Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Szukam ogarniętego dekarza, dach czterospadowy 265m2 . Dachówka Creaton Titania , wstępne krycie membrana, termin koniec września.Jak coś proszę na pw. Budowa okolice Żelechowa koło Żabiej Woli.

U mnie obróbkę blacharską robił Pan Jan z Brwinoiwa jak pamiętam. Na drugim forum ma nick Mistrz Jan.

506391113

Na pewno jeszcze będzie coś robić u mnie :)

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Opisywany wcześniej popis p. Majkrzak nie zakończył bez echa.

w każdym razie ostrzegam przed tym człowiekiem.

Ponieważ ja go polecałem kilka razy to się odezwę ;) - w lipcu skończył dom u znajomego - termin też mu przesunął - miał podobno jakieś problemy z kluczowym pracownikiem /zwolnienie czy coś/ - W każdym razie robota zrobiona tak, że ta obsuwa nie miała żadnego znaczenia dla znajomego - był zachwycony - czyli poziom roboty bez zmian. Byłbym ostrożny z ostrzeganiem, ma świetnych fachowców - może faktycznie miał jakieś problemy "kadrowe" ostatnio. Fakt, że z Twojego opisu wynika, że nieźle się zamotał w Twoim przypadku - z pewnością można się wkurzyć.

A swoją drogą dodam kontakt do rewelacyjnego hydraulika z Jaktorowa /przypadkiem go złapałem, bo zaklepany się rozchorował/

Zrobił całą dużą inwestycje tak, że w przyszłości walę do niego tylko ;) - Michał Jurczak, - świetny spec, praktyka inżynierska - na bieżąco z całą nową technologią, wylicza, robi projekty - nic na pałę - naprawdę warto, szczególnie jak się chce nowoczesne rozwiązania - kotły, sterowania itd. Pięknie kładzie podłogówkę, separtory pod dylatacje itp sprawy, na które wielu nie zwraca uwagi/ Ma własne zaopatrzenie - płaci się tylko z wykorzystany materiał, nic nie trzeba kupować itd. Cała robota była zrobiona rewelacyjnie. Działa w naszym rejonie ale i dalej - kontakt ze strony - najlepiej http://www.ma-box.pl

aaaa jak robi robotę to daje bardzo dobre ceny na wyposażenie łazienek - kabiny, wanny, baterie itd - dowiezie, zamontuje wychodzi łącznie taniej niż z netu z transportem. Ogólnie całe kotłownie, itd.

i standardowo Glazury teraktoty, rewelacyjne karton gipsy - pełny zakres wykończeniówki ogólnie + remonty, przebudowy itd - Łukasz Chmiel - http://www.lukaszchmiel.pl

s

A swoją drogą dodam kontakt do rewelacyjnego hydraulika z Jaktorowa /przypadkiem go złapałem, bo zaklepany się rozchorował/

Zrobił całą dużą inwestycje tak, że w przyszłości walę do niego tylko ;) - Michał Jurczak, - świetny spec, praktyka inżynierska - na bieżąco z całą nową technologią, wylicza, robi projekty - nic na pałę - naprawdę warto, szczególnie jak się chce nowoczesne rozwiązania - kotły, sterowania itd. Pięknie kładzie podłogówkę, separtory pod dylatacje itp sprawy, na które wielu nie zwraca uwagi/ Ma własne zaopatrzenie - płaci się tylko z wykorzystany materiał, nic nie trzeba kupować itd. Cała robota była zrobiona rewelacyjnie. Działa w naszym rejonie ale i dalej - kontakt ze strony - najlepiej http://www.ma-box.pl

aaaa jak robi robotę to daje bardzo dobre ceny na wyposażenie łazienek - kabiny, wanny, baterie itd - dowiezie, zamontuje wychodzi łącznie taniej niż z netu z transportem. Ogólnie całe kotłownie, itd.

s

polecany wyżej hydraulik nie rozumiał, co ma wycenić, chociaż był na wizji lokalnej i na mailach mial napisane o co chodzi. Za każdym razem podawał inne dane,inne ceny i nny zakres prac. Nie mozna się było za bardzo z nim dogadać, w końcu sam stwierdził,że "nie wie, o co chodzi".

Wycena materiału była zupłenie z d..., bez żadnego przeliczenia,nic.

W końcu zabił mnie ceną za całość - wyszło prawie 2x drożej niż u 3-ch innych za ten sam zakres prac i materiały.

Miałam wrażenie, że zupełnie nie był zainteresowany moim zleceniem, może z nadmiaru pracy...

Za bycie autoryzowanym wykonawcą kan-therm chyba doliczył extra gażę.

Generalnie - kontakt z tym wykonawcą jest dość trudny,dla koneserów.

polecany wyżej hydraulik nie rozumiał, co ma wycenić, chociaż był na wizji lokalnej i na mailach mial napisane o co chodzi. Za każdym razem podawał inne dane,inne ceny i nny zakres prac. Nie mozna się było za bardzo z nim dogadać, w końcu sam stwierdził,że "nie wie, o co chodzi".

Wycena materiału była zupłenie z d..., bez żadnego przeliczenia,nic.

W końcu zabił mnie ceną za całość - wyszło prawie 2x drożej niż u 3-ch innych za ten sam zakres prac i materiały.

Miałam wrażenie, że zupełnie nie był zainteresowany moim zleceniem, może z nadmiaru pracy...

Za bycie autoryzowanym wykonawcą kan-therm chyba doliczył extra gażę.

Generalnie - kontakt z tym wykonawcą jest dość trudny,dla koneserów.

Monsiu, a u Jacka Starneckiego sprawdzałaś?

Drodzy forumowicze czy możecie polecić jakichś fachowców z "naszych" okolic do:

* elektryki

* hydrauliki

* tynki

* posadzki

Jestem na etapie kończenia dachu, kolejne będą okna, czyli gdzieś w połowie października chciałbym zacząć instalacje

Z polecanych tutaj ludzi kontaktowałem się na razie z p. Jurczakiem (hydraulik) oraz z p. Tomkiem z Żyrardowa (elektryk), u pierwszego czekam na wycene, a u drugiego spotkanie mam umówione na piątek.

Także jeśli mielibyście jakichś rozsądnych, doświadczonych i uczciwych fachowców to proszę o info (może być PW) - oczywiście zadje sobie sprawę że połączenie 3 wymienioneych wymagań nie równa się z tym że będzie tanio ;)

Ja polece swoich, raczej dojada wszedzie,bo mówili gdzie juz pracowali.

Elekytryk Rafał Adamczyk 502 640 580

tynki cem-wap reczne zacierane piaskiem kwarc Antoni Poparda 694 972 569

posadzki Waldek Werbicki 604 064 734

hydraulik dopiero zaczynamy z nim współprace,w sensie dogadalismy robote...ale wydał sie konkretny...Mirek Zalewski 602 284 287

Monsiu, a u Jacka Starneckiego sprawdzałaś?

niestety,nie znalazłam takiego wykonawcy na forum (sprawdziłam wszystkie posty chyba z 30 stron wstecz). Na moją prośbe o polecenie (chyba w lipcu) nikt nie zareagował.

Czas mnie gonił i wybrałam nieznanego tutaj,cenowo dość atrakcyjny(nie najtańszy),ale po montażu stelaża podtynkowego mam już zastrzeżenia,zobaczymy,co będzie dalej.Na razie nie polecam,zobaczę,czy to co robił u mnie,zadziała.