agapiotr 18.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 i tak oto - 12 ton piachu było zrzucone 100 metrów od właściwej budowy... no i był dylemat co z tym robić bodajże koparka przewieźli ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 18.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Sprzedam drzwi techniczne horman eco 90 cm otwieranie prawo/lewo, używane 1/2 roku szare, ocynk - 200 złkupione w leroy za 300 zł.Zamek + 2 klucze, klamka.Idealne na budowę jako np drzwi do kotłownitel. 606278649mogę na maila wysłać zdjęciaOwczarnia, odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 20.04.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Sprzedam drzwi techniczne horman eco 90 cm otwieranie prawo/lewo, używane 1/2 roku szare, ocynk - 200 zł kupione w leroy za 300 zł. Zamek + 2 klucze, klamka. Idealne na budowę jako np drzwi do kotłowni tel. 606278649 mogę na maila wysłać zdjęcia Owczarnia, odbiór osobisty Ja poproszę o zdjęcia drzwi na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stoliczek 21.04.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Albo nie umiem używać narzędzi forumowych, albo szukanie w wątku zostało odłączone... Pojawiał się kilkakrotnie namiar na szamba za Radomia, podzieliłby się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 21.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Albo nie umiem używać narzędzi forumowych, albo szukanie w wątku zostało odłączone... Pojawiał się kilkakrotnie namiar na szamba za Radomia, podzieliłby się ktoś? Polecam, bo mam http://www.ekobet.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Albo nie umiem używać narzędzi forumowych, albo szukanie w wątku zostało odłączone... Pojawiał się kilkakrotnie namiar na szamba za Radomia, podzieliłby się ktoś? Radom to całe zagłębie szamb i zbiorników betonowych.... wpisz w googlach "szambo Radom" wyskoczy kilkanaście firm większych i mniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 22.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 mam do sprzedania erbetkę na słupie 8m. ok 15m przewodu.wszystko do zabrania z Brwinowa Foto na maila - kontakt też poprzez @ [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 22.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 koledzy może macie jakis namiar na sprawdzonych i dobrych brukarzy, przymierzam sie do położenia kostki w Pruszkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 23.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 koledzy może macie jakis namiar na sprawdzonych i dobrych brukarzy, przymierzam sie do położenia kostki w Pruszkowie W calym??? To sporo roboty przed Toba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.04.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 szukam elektryka ..ma ktoś kogoś sparwdzoneo do polecenia ? budowa okolice grodziska cała instalacja do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kor_Nelia 23.04.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 szukam elektryka ..ma ktoś kogoś sparwdzoneo do polecenia ? budowa okolice grodziska cała instalacja do zrobienia My korzystaliśmy z usług pana Rafała tel. 506-655-051 i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 23.04.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 W calym??? To sporo roboty przed Toba Pozdrawiam mistrz riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 23.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Gdyby ktoś potrzebował przyczepę kempingową ( 4 osobowa ) dla ekipy budowlanej chętnie odsprzedam ... a właściwie oddam prawie darmo . Każdą cenę rozważę .. Przyczepa bez papierów ale "NIE kradziona" sprowadzona dawno temu od helmuta a poprzedni właściciel nie może znaleźć dokumentów. Sprawne Webasto na olej napędowy itp Dla zainteresowanych poglądowe zdjęcie : http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl/galeria.php#6,5 Wstępny kontakt proszę mailowo : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 24.04.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam, czy możecie polecić w okolicach Nadarzyna/Pruszkowa/Grodziska składu drewna lub tartaku, gdzie mieliby heblowane drewno na budowę altany? Drewno fajnie, jak by było proste, suche i ładnie oheblowane... jeśli gdzieś mają nieheblowane, ale godne polecenia też podajcie namiary..Dzięki i pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 25.04.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kurde, zagubiłem się w przyłączu gazowym. Mam już pociągniętą linię gazową. Teraz muszę zrobić projekt przyłącza gazowego i zrealizować fizycznie gazociąg na mojej działce. Czy dobrze mówię?: 1. Załatwiam mapki - 600pln 2. Idę do projektanta, robi mi projekt przyłącza. - 800pln a gdzie taki tani projektant od przyłącza gazowego? Ja rok temu zapłaciłam 1000 zł i nie było szans na mniej. Mapki też taniutkie - moze podeślesz namiar na takiego geodetę za 600zł? dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 25.04.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, czy możecie polecić w okolicach Nadarzyna/Pruszkowa/Grodziska składu drewna lub tartaku, gdzie mieliby heblowane drewno na budowę altany? Drewno fajnie, jak by było proste, suche i ładnie oheblowane... jeśli gdzieś mają nieheblowane, ale godne polecenia też podajcie namiary.. Dzięki i pozdrawiam, Magda zadzwoń do Budostolu w Sokołowie k/Janek, ja tam kupiłam chyba ze 3 lata temu,heblowane i suszone. ul.Piachy 4 nigdzie indziej niestety w okolicy nie ma, najbliżej na Puławskiej Dombal (na wysokości Piaseczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 25.04.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 czy ktoś z Was ćwiczył projekt zamienny w Wydz. Architektury w Pruszkowie? z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 25.04.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a teraz sonda - jakie z grubsza są koszty dachu 2-spadowego w porównaniu z 4-spadowym? wiem, że 2-spadowy jest tańśzy, ale o ile? w % - rząd wielkości.dach prosty,bez lukarn itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 25.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mapki też taniutkie - moze podeślesz namiar na takiego geodetę za 600zł? dzięki. Moja żona załatwiała. Jutro podeślę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 25.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts