Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Terror napisał:
Cześć, poszukuję ekipy do wykonania podjazdu. Możecie polecić kogoś? Znajomy, który budował mi do nie chce mi nikogo dać, bo nie jest pewien ich roboty a i mi się nie uśmiechają fale Duanju wiosną na podjeździe ;)

Swoją droga jeśli szukacie ekipy do SS to polecam chłopaków którzy robili u mnie. Szybko i dokładnie i w dobrej cenie.

ja mam ekipę do podjazdu,chyba nawet Ci polecałam już?, a z tą Twoją do SS to bym nie przesadzała:) ja zgłaszałam reklamacje do ścian fundamentowych:) i jakoś się ekipa nie przejęła zbytnio. Co do ceny - kosmos, przynajmniej dla mnie.

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

pawelz33 napisał:
Ostatnio wszyscy pytają o ekipy i/lub próbują coś sprzedać :)

Dołączę do tego trędu - choć muszę zauważyć, że żywotność grupy G-N trochę podupadła ... może taki okres ,że na przeglądanie forum zostaje mało czasu.

Moje pytanie : Czy ktoś ma ekipę od wylewek mixokret godną polecenia ?

Cześć,

Mogę z czystym sumieniem polecić jedną z ekip od Pana Skuzy: Piotr Skuza: 698 692 259, http://www.skuza.wbud.pl

Namiar bezpośredni: Ol-Bud Wojciech Cieślik, tel: 691 300 501

Nasze wylewki są równe jak stół i twarde jak kamień :)

Witam,

elektryk, z którym dotychczas współpracowałem zostawił mnie właśnie na lodzie i potrzebuję kogoś solidnego do dokończenia kilku prac:

- założenie kilku kształtek RJ45 w celu podłączenia kabli LAN do routera

- poprawienie pozycji anteny satelitarnej na dachu

- podłączenie listwy LED do oświetlenia blatu kuchennego

- obsadzenie paru gniazdek 240 V

Wiem, że nie jest to fizyka kwantowa, ale może ktoś mógłby mi polecić kogoś do pomocy?

Pozdrawiam,

Andrzej z okolic Grodziska Mazowieckiego

cypryski napisał:
potrzebuję kogoś solidnego do dokończenia kilku prac:

- założenie kilku kształtek RJ45 w celu podłączenia kabli LAN do routera

- poprawienie pozycji anteny satelitarnej na dachu

- podłączenie listwy LED do oświetlenia blatu kuchennego

- obsadzenie paru gniazdek 240 V

Do wymienionych prac z czystym sumieniem polecam Ci Andrzeja z okolic Grodziska Mazowieckiego :)

Jak sobie nie będziesz umiał z czymś poradzić to pytaj na forum.

Pozdrawiam,

Michał

mrxaoo napisał:
Każdy skład budowlany... ja polecam Kabeks, zero problemów. Najtańsi nie są, ale dowiozą w tej cenie, odbiorą nadwyżkę, doradzą... 90% materiałów tam kupuję.

tak, ja też znam Kabex,kupiłam od nich nie raz,ale myślałam,że może ktoś,gdzieś, taniej...lepiej(?), no wiesz, casting urządzam,mam ograniczony budżet:(.

BTW-czy ktoś kupował styropian grafitowy w CAstoramie (izolbet)?, wsp. 0,033.

Jak wrażenia?

Monsiu napisał:
tak, ja też znam Kabex,kupiłam od nich nie raz,ale myślałam,że może ktoś,gdzieś, taniej...lepiej(?), no wiesz, casting urządzam,mam ograniczony budżet:(
sprawdź poziom cen w autopolu w Kadach - to jest od grodziska ul nadarzyńską w stronę siestrzeni. ja korzystam/korzystałem z autopolu błonie (kady to ich filia) i ceny były ok.

Hektorek napisał:
Jeżeli ktoś poszukuje fachowca do "wykończeniówki" mogę polecić wykonawcę, który u nas robił ocieplenie poddasza, zabudowy gips-karton w salonie, kuchni, łazience, garderobie, kładł glazurę, terakotę itp. Człowiek rzetelny, dokładny, bez nałogów i co najważniejsze myślący i znający się na swojej robocie. Tel. do pana Dawida 535-976-005, u nas właśnie kończy, wiec można rezerwować terminy :) z polecenia Jacka z Jaktorowa :)

Witam, Czy ktos moze korzystał z usług Pana Dawida polecanego przez Hektorka ???:confused:

Pozdrawiam wykańczających....choc czasem sie zastanawiam czy wykańczam sie ja, czy dom ??:D