Monsiu 01.10.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 zostało mi 74 szt. bloczków SOLBET 12 cmx24x59cm),nowe, zafoliowane, na palecie. Sprzedam za 110 zł (wszystkie), oferuję pomoc w załadunku.Odbiór osobisty z Kajetan k.Nadarzyna.tel. 508 303 575 - proszę zainteresowanych o kontakt tel, rzadko zaglądam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 01.10.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja mogę polecić: jareko.pl - forumowy Jareko aprel.pl - forumowy Stary ostatnio kupiłam okna Vetrex z firmy Jabex (w-wa), czas oczekiwania to tylko 3 tyg. (14 dni roboczych), montaż , dostawa itp. na czas i cenowo również przystępnie.Mają różne okna w ofercie. Mogę polecić, konkretne namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelI 02.10.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 orzechot, monsiu - dziękuję za namiary, napewno skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 02.10.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Proszę o namiary na sprawdzonych dostawców okien z okolic. Gdzie kupowaliście okna i jakich firm powinienem szukać. Pozdrawiam Paweł I. A po montażu okien zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelI 03.10.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A po montażu okien zapraszam do mnie Wezmę to pod uwagę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mienciel 04.10.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam wszystkich, czy mógłby ktoś mi polecić godną zaufania firmę zajmującą się montażem rekuperatorów? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 07.10.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Czy mozecie polecic kogos kto zamontuje balustrady okienne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 07.10.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 czy mógłby ktoś mi polecić godną zaufania firmę zajmującą się montażem rekuperatorów? Nie wiem, czy godna zaufania, ale u nas robiła firma Link Air System (linkair.pl) i póki co nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kainna 07.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Pytanie mam do tych, którzy już odebrali swoje domy - Czy żeby zgłosić budynek do odbioru musi być koniecznie wykonany taras, który w projekcie widnieje jako taras na gruncie z kostki? Taras nie wlicza się w powierzchnię zabudowy? I czy jest jakaś tolerancja na powierzchnię zabudowy-miał ktoś problemy przy odbiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirag 08.10.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam wszystkich, czy mógłby ktoś mi polecić godną zaufania firmę zajmującą się montażem rekuperatorów? Z góry dziękuję. polecam firmę KAMAR z Milanówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirag 08.10.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam, mam do odsprzedania stemple 2,70-3,00 metrowe 4zł/szt.około 300sztuktel.609699259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 10.10.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam,Mam pytanie do forumowiczów którzy robili u siebie tynki cementowo-wapienne , u mnie ostatnio były takie robione i w miejscach gdzie jest połaczenie porothermu z cegłą pełna pojawiły się ciemniejsze linie co to może oznaczać ?czy po wyschnięciu w tym miejscu tynk pęknie czy tylko na fudze słabiej schnie ? PozdrawiamDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 10.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam wszystkich , proszę Was o radę . zamówiłam kominy w Pekaesowiec dwa 7m . Jak przywiózł je kurier były paczki ofoliowane i na pierwszy rzut oka wydawało się że wszystko jest w porządku . Przy naszym rozpakowywaniu okazało się że stroną do środka pustaki są popękane , użeram się już z niesympatycznym facetem w sprawie reklamacji. Załączyłam im zdjęcia 15 szt uszkodzonych pustaków daj eto ponad 3,45m komina . Z łaski odpisał że mogą wymienić tylko 6 szt. jednocześnie wymigują się do dania na piśmie że pozostałe wg nich są ok. Co mi radzicie komin to nie sukienka nie wyśle go pocztą . Jakich argumentów mam jeszcze użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam, Mam pytanie do forumowiczów którzy robili u siebie tynki cementowo-wapienne , u mnie ostatnio były takie robione i w miejscach gdzie jest połaczenie porothermu z cegłą pełna pojawiły się ciemniejsze linie co to może oznaczać ? czy po wyschnięciu w tym miejscu tynk pęknie czy tylko na fudze słabiej schnie ? Pozdrawiam DZ Pewnie inaczej wysycha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 10.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Pewnie inaczej wysycha..... ewbuxxxo Dzięki za odpowiedz , ale czy może się to wiązać z pękaniem tynków w późniejszym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 10.10.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a czy na łączeniu materiałów tj. betonu z cegłą pod tynkiem wykonawca stosował siatkę?? ewbuxxxo Dzięki za odpowiedz , ale czy może się to wiązać z pękaniem tynków w późniejszym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mienciel 10.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie wiem, czy godna zaufania, ale u nas robiła firma Link Air System (linkair.pl) i póki co nie narzekam. polecam firmę KAMAR z Milanówka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 10.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 U mnie robiła Tora wentylacje z Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas77 10.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam.Zostało mi po budowie 120 szt stempli ok 280 cm (3 zł/szt) i trochę używanych desek i blatów (cena do uzgodnienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 11.10.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Pytanie mam do tych, którzy już odebrali swoje domy - Czy żeby zgłosić budynek do odbioru musi być koniecznie wykonany taras, który w projekcie widnieje jako taras na gruncie z kostki? Taras nie wlicza się w powierzchnię zabudowy? I czy jest jakaś tolerancja na powierzchnię zabudowy-miał ktoś problemy przy odbiorze? Wg. mnie tarasu być nie musi. Zgłaszałem swój dom do odbioru w sierpniu tego roku bez tarasu (podobny, na gruncie) bo ten planuje wykonać za rok. Nie było żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts