megilord 15.08.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam, Moi drodzy mam ogromny problem gdyż mój glazurnik poważnie się rozchorował i nie będzie kto miał mi położyć glazury w domu. Czy macie jakiegoś solidnego dobrego glazurnika który mógłby wejść z roboto koło 10 września? Poszukuję również speca od kominów- podłączenie do komina i ładna, prosta zabudowa. Dzięki za namiary, megilord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megilord 15.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Poszukuję fachowca od rekuperacji - (rozprowadzenie i podłączenie) oraz od gazu (rozprowadzenie po działce i podłączenie). Może macie kogoś sprawdzonego z okolicy - kogoś, kto u Was robił, zrobił dobrze i w przyzwoitej cenie? Mi podłączał gaz Jacek Kwiatkowski firma Hydromont z grodziska maz kontakt podawałam wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megilord 15.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 oraz od ocieplenia poddasza od zaraz (następnie elewacji). Właśnie zrezygnował z pracy umówiony fachowiec. Ktoś pomoże? Mi właśnie zaczął robi gościu ocieplenie dachu, więc jak jesteś w stanie zaczekać 2 tyg to mogę Ci dać namiar później podobno ma jakiś wolny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 15.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 odkupię stemple budowlane 3m, jakieś 150 sztuk. ktokolwiek ma... sprzedać chce to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, jestem nowy na forum, czytałem że na grupie jest książka adresów (tak jak rozumiem wykonawców i firm, których forumowicze polecają) powiedzcie jak do do tej książki dotrzeć. Gorące dzięki z góry za pomoc. Niestety, z powodu braku zainteresowania jej przetrwaniem kolejnych "budujących pokoleń" książka przestała istnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 16.08.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ok, mój preferowany tartak niestety nie jest w stanie dostarczyć mi więźby w rozsądnym terminie. Możecie podać namiary na jakieś tartaki w pobliżu Grodziska? interesuje mnie więźba w rozsądnej cenie... bo jak usłyszałem w jednym tartaku koło warszawy cenę 830 pln netto, to usiadłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megilord 16.08.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ok, mój preferowany tartak niestety nie jest w stanie dostarczyć mi więźby w rozsądnym terminie. Możecie podać namiary na jakieś tartaki w pobliżu Grodziska? interesuje mnie więźba w rozsądnej cenie... bo jak usłyszałem w jednym tartaku koło warszawy cenę 830 pln netto, to usiadłem... spytaj sie na ul. Brzozowej w Nowej Wsi z tego co wiem to cene mają duuużo bardziej konkurencyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 16.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 megilord - mówisz o nowej wsi tuż za pruszkowem? Konar sc? hm... zadzwonię i sprawdzę, ale cen nie mieli niskich, jak kupowałem zwykłe drewno. No, mam nadzieję, że na więźbę będą mieli "normalne" ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 16.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ok, mój preferowany tartak niestety nie jest w stanie dostarczyć mi więźby w rozsądnym terminie. Możecie podać namiary na jakieś tartaki w pobliżu Grodziska? interesuje mnie więźba w rozsądnej cenie... bo jak usłyszałem w jednym tartaku koło warszawy cenę 830 pln netto, to usiadłem...niestety ale teraz sa takie ceny. na pewno znajdziesz taniej ok 750-780zł/m3, ale bez z certyfikatu, a jak porosisz o certyfikat, to okazuje sie, ze maja drewno ale w klasie najwyzej C24, czyli co najmniej o dwie klasy nizsze niż wymaga projekt, czyli C30. Przerabiam to teraz razem z sąsiadem. 800stów netto za m3 drewno klasy C30(i to tez trochę naciągane), to w okolicy wawy rozsądna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 16.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Mi podłączał gaz Jacek Kwiatkowski firma Hydromont z grodziska maz kontakt podawałam wyżej. Dziękuję bardzo, będę dzwonić. Dziękuję też za fachowców od ocieplenia, jak nie znajdę nic rozsądnego przez 2 tyg. to skontaktuję się, może jeszcze będą wolni. Jeśli chodzi o kominek, to doradzał mi tu na forum Forest-Natura i Bader, czyli pan Ryszard, email: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 16.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 niestety ale teraz sa takie ceny. na pewno znajdziesz taniej ok 750-780zł/m3, ale bez z certyfikatu, a jak porosisz o certyfikat, to okazuje sie, ze maja drewno ale w klasie najwyzej C24, czyli co najmniej o dwie klasy nizsze niż wymaga projekt, czyli C30. Przerabiam to teraz razem z sąsiadem. 800stów netto za m3 drewno klasy C30(i to tez trochę naciągane), to w okolicy wawy rozsądna cena. Z impregnacją czy bez? możesz dać namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 16.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 z impregnacją zanurzeniową, całkiem ładnie wygląda i proste i prawie wcale nie popękane. Namiary dam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 17.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 ok, mój preferowany tartak niestety nie jest w stanie dostarczyć mi więźby w rozsądnym terminie. Możecie podać namiary na jakieś tartaki w pobliżu Grodziska? interesuje mnie więźba w rozsądnej cenie... bo jak usłyszałem w jednym tartaku koło warszawy cenę 830 pln netto, to usiadłem... Ja mogę polecić jeszcze Drewepłyt z Sokołowa koło Janek (mają swoją str internetową http://www.drewplyt-pecka.pl/ ) - klasy drewna i ceny nie pamiętam ale w stosunku do konkurencji było taniej i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 17.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 możesz dać namiar? Namiary dam jutro.proszę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 17.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Skoro już napisałem swój drugi post powyżej to żeby nikt mnie nie posądził o reklamę uwiarygodnię sie jako zwykły inwestor Gdyby ktoś potrzebował przyczepę kempingową ( 4 osobowa ) dla ekipy budowlanej chętnie odsprzedam ... Każdą cenę rozważę .. ja dałem ponad 1000 zł ... ale skoro poddana była eksploatacji ( 2 miesiące budowy nie będę się przy niej na pewno upierał Dla zainteresowanych poglądowe zdjęcie : http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl/galeria.php#4,2 Wstępny kontakt proszę mailowo : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 17.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam, Moi drodzy mam ogromny problem gdyż mój glazurnik poważnie się rozchorował i nie będzie kto miał mi położyć glazury w domu. Czy macie jakiegoś solidnego dobrego glazurnika który mógłby wejść z roboto koło 10 września? Poszukuję również speca od kominów- podłączenie do komina i ładna, prosta zabudowa. Dzięki za namiary, megilord U mnie kominek zrobili trzy tygodnie temu - jest taki jak chciałam. Robili mi fachowcy z firmy Ognik. Znajdziesz w necie. Bardzo szybko, czysto i kominek działa bez zarzutów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 17.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 polecam się cena z reguły zależy od wielkości domu i rodzaju wentylacji. Oczywiście mówimy o uczciwie wykonanym certyfikacie a nie wpisanym z palca bądź z głowy... Ja poproszę kontakt na priv. Też potrzebuję certtyfikat Dom w Ruścu k/Nadarzyna. Pozdrawiam matiiaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja poproszę kontakt na priv. Też potrzebuję certtyfikat Dom w Ruścu k/Nadarzyna. Pozdrawiam matiiaga poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 20.08.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam,poproszę o namiary na sprawdzonych fachowców od:-elewacji (ocieplenie, tynk, podbitka)-schodów-barierekByłabym również wdzęczna za info gdzie tanio mogę kupić czarnoziem i zamówić drzwi wewnętrzne.Z góry bardzo dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 20.08.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Właśnie, drzwi wewnętrzne. Zna ktoś salon z drzwiami wewnętrznymi w którym jest duży wybór/duża ekspozycja?Bo drzwi ładnie wyglądają na zdjęciach w katalogu, a w rzeczywistości bywa bardzo różnie. I okazuje się, że ciężko znaleźć sklep z sensowną ekspozycją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts