zapraszam na priv-a. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 03.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 zostało mi ok 200 kg gruzu po pustaku plecewickim jesli jest ktos chętny odbiór własny w Pruszkowie, w miarę drobny i przy okazji skad wziać kontener jakie sa oplaty i czas wynajmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 03.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Pilnie oddam niewielką ilość gruzu (połowa przyczepki) oraz dużą ilość kamieni polnych różnej wielkości, idealnych do utwardzenia drogi. odbiór wyłącznie własny (mogę pomóc w załadunku)- Kajetany k/Nadarzyna proszę o kontakt na priv lub tel. 505 19 139 sprawa dość pilna! witam, ogłoszenie nadal aktualne.Kamienie są średnie i duże, gruzu niewiele (kilka bloczków z betonu komórkowego) i raczej duże kawałki. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia. BTW - odkupię bloczki 24 cm (beton komórkowy typu Silka,Ytong itp.),nieuszkodzony,możę komuś zostało po budowie?Potrzebuję ok. 70 m2 na rozbudowę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 03.04.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Hej. Polecam p. Pawła 600 823 116 Witaj, Przyszła pora na zrobienie podjazdu u mnie i ten kontakt mnie zainteresował. Może trochę opiszesz co Pan Paweł zdziałał w tej materii na Twoim podwórku, ile metrów kwadratowych, czym brukował i po ile za metr2 ? Chyba, że to jest już gdzieś opisane to poproszę o linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 04.04.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 witam gdzie nabyć w okolicach Pruszkowa ziemię na podwyższenie terenu i w jakiej cenie to chodzi, ponoć nie może yć z wykopu z gliną zgodzicie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 04.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie ma ktoś może do sprzedania BARAKOWOZU dla ekipy budowlanej? W stanie umiarkowanym, co by ekipa mogła kilka tam przez 3 miesiące nocować. Może ktoś z okolicznych budów kończy budowę i chce się pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMak 06.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 witam wszystkich budujących w okolicy Błonia! Moja inwestycja jest zlokalizowana w Nowym Luszczewku. Zakończony parter. Buduję "Dom w Nektarynkach G2". Obecnie oczekuję, wraz z sąsiadem, na przyłączenie prądu. Wykonuje je Firma Falkowski ale jakoś to wolno idzie. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Narazie ratujemy się prądem od sąsiada ze wsi - wspaniały gość, wspiera budujących jak może. Niestety na kolejnych etapach budowy potrzebna będzie tzw. siła i pewnie się zaczną schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlochow 07.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nie ma ktoś może do sprzedania BARAKOWOZU dla ekipy budowlanej? W stanie umiarkowanym, co by ekipa mogła kilka tam przez 3 miesiące nocować. Może ktoś z okolicznych budów kończy budowę i chce się pozbyć? mam taki barakowoz po wlasnej budowie, kilka postow wczesniej znajdziesz oferte i zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 09.04.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 ludzie ludziska zastanawiam się jakie zamontować drzwi wejściowe?! myślę o drewnie, napwno skrzydło plus dostawka, macie jakieś doswiadczenia ze sprzedawcami i montażystami z okolic?! aha i jeszcze pytanie odnośnie bramy: chce wiśniowskiego segmentową, gdzie można znaleźć dobrego sprzedawcę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 09.04.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką.Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna.Sprzedam kompletną skrzynkę elektryczną (stan - jak nowa) wraz ze słupem i pełnym okablowaniem po prowizorce budowlanej. https://picasaweb.google.com/102257636504530932414/9Kwietnia2012?authkey=Gv1sRgCLj3-Nmtt4ufywE Wojtek504166524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 10.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 ludzie ludziska zastanawiam się jakie zamontować drzwi wejściowe?! myślę o drewnie, napwno skrzydło plus dostawka, macie jakieś doswiadczenia ze sprzedawcami i montażystami z okolic?! aha i jeszcze pytanie odnośnie bramy: chce wiśniowskiego segmentową, gdzie można znaleźć dobrego sprzedawcę?! Ja kupowałem okna, drzwi wejściowe (Gerda) + bramę Wiśniowskiego w Centrobud Tarczyn. Oni też mi to zamontowali i serwisują (regulacje). Namiary znajdziesz w googlach. Jestem bardzo zadowolony z ich obsługi i mogę ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 10.04.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam, Deski szalunkowe używane PILNIE odsprzedam za poniżej pół ceny - około 3 m3 (raczej więcej). Deski są w blatach i pojedynczo. Interesowałby mnie odbiór możliwie jak najszybciej - leżą w garażu, a za chwilę zaczynam tynkowanie - odbiór okolice Tarczyna, Prażmowa miejscowość Kawęczyn. tel. 602595461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 11.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam !! Czy może, ktoś z Was zna jakąś firmę która zajmuje się przesadzaniem drzew i krzewów ??Mam kilka 3 - 4 m tuje do przesadzenia i sam tego nie dam rady zrobić.A może ktoś wie ile taka przyjemność może kosztować ?? Pozdrawiampajogor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMak 12.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 witam!Może ktoś zarekomendować dostawcę więźby dachowej - najlepiej impregnowanej ciśnieniowo. Budowa w pobliżu Blonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomektr 12.04.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 WitamSzukam niedrogo ziemi ogrodowej - potrzeba mi ze 3 ciężarówki,i z 1 ciężarówkę zwykłej do wyrównania terenu.Może ma ktoś sprawdzone namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.04.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jeśli komuś zostały deski po budowie - chętnie odkupię. proszę o info na priv ile tych desek, jaka długość oraz konkretną cenę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eustaszki 12.04.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ludzie ludziska zastanawiam się jakie zamontować drzwi wejściowe?! myślę o drewnie, napwno skrzydło plus dostawka, macie jakieś doswiadczenia ze sprzedawcami i montażystami z okolic?! aha i jeszcze pytanie odnośnie bramy: chce wiśniowskiego segmentową, gdzie można znaleźć dobrego sprzedawcę?! Mogę polecić Astrum: http://www.astrum.com.pl/firma/wibram/start.html tel do Pana, który nam sprzedał bramy horman (wiśniowski też mają) to: 607 257 727. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 12.04.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam Szukam niedrogo ziemi ogrodowej - potrzeba mi ze 3 ciężarówki, i z 1 ciężarówkę zwykłej do wyrównania terenu. Może ma ktoś sprawdzone namiary ? Witam, "Renakam" - Marynin (Książenice), tel. 602-229-850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 13.04.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 podaje namiary na dobrego studniarza 602 536 376 pan Rutkowski chyba z Grodziska lub z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 13.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pilnie poszukuję ekipy do położenia płytek w kuchni i łazience oraz podwieszanych sufitów i wykonania drobnych elementów z katongipsu. Na juz od zaraz Nasi fachmeni, z którymi jeszcze w grudniu umawialiśmy się na rozpoczęcie prac po mienionych świętach nie mają zamiaru się pojawić. Możecie kogoś polecić? Spisałam już numery od osób polecanych w poprzednich postach. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts