tommy72 29.01.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam wszystkich, czy mógłby ktoś mi polecić godną zaufania firmę zajmującą się montażem rekuperatorów? Z góry dziękuję. Witam Ja skorzystałem z forumowego piczmana - mam reku z glikolowym gruntowym wymiennikiem - temp glikolu w nagrzewnicy to około 4-5 stopni, nawet jak były mrozy. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 29.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Ja skorzystałem z forumowego piczmana - mam reku z glikolowym gruntowym wymiennikiem - temp glikolu w nagrzewnicy to około 4-5 stopni, nawet jak były mrozyMasz jakiś zestaw gotowy reku, czy robiliście na miejscu? i jaki koszt orientacyjnie? U mnie robiła TORA częstochowa, często robią w okolicy, ceny w miarę, podejście do klienta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 03.02.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kominkarza? Solidnego, co doradzi. Kominek z płaszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 03.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 POWODZENIA ! Ciekawe czy będzie kontrola ? Napisz jak poszło. pozdrawiam Dziś po 21 dniach odebrałem pozwolenie na użytkowanie tzn. pieczątka z podpisem na wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 08.02.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dziś po 21 dniach odebrałem pozwolenie na użytkowanie tzn. pieczątka z podpisem na wniosku GRATULUJE bez kontroli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 09.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jeśli nie za późno to polecam wspólpracującego z Dachluxem p Karola - 601 941 424 ekipa zgrana, u mnie 300m2 położyli w tydzień. Po sobie zostawili porządek a dach już drugą zimę stoi i nic się nie dzieje. Pozdrawiam Tomek Witam, polecam P. Andrzeja z Nadarzyna,zrobił tam większość dachów,u mnie latem 2013,wszystko ok. Cenowo - przystępny,ale nie tani. Szczegóły mogę wysłać na priv,o ile nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 09.02.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 GRATULUJE bez kontroli? bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 10.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mam do sprzedania betoniarkę 350 l. / 220V. Używana przez miesiąc - do tynków i tarasu. Zimę "spędziła" w garażu. Transport po stronie kupującego.Odbiór w Ruścu k/Nadarzyna. Zapraszamkontakt: 602417417. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 10.02.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 szukam fachowca do ogrzewania podłogowego+modernizacja istniejącej hydrauliki-zmiana i podłączenie pieca,rurek itp. Mała powierzchnia - ok. 40 m2. Szukam naprawdę kogoś, kto się zna,umie,robił,doradzi i nie zedrze jak za zboże, co nie znaczy,że chcę tanio-już nieraz się nacięłam:( Możecie kogoś polecić? dziękuję z góry, BTW - ile płaciliście za m2 swojej podłogówki z materiałem i ociepleniem+ wylewka? Szukam orientacyjnych kosztów w necie, ale widełki są od 10-110 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ataccante 11.02.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 p.Jan i Mirek Gencel - ekipa do SSO lub SSZ Dołączam się do tego polecenia. U mnie skończyli w zeszłym roku. Mirek rządzi!!! Nie znam się na budowie ale moja rodzina pracuje w branży. Nie mieli się do czego przyczepić a sa baaardzo dokładni. polecam Mirka z całą odpowiedzialnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 13.02.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Podacie namiar na dobrych speców od elewacji? Ile płaciliście za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grodzisk 14.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Witam, podacie namiar na dobrego fachowca od wentylacji? Potrzebujemy prostą wentylację mechaniczną do warsztatu 200 m2 z tanim rekuperatorem przemysłowym (projekt+instalacja) w Grodzisku Maz. Poszukujemy również niedrogiego hydraulika do instalacji CO (ogrzewanie podłogowe hala 200 m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 15.02.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Podacie namiar na dobrych speców od elewacji? Ile płaciliście za m2? 793123643 Pawel Bernacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirag 15.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Witam, podacie namiar na dobrego fachowca od wentylacji? Potrzebujemy prostą wentylację mechaniczną do warsztatu 200 m2 z tanim rekuperatorem przemysłowym (projekt+instalacja) w Grodzisku Maz. Poszukujemy również niedrogiego hydraulika do instalacji CO (ogrzewanie podłogowe hala 200 m2). Polecam firma KAMAR Mariusz Wożniak z Milanówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 15.02.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Polecam firma KAMAR Mariusz Wożniak z Milanówka . Ja rowniez zaufalem firmie Kamar i sie nie zawiodlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 19.02.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 czy ktoś w okolicach Nadarzyna ocieplał dach pianką poliuretanową? będę wdzięczna za kontakt na priv, chętnie poznam opinie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 19.02.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 czy ktoś w okolicach Nadarzyna ocieplał dach pianką poliuretanową? będę wdzięczna za kontakt na priv, chętnie poznam opinie itp. Ja też się przyłączam do pytania, z tym, ze niekoniecznie musi być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 20.02.2014 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja też się przyłączam do pytania, z tym, ze niekoniecznie musi być na PW To i ja się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelI 20.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam, chcę zrobić łazienkę w stylu skandynawskim, ściany będą wykończone boazerią. Czy znacie kogoś, kto podjąłby się takiego zadania, kto zna się na boazerii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 20.02.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 czy możecie polecić kogoś z okolic Nadarzyna do instalacji ogrzewania podłogowego? na pewno już kiedyś były takie posty, ale nie mogę znaleźć podciągam również temat z pianką PIR. acha, i jeśli macie namiary na tłuczeń do utwardzenia drogi, blisko Nadarzyna, to poproszę o namiary. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts