Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Witam,

Moi drodzy mam ogromny problem gdyż mój glazurnik poważnie się rozchorował i nie będzie kto miał mi położyć glazury w domu. Czy macie jakiegoś solidnego dobrego glazurnika który mógłby wejść z roboto koło 10 września?

Poszukuję również speca od kominów- podłączenie do komina i ładna, prosta zabudowa.

Dzięki za namiary,

megilord

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję fachowca od rekuperacji - (rozprowadzenie i podłączenie) oraz od gazu (rozprowadzenie po działce i podłączenie). Może macie kogoś sprawdzonego z okolicy - kogoś, kto u Was robił, zrobił dobrze i w przyzwoitej cenie?

Mi podłączał gaz Jacek Kwiatkowski firma Hydromont z grodziska maz kontakt podawałam wyżej.

Witam wszystkich,

jestem nowy na forum, czytałem że na grupie jest książka adresów (tak jak rozumiem wykonawców i firm, których forumowicze polecają) powiedzcie jak do do tej książki dotrzeć. Gorące dzięki z góry za pomoc.

Niestety, z powodu braku zainteresowania jej przetrwaniem kolejnych "budujących pokoleń" książka przestała istnieć.

ok, mój preferowany tartak niestety nie jest w stanie dostarczyć mi więźby w rozsądnym terminie. Możecie podać namiary na jakieś tartaki w pobliżu Grodziska? interesuje mnie więźba w rozsądnej cenie... bo jak usłyszałem w jednym tartaku koło warszawy cenę 830 pln netto, to usiadłem...

spytaj sie na ul. Brzozowej w Nowej Wsi z tego co wiem to cene mają duuużo bardziej konkurencyjną.

ok, mój preferowany tartak niestety nie jest w stanie dostarczyć mi więźby w rozsądnym terminie. Możecie podać namiary na jakieś tartaki w pobliżu Grodziska? interesuje mnie więźba w rozsądnej cenie... bo jak usłyszałem w jednym tartaku koło warszawy cenę 830 pln netto, to usiadłem...
niestety ale teraz sa takie ceny. na pewno znajdziesz taniej ok 750-780zł/m3, ale bez z certyfikatu, a jak porosisz o certyfikat, to okazuje sie, ze maja drewno ale w klasie najwyzej C24, czyli co najmniej o dwie klasy nizsze niż wymaga projekt, czyli C30. Przerabiam to teraz razem z sąsiadem. 800stów netto za m3 drewno klasy C30(i to tez trochę naciągane), to w okolicy wawy rozsądna cena.

Mi podłączał gaz Jacek Kwiatkowski firma Hydromont z grodziska maz kontakt podawałam wyżej.

Dziękuję bardzo, będę dzwonić. Dziękuję też za fachowców od ocieplenia, jak nie znajdę nic rozsądnego przez 2 tyg. to skontaktuję się, może jeszcze będą wolni. Jeśli chodzi o kominek, to doradzał mi tu na forum Forest-Natura i Bader, czyli pan Ryszard, email: [email protected]

Pozdrawiam :)

niestety ale teraz sa takie ceny. na pewno znajdziesz taniej ok 750-780zł/m3, ale bez z certyfikatu, a jak porosisz o certyfikat, to okazuje sie, ze maja drewno ale w klasie najwyzej C24, czyli co najmniej o dwie klasy nizsze niż wymaga projekt, czyli C30. Przerabiam to teraz razem z sąsiadem. 800stów netto za m3 drewno klasy C30(i to tez trochę naciągane), to w okolicy wawy rozsądna cena.

Z impregnacją czy bez? możesz dać namiar?

Ja mogę polecić jeszcze Drewepłyt z Sokołowa koło Janek (mają swoją str internetową http://www.drewplyt-pecka.pl/ ) - klasy drewna i ceny nie pamiętam ale w stosunku do konkurencji było taniej i lepiej :)

Skoro już napisałem swój drugi post powyżej to żeby nikt mnie nie posądził o reklamę uwiarygodnię sie jako zwykły inwestor :)

Gdyby ktoś potrzebował przyczepę kempingową ( 4 osobowa ) dla ekipy budowlanej chętnie odsprzedam ...

Każdą cenę rozważę .. ja dałem ponad 1000 zł ... ale skoro poddana była eksploatacji ( 2 miesiące budowy :) nie będę się przy niej na pewno upierał :)

Dla zainteresowanych poglądowe zdjęcie : http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl/galeria.php#4,2

Wstępny kontakt proszę mailowo : [email protected]

Witam,

Moi drodzy mam ogromny problem gdyż mój glazurnik poważnie się rozchorował i nie będzie kto miał mi położyć glazury w domu. Czy macie jakiegoś solidnego dobrego glazurnika który mógłby wejść z roboto koło 10 września?

Poszukuję również speca od kominów- podłączenie do komina i ładna, prosta zabudowa.

Dzięki za namiary,

megilord

U mnie kominek zrobili trzy tygodnie temu - jest taki jak chciałam. Robili mi fachowcy z firmy Ognik. Znajdziesz w necie. Bardzo szybko, czysto i kominek działa bez zarzutów :)

Pozdrawiam