Nova2015 09.06.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z domem w Starych Faszczycach i chciałabym prosić o polecenie Kierownika Budowy, który ogarnie temat ponieważ nie jesteśmy stąd, a w lipcu chcemy ruszyć z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 09.06.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 tu masz cennik z tej firmy co masz polecenie od wykonawcy Ceny chyba sa mniej wiecej takie jak na rynku. dzięki za podjęcie tematu, widzisz, cena kostki jest u nich konkurencyjna, moim zdaniem, w porównaniu z innymi okolicznymi firmami, ale cena położenia kostki już raczej nie. Na razie wygląda na to, że mój dotychczasowy wykonawca jest jednak lepszy cenowo. Problem z nim jest taki, że podłapał teraz jakąś większą pracę i nie ma dla mnie czasu . A ja mam plan wprowadzenia się w lipcu. Przy okazji, czy możecie polecić kogoś do "zrobienia" balkonów, czyli położenia hydroizolacji, płytek, blach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świnka morska 10.06.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, Sprzedam erbetkę (prowizorkę budowlaną) ze słupem drewnianym o wysokości ok 4 metrów oraz kablem napowietrznym (tzw. "warkocz") o długości około 10 metrów po własnej budowie. Erbetka jest kompletna (bezpieczniki, tablica pod licznik), ma wyprowadzone gniazdo pod siłę. Słup został wykopany (co widać na ostatnim zdjęciu w galerii), można go odebrać od ręki. Odbiór własny, okolice Jaktorowa. Cena: 400 zł https://photos.google.com/album/AF1QipNzUCvja4LVmdes0fBRQBdIalKqhz8XN09TLm76 Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 10.06.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 czy możecie polecic kogoś do zrobienia balkonów - położenia hydroizolacji, płytek, położenia blachy? Poszukuję, gdyż umówiony wykonawca podłapał jakąś większą budowę i nie ma dla mnie czasu A jest dobra pogoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 10.06.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Szanowani, poszukuje na gwałt tynkarza (wewnętrzne tynki cem-wap). "Dzięki" okniarzowi wyleciałem z grafiku dobrej ekipy tynkarskiej i szukam alternatyw... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 16.06.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Szanowani, poszukuje na gwałt tynkarza (wewnętrzne tynki cem-wap). "Dzięki" okniarzowi wyleciałem z grafiku dobrej ekipy tynkarskiej i szukam alternatyw... Dzięki. sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144. U mnie robił ze 3 lata temu - cem wap - kolejne ekipy brały namiary przy okazji elektryk p. Jan Rudnicki 609882322 z jaktorowa - stara, ale solidna szkoła, 3 lata po robocie, nie wyszedł żaden babol, wszystko przemyślane itd. hydraulika, techniki grzewcze (kotlownie, podlogowki) z wyliczeniami, wszystko oparte o wiedzę inżynierską a nie na oko, duża kultura pracy - wycinanie dziur specjalnymi wiertnicami nie młotem itd. Miło popatrzeć na robotę - Michał Jurczak z Jaktorowa, http://ma-box.pl s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 17.06.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Szanowni Państwo, po trudach budowy i przejściu do etapu wykończeniowego, zapraszamy do nas http://part2.pl/o-nas Oferujemy meble na wymiar - kuchnie, szafy, garderoby, szafki łazienowe i wszelkie inne zabudowy; podłogi drewniane - dębowe, bambusowe, egzotyczne. Zajmujemy się także projektowaniem i aranżacją wnętrz. Pomożemy w doborze kolorystyki, rozmieszczeniu przyłaczy elektrycznych i hydraulicznych pod dalsze realizacje stolarskie; zaprojektujemy układ płytek w łazience. Oferujemy nasze ponad 10-letnie doświadczenie, wiedzę i wiele realizacji prywatnych i publicznych. Zapraszamy do współpracy https://www.facebook.com/pages/PART2/357998121074092?ref=hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzinks848 19.06.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam, poszukuję osób z Grodziska i okolic, które podjęły współpracę z pewną firmą mającą biuro w Grodzisku Mazowieckim, ale zarejestrowaną w województwie lubelskim, zajmującą się budową domów drewnianych i mają problemy z wykonawcą by wywiązał się z zobowiązania. A może znacie kogoś kto ma taki problem, więc przekażcie mu moją informację. Osoby, których poszukuję proszę o kontakt najlepiej na e-mail [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian99 30.06.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witam,mam do sprzedania stemple budowlane. Stemple w bardzo dobrym stanie. Po jednej budowie. dł 3m - ok 160 sztuk (sprzedam po 5 zł za sztuke)dł 4m - ok 40 szt (sprzedam po 6zł za sztuke) Lokalizacja:Kozery. 1 km od Grodziska.Tel 502-321-665 http://s4.postimg.org/q4hn1otuh/WP_20150615_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 01.07.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam,czy ktoś słyszał lub posiada sytem ogrzewania podłogowego Danfoss speed up? Może wiecie,kto może wykonać taką podłogówkę?Mam tylko 12 cm, w których muszę zmieścić styro, wylewkę (7 cm) i gres. Styro min. 10 cm, więc już odpada tradycyjna podłogówka. Wygooglałam Danfossa, ale ani słowa o wykonawcach ani użytkownikach nie ma w necie...Ew. proszę o polecenie fachowca,który mógłby położyc podłogówkę kompleksowo (od zera + wylewka+ gres).dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 01.07.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ODDAM resztki wełny mineralnej (nowa, Ursa chyba, ze dwa worki tego mam, w kawałkach i rolce) i rury spiro ocieplone od wewn. używane do rozprowadzania ciepła z kominka (m.in).Może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.07.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Mam tylko 12 cm, w których muszę zmieścić styro, wylewkę (7 cm) i gres. Styro min. 10 cm, więc już odpada tradycyjna podłogówka. 12cm, w tym 10 cm na styropian to chyba musisz gres do styro bezpośrednio kleić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 03.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 12cm, w tym 10 cm na styropian to chyba musisz gres do styro bezpośrednio kleić...... czy wszystie 598 Twoich postów są w tym stylu? Nie szkoda Ci czasu na pseudoproduktywne komentarze? za wszystkie tego typu cenne porady i komentarze dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkdur 03.07.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Odsprzedam blaszak w cenie 600 pln, który jest do zabrania w miejscowości Szczęsne pod Grodziskiem Maz. więcej szczegółów na priva podaję wymiary blaszaka:szerokość: 200 cmdługość/głębokość: 390 cmwysokość przód: 210 cmwysokość tył 190 cm P.S dodam sławojkę w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.07.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 czy wszystie 598 Twoich postów są w tym stylu? Nie szkoda Ci czasu na pseudoproduktywne komentarze? za wszystkie tego typu cenne porady i komentarze dziękuję, Może najpierw sam napiszesz coś produktywnego? albo sie zdecydujesz co chcesz? albo napiszesz tak, aby wszyscy zrozumieli? Witam, czy ktoś słyszał lub posiada sytem ogrzewania podłogowego Danfoss speed up? Może wiecie,kto może wykonać taką podłogówkę? Mam tylko 12 cm, w których muszę zmieścić styro, wylewkę (7 cm) i gres. Styro min. 10 cm, więc już odpada tradycyjna podłogówka. Wygooglałam Danfossa, ale ani słowa o wykonawcach ani użytkownikach nie ma w necie... Ew. proszę o polecenie fachowca,który mógłby położyc podłogówkę kompleksowo (od zera + wylewka+ gres). dziękuję to jak chcesz to zrobić? Po przeczytaniu tego, wypowiedź typu12cm, w tym 10 cm na styropian to chyba musisz gres do styro bezpośrednio kleić......jest jak najbardziej na miejscu. SpeedUP Danfoss'a to nic innego jak styro EPS 200 pokryty folią alu i z wyciętymi kanałami/rowkami na rury. Kładziesz 7cm zwykłego styro, dokładasz te 3cm SpeedUP'a na to Aluminiowa płyta grzewcza SpeedUp i do tego przyklejasz gres. Pytanie jest jedno, jak mocno i skutecznie gres będzie trzymał się tej płyty aluminiowej o grubości 0,5mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 06.07.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witam, poszukuje kogos z kto ogarnie teren dzialki, tj usunie wysokie trawy i chwasty i wyrowna teren. Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.07.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Czy ktoś poleci ekipę do wykonania ogrodzenia z siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 15.07.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witajcie, szukam ziemi do wyrównania działki. Czy ktoś słyszał/widział jakiś wykop w pobliży, prace drogowe, hałdy ziemi.... albo może polecić jakieś "koparkowego" lub "wywrotkowego"? Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 17.07.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Czy ktoś poleci ekipę do wykonania ogrodzenia z siatki? Mi robiła firma http://www.mucha.waw.pl/ ogrodzenie z siatki na słupkach betonowych do zobaczenia tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?4664-tanie-ogrodzenie/page6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 17.07.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Witam, poszukuję namiarów na architekta w okolicach Pruszkowa, Grodziska Mazowieckiego, który zajmuje się adaptacjami projektów gotowych, ale może też wykonać indywidualny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts