autorus 26.08.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Szukam ogarniętego dekarza, dach czterospadowy 265m2 . Dachówka Creaton Titania , wstępne krycie membrana, termin koniec września.Jak coś proszę na pw. Budowa okolice Żelechowa koło Żabiej Woli. U mnie obróbkę blacharską robił Pan Jan z Brwinoiwa jak pamiętam. Na drugim forum ma nick Mistrz Jan. 506391113 Na pewno jeszcze będzie coś robić u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strefa Inżyniera 27.08.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Sprzedam sławojkę - odbiór osobisty w Brwinowie. Sławojka z desek, w środku siedzisko (można wstawiać wiadro), daszek obity papą, drzwi na zawiasach. Była wykorzystywana tylko na mojej budowie. Cena 100 zł. Odbiór transportem własnym z Brwinowa. tel. 509 281 176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 27.08.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 może ktoś podpowie, gdzie kupię tynk gipsowy Kreisel (twardy?) W kabex nie mają Potrzebuję 2 palety na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 27.08.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 poszukuję fachowca lub ekipy do tynków wewnetrznych i wylewek/posadzek. Zależy mi na terminie wrześniowym. Z góry dziękuję. Czyżby tylko 3 firmy robiły tynki na tym forum? (Sain,Pan Majkrzak i P. Anatak?) Nikt nie korzystał z usług innych ekip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.08.2014 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zlecę zaprojektowanie zjazdu z działki na droge lokalną oraz projekt parkingu. Autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 29.08.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam,Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby polecić jakąś firmę od ociepleń zewnętrznych, planuję we wrześniu rozpocząć prace. PozdrawiamDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 29.08.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Czyżby tylko 3 firmy robiły tynki na tym forum? (Sain,Pan Majkrzak i P. Anatak?) Nikt nie korzystał z usług innych ekip? Jeszcze ja jestem:) Ale nie mam wolnych terminów.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 29.08.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jeszcze ja jestem:) Ale nie mam wolnych terminów.......... a kogoś kto ma wolne terminy mógłbyś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorqua 01.09.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Czy mozecie polecic jakies sklady budowlane w okolicy Nowej Wsi/Komorowa/Pruszkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 02.09.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ponawiam pytanie o wykonawce bramy przesuwnej - ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 02.09.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Opisywany wcześniej popis p. Majkrzak nie zakończył bez echa. w każdym razie ostrzegam przed tym człowiekiem. Ponieważ ja go polecałem kilka razy to się odezwę - w lipcu skończył dom u znajomego - termin też mu przesunął - miał podobno jakieś problemy z kluczowym pracownikiem /zwolnienie czy coś/ - W każdym razie robota zrobiona tak, że ta obsuwa nie miała żadnego znaczenia dla znajomego - był zachwycony - czyli poziom roboty bez zmian. Byłbym ostrożny z ostrzeganiem, ma świetnych fachowców - może faktycznie miał jakieś problemy "kadrowe" ostatnio. Fakt, że z Twojego opisu wynika, że nieźle się zamotał w Twoim przypadku - z pewnością można się wkurzyć. A swoją drogą dodam kontakt do rewelacyjnego hydraulika z Jaktorowa /przypadkiem go złapałem, bo zaklepany się rozchorował/ Zrobił całą dużą inwestycje tak, że w przyszłości walę do niego tylko - Michał Jurczak, - świetny spec, praktyka inżynierska - na bieżąco z całą nową technologią, wylicza, robi projekty - nic na pałę - naprawdę warto, szczególnie jak się chce nowoczesne rozwiązania - kotły, sterowania itd. Pięknie kładzie podłogówkę, separtory pod dylatacje itp sprawy, na które wielu nie zwraca uwagi/ Ma własne zaopatrzenie - płaci się tylko z wykorzystany materiał, nic nie trzeba kupować itd. Cała robota była zrobiona rewelacyjnie. Działa w naszym rejonie ale i dalej - kontakt ze strony - najlepiej http://www.ma-box.pl aaaa jak robi robotę to daje bardzo dobre ceny na wyposażenie łazienek - kabiny, wanny, baterie itd - dowiezie, zamontuje wychodzi łącznie taniej niż z netu z transportem. Ogólnie całe kotłownie, itd. i standardowo Glazury teraktoty, rewelacyjne karton gipsy - pełny zakres wykończeniówki ogólnie + remonty, przebudowy itd - Łukasz Chmiel - http://www.lukaszchmiel.pl s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 04.09.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Czy mozecie polecic jakies sklady budowlane w okolicy Nowej Wsi/Komorowa/Pruszkowa ? Mnie zaopatrywał Kabex z Nadarzyna, nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.09.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zlecę zaprojektowanie zjazdu z działki na droge lokalną oraz projekt parkingu. Autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 07.09.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 A swoją drogą dodam kontakt do rewelacyjnego hydraulika z Jaktorowa /przypadkiem go złapałem, bo zaklepany się rozchorował/ Zrobił całą dużą inwestycje tak, że w przyszłości walę do niego tylko - Michał Jurczak, - świetny spec, praktyka inżynierska - na bieżąco z całą nową technologią, wylicza, robi projekty - nic na pałę - naprawdę warto, szczególnie jak się chce nowoczesne rozwiązania - kotły, sterowania itd. Pięknie kładzie podłogówkę, separtory pod dylatacje itp sprawy, na które wielu nie zwraca uwagi/ Ma własne zaopatrzenie - płaci się tylko z wykorzystany materiał, nic nie trzeba kupować itd. Cała robota była zrobiona rewelacyjnie. Działa w naszym rejonie ale i dalej - kontakt ze strony - najlepiej http://www.ma-box.pl aaaa jak robi robotę to daje bardzo dobre ceny na wyposażenie łazienek - kabiny, wanny, baterie itd - dowiezie, zamontuje wychodzi łącznie taniej niż z netu z transportem. Ogólnie całe kotłownie, itd. s polecany wyżej hydraulik nie rozumiał, co ma wycenić, chociaż był na wizji lokalnej i na mailach mial napisane o co chodzi. Za każdym razem podawał inne dane,inne ceny i nny zakres prac. Nie mozna się było za bardzo z nim dogadać, w końcu sam stwierdził,że "nie wie, o co chodzi". Wycena materiału była zupłenie z d..., bez żadnego przeliczenia,nic. W końcu zabił mnie ceną za całość - wyszło prawie 2x drożej niż u 3-ch innych za ten sam zakres prac i materiały. Miałam wrażenie, że zupełnie nie był zainteresowany moim zleceniem, może z nadmiaru pracy... Za bycie autoryzowanym wykonawcą kan-therm chyba doliczył extra gażę. Generalnie - kontakt z tym wykonawcą jest dość trudny,dla koneserów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 08.09.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 polecany wyżej hydraulik nie rozumiał, co ma wycenić, chociaż był na wizji lokalnej i na mailach mial napisane o co chodzi. Za każdym razem podawał inne dane,inne ceny i nny zakres prac. Nie mozna się było za bardzo z nim dogadać, w końcu sam stwierdził,że "nie wie, o co chodzi". Wycena materiału była zupłenie z d..., bez żadnego przeliczenia,nic. W końcu zabił mnie ceną za całość - wyszło prawie 2x drożej niż u 3-ch innych za ten sam zakres prac i materiały. Miałam wrażenie, że zupełnie nie był zainteresowany moim zleceniem, może z nadmiaru pracy... Za bycie autoryzowanym wykonawcą kan-therm chyba doliczył extra gażę. Generalnie - kontakt z tym wykonawcą jest dość trudny,dla koneserów.Monsiu, a u Jacka Starneckiego sprawdzałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weedget 09.09.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Drodzy forumowicze czy możecie polecić jakichś fachowców z "naszych" okolic do: * elektryki * hydrauliki * tynki * posadzki Jestem na etapie kończenia dachu, kolejne będą okna, czyli gdzieś w połowie października chciałbym zacząć instalacje Z polecanych tutaj ludzi kontaktowałem się na razie z p. Jurczakiem (hydraulik) oraz z p. Tomkiem z Żyrardowa (elektryk), u pierwszego czekam na wycene, a u drugiego spotkanie mam umówione na piątek. Także jeśli mielibyście jakichś rozsądnych, doświadczonych i uczciwych fachowców to proszę o info (może być PW) - oczywiście zadje sobie sprawę że połączenie 3 wymienioneych wymagań nie równa się z tym że będzie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 10.09.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ja polece swoich, raczej dojada wszedzie,bo mówili gdzie juz pracowali. Elekytryk Rafał Adamczyk 502 640 580 tynki cem-wap reczne zacierane piaskiem kwarc Antoni Poparda 694 972 569 posadzki Waldek Werbicki 604 064 734 hydraulik dopiero zaczynamy z nim współprace,w sensie dogadalismy robote...ale wydał sie konkretny...Mirek Zalewski 602 284 287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 10.09.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Monsiu, a u Jacka Starneckiego sprawdzałaś? niestety,nie znalazłam takiego wykonawcy na forum (sprawdziłam wszystkie posty chyba z 30 stron wstecz). Na moją prośbe o polecenie (chyba w lipcu) nikt nie zareagował. Czas mnie gonił i wybrałam nieznanego tutaj,cenowo dość atrakcyjny(nie najtańszy),ale po montażu stelaża podtynkowego mam już zastrzeżenia,zobaczymy,co będzie dalej.Na razie nie polecam,zobaczę,czy to co robił u mnie,zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 11.09.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 mam namiary na posadzki, nie wiem, czy skorzystam,ale sensowny facet: 600 872 737bardzo konkretny i nie ściemnia przez tel. 30 zł/m2 z materiałem - pan jest z Tomaszowa Maz.,ale dojeżdża w te rejony. Cena dot. 150-200 m2,przy większych powierzchniach do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 11.09.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Z polecanych tutaj ludzi kontaktowałem się na razie z p. Jurczakiem (hydraulik) oraz z p. Tomkiem z Żyrardowa (elektryk), u pierwszego czekam na wycene, a u drugiego spotkanie mam umówione na piątek. daj znać po wycenie od tego pierwszego, bardzom ciekawa,jak Ci pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts