atsyrut 20.08.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Szanowni Forumowicze Poszukuję klientów firmy P.H.U. SEBASTIAN PRZYBYLSKI http://www.janbud.info tel. 666 27 27 27 z Sochaczewa zajmujących się tynkowaniem i ocieplaniem budynków... może ktoś z Was lub Waszych znajomych korzystał z ich usług? proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 20.08.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Czy możecie powiedzieć gdzie kupowaliście więżbę dachową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 20.08.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 20.08.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 to i ja się dołączę do wyprzedaży... mam do sprzedania 13 płyt gk (białe, 1,2x2,6 m, grubość 12,5 mm). stan idealny. cena do dogadania. odbiór w miejscowości Owczarnia. przy załadunku pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziol99 21.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia budynku w rozsądnej cenie. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 22.08.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Sprzedam trzy działki budowlane o powierzchni 1750m2 oraz jedną o powierzchni 2467m2 we wsi Szczęsne 3km od centrum Grodziska Mazowieckiego. Media :prąd przy działce ,woda ,kanalizacja w odległości 40m.Tel.608 623 489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 22.08.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Poszukuję glazurnika, Grodzisk okolice, przystępnego cenowo i myślącego. Wdzięczny będę za namiary.... Polecam niezmiennie ekipę p. Łukasza Chmiela u mnie robil cała wykonczeniowke /glazury, terakoty, skomplikowane karton gipsy, docieplenia całego poddasza welną + KG/ potem u 3 sąsiadów - wszyscy polecają również . Namiar na http://www.lukaszchmiel.pl - nie mam telefonu pod reka. Poza tym mogą zrobić wszystko od stanu surowego do stanu pod klucz - współpracują z dobrymi ekipami - hydraulika pełna, tynki, ocieplenia, kostka itd. Cenowo to na pewno nie tanio tylko "przeciętnie i normalnie" jak u większości glazurników, którzy mają dobrą opinię w okolicy i grafik dość napięty przez to. Jednak jakość wykonania glazur itd - 1 klasa. Robią wykończeniówki wg skomplikowanych projektów z biur architektonicznych u naprawdę wymagających klientów z gwarancjami itd. Co ważne są z Grodziska a nie gdzieś "z Polski". s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 22.08.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Szanowni, poszukuję architekta do dostosowania projektu gotowego - takiego którego nie przerazi płyta fundamentowa, mostek termiczny, itp. a do tego będzie potrafił w miarę bezboleśnie przeprocesować papierologię do PnB i będzie rozsądny cenowo (nie wiem czy nie zaszalałem z wymaganiami...). Budowa w Nadarzynie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 22.08.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 to i ja się dołączę do wyprzedaży... mam do sprzedania 13 płyt gk (białe, 1,2x2,6 m, grubość 12,5 mm). stan idealny. cena do dogadania. odbiór w miejscowości Owczarnia. przy załadunku pomogę.a ja się przypomnę z moją - opis w tym poście - coś już poszło, ale jeszcze sporo zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.08.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia budynku w rozsądnej cenie. Możecie kogoś polecić? Co rozumiesz przez "rozsądną cenę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 26.08.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Co zrobić z drobnymi śmieciami z budowy? Zostało mi klikanaście wiader po dyspoerbitach i klejach, trochę przycinek ze styropianu, śmieci ogólno budowlane - nie do spalenia. Do lasu wiwozić nie chcę, na kontener to trochę za mało tego mam... jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 26.08.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Co zrobić z drobnymi śmieciami z budowy? Zostało mi klikanaście wiader po dyspoerbitach i klejach, trochę przycinek ze styropianu, śmieci ogólno budowlane - nie do spalenia. Do lasu wiwozić nie chcę, na kontener to trochę za mało tego mam... jakieś pomysły? Hej, Znalazłem coś takiego: Mobilne Punkt Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych/PSZOK/, w których odbierane będą: opakowania, szkło, opony, odpady budowlane, gabaryty. 1. Nadarzyn - Targowisko od strony ul. Błońskiej 6 lipiec, 3 sierpień, 7 wrzesień, 5 październik, 2 listopad, 7 grudzień 2. Szamoty - przy pętli autobusowej - ul. Nadarzyńska 13 lipiec, 10 sierpień, 14 wrzesień, 12 październik, 9 listopad, 14 grudzień 3. Stara Wieś - przy pętli autobusowej - ul. Grodziska 20 lipiec, 17 sierpień, 21 wrzesień, 19 październik, 16 listopad, 21 grudzień 4. Rozalin - przy pętli autobusowej - ul. Przemysłowa 27 lipiec, 24 sierpień, 28 wrzesień, 26 październik, 23 listopad, 28 grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 26.08.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 dzięki, będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 26.08.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam, jakby komuś zbywało ziemi i nie miał co z nią zrobić to z miłą checią przyjmę każda ilosć czy może być ziemia z wykopu pod wylewkę?nie jest ogrodowa,raczej żółty piach (idealny do utwardzania itp.) Mam tego mnóstwo,zapraszam. BTW-deski szalunkowe sprzedam- ok. 1,3 m3,oraz dodatkowo drewno klejone po demontażu sufitu drewnianego. Cena do uzgodnienia. Są to m.in.- belki o dł. 6m, sztuk 9 i podciągi o dł. 4,8 -sztuk 2. drewno KLEJONE warstwowo,kupione w lutym 2012. Stanowiło konstrukcję sufitu samonośnego w moim salonie. Stan idealny,nie jest podziurawione,poza pojedynczymi otworami. Zdjęcia na priv. lub proszę o tel. 508 303 575. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 27.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Czy możecie powiedzieć gdzie kupowaliście więżbę dachową? Ponawiam pytanie. Podzielicie się gdzie kupowaliście dobrej jakości drewno? Ktoś korzystał z DrewPłytu z Sokołowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 27.08.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ponawiam pytanie. Podzielicie się gdzie kupowaliście dobrej jakości drewno? Ktoś korzystał z DrewPłytu z Sokołowa? w Komorowie/Nowa WIeś jest skład drewna,stamtąd była moja. Z Drew Płytu kiedyś kupiłam płyty OSB-były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 28.08.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Macie jakąś sprawdzoną ekipę od wykończeniówki? Glazura, terakota, sufity podwieszane, ewentualnie poddasze karton-gips z ociepleniem. Lukasza Chmiela już mam, szukam innych. Mój "sprawdzony", na którego liczyłem, co robił mi mieszkanie 7 lat temu, obrósł tak w piórka, że za każde pierdnięcie liczy 200 PLN. Dobra ekipa, ale ja w rok czasu nie zarobię takich pieniędzy, jakich sobie zażyczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 28.08.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Czy możecie powiedzieć gdzie kupowaliście więżbę dachową? Ja mogę polecić ekipę, która kładła dachówkę u mnie (Wolf, 600 198 350). Też mi ją ktoś polecił bo był bardzo zadowolony (bardzo dobra jakość i rozsądna cena). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 28.08.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja w temacie gruzu i innych śmieci, które zostały po budowie.Czy może ktoś polecić firmę, która by dostarczyła kontener na tego typu odpady ? Korzystałem kiedyś z SITA, ale oni dojeżdżają z Warszawy, więc pewnie lokalnie ktoś by to obsłużył taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 28.08.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A jeszcze może polecicie kogoś do fizycznego wykonania przyłącza - wodociąg, kanaliza. Rurociągi - w drodze. Projekt - gotowy. Teraz muszę to połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts