Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Witam wszystkich,

czy mógłby ktoś mi polecić godną zaufania firmę zajmującą się montażem rekuperatorów?

Z góry dziękuję.

Witam

Ja skorzystałem z forumowego piczmana - mam reku z glikolowym gruntowym wymiennikiem - temp glikolu w nagrzewnicy to około 4-5 stopni, nawet jak były mrozy.

Pozdrawiam

Tomek

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Ja skorzystałem z forumowego piczmana - mam reku z glikolowym gruntowym wymiennikiem - temp glikolu w nagrzewnicy to około 4-5 stopni, nawet jak były mrozy

Masz jakiś zestaw gotowy reku, czy robiliście na miejscu? i jaki koszt orientacyjnie?

U mnie robiła TORA częstochowa, często robią w okolicy, ceny w miarę, podejście do klienta ok.

Jeśli nie za późno to polecam wspólpracującego z Dachluxem p Karola - 601 941 424

ekipa zgrana, u mnie 300m2 położyli w tydzień. Po sobie zostawili porządek a dach już drugą zimę stoi i nic się nie dzieje.

Pozdrawiam

Tomek

Witam,

polecam P. Andrzeja z Nadarzyna,zrobił tam większość dachów,u mnie latem 2013,wszystko ok.

Cenowo - przystępny,ale nie tani.

Szczegóły mogę wysłać na priv,o ile nadal aktualne.

szukam fachowca do ogrzewania podłogowego+modernizacja istniejącej hydrauliki-zmiana i podłączenie pieca,rurek itp. Mała powierzchnia - ok. 40 m2. Szukam naprawdę kogoś, kto się zna,umie,robił,doradzi i nie zedrze jak za zboże, co nie znaczy,że chcę tanio-już nieraz się nacięłam:(

Możecie kogoś polecić?

dziękuję z góry,

BTW - ile płaciliście za m2 swojej podłogówki z materiałem i ociepleniem+ wylewka?

Szukam orientacyjnych kosztów w necie, ale widełki są od 10-110 zł:(

p.Jan i Mirek Gencel - ekipa do SSO lub SSZ

Dołączam się do tego polecenia. U mnie skończyli w zeszłym roku. Mirek rządzi!!! Nie znam się na budowie ale moja rodzina pracuje w branży. Nie mieli się do czego przyczepić a sa baaardzo dokładni.

polecam Mirka z całą odpowiedzialnością!

Witam,

podacie namiar na dobrego fachowca od wentylacji? Potrzebujemy prostą wentylację mechaniczną do warsztatu 200 m2 z tanim rekuperatorem przemysłowym (projekt+instalacja) w Grodzisku Maz.

Poszukujemy również niedrogiego hydraulika do instalacji CO (ogrzewanie podłogowe hala 200 m2).

Witam,

podacie namiar na dobrego fachowca od wentylacji? Potrzebujemy prostą wentylację mechaniczną do warsztatu 200 m2 z tanim rekuperatorem przemysłowym (projekt+instalacja) w Grodzisku Maz.

Poszukujemy również niedrogiego hydraulika do instalacji CO (ogrzewanie podłogowe hala 200 m2).

Polecam firma KAMAR Mariusz Wożniak z Milanówka .

czy możecie polecić kogoś z okolic Nadarzyna do instalacji ogrzewania podłogowego? na pewno już kiedyś były takie posty, ale nie mogę znaleźć:(

podciągam również temat z pianką PIR.

acha, i jeśli macie namiary na tłuczeń do utwardzenia drogi, blisko Nadarzyna, to poproszę o namiary.

dziękuję.