autorus 06.01.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Z naszej okolicy to polecam Globart w Nadarzynie, robili właśnie mi. Montują okna MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaW3 06.01.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do wykończenia poddasza tj. zabudowa płytami KG, ułożenie płytek w łazience oraz remont części w której aktualnie zamieszkujemy (ułożenie płytek podłogowych i ściennych, sufity podwieszane i gładzie). Proszę o namiary na sprawdzone ekipy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMP 15.01.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Hej, przejrzałem swego czasu ze 300 stron tego wątku i powypisywałem sobie namiary na sprawdzonych fachowców i dostawców, ale pomijałem niestety tartaki. Więźba przyjeżdża z fabryki jako prefabrykat, na fundamencie płyta więc też bez drewna, a te trochę deski na szalunek nadproży i wieńca to kupię w składzie razem z pustakami i tak dalej. Myślałem bowiem, że deskowanie (razem z dachówką) ogarnie mi firma dekarska. No i tutaj zonk - nie ogarniają, a ja już przyznaję nie mam siły przebijać się ponownie przez kilkadziesiąt stron. Prosiłbym w takim razie o namiar na jakiś w miarę sprawdzony tartak. Potrzebuję około 12m3 do deskowania i dodatkowo drewno na łaty z kontrłatami. Z góry dziękuję za wszelaką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 15.01.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do wykończenia poddasza tj. zabudowa płytami KG, ułożenie płytek w łazience oraz remont części w której aktualnie zamieszkujemy (ułożenie płytek podłogowych i ściennych, sufity podwieszane i gładzie). Proszę o namiary na sprawdzone ekipy. Pozdrawiam 602134064 Roman .prosze powolac sie na artura od mixokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeq1984 19.01.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Witam. Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania instalacji gruntowej pompy ciepła w okolicach Grodziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.01.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 A ja chciałbym się dowiedzieć gdzie w naszym regionie kupujecie tabletki soli do zmiękczacza wody? Kurcze w markecie obok są po prawie 40zł/worek a to lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 19.01.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Hej, Prosiłbym w takim razie o namiar na jakiś w miarę sprawdzony tartak. Potrzebuję około 12m3 do deskowania i dodatkowo drewno na łaty z kontrłatami. Z góry dziękuję za wszelaką pomoc. Ja swego czasu miałem na krótkiej liście dwa tartaki, z czego drewno na więźbę brałem z pierwszego i byłem zadowolony (kontakt polecony przez kierownika budowy, podobno duzo drewna sprzedaje i wozi spod Ostrołęki w nasze okolice) Luk-Dach, Lukasz Mielnicki, 07-402 Szafarczyska 12 608345838, 788 589 201, 29 761 18 62, [email protected], [email protected] TARTAK DREWLUX, Dąbrowski 500101976 , [email protected], [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMP 20.01.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Ja swego czasu miałem na krótkiej liście dwa tartaki, z czego drewno na więźbę brałem z pierwszego i byłem zadowolony (kontakt polecony przez kierownika budowy, podobno duzo drewna sprzedaje i wozi spod Ostrołęki w nasze okolice) Luk-Dach, Lukasz Mielnicki, 07-402 Szafarczyska 12 608345838, 788 589 201, 29 761 18 62, [email protected], [email protected] TARTAK DREWLUX, Dąbrowski 500101976 , [email protected], [email protected] Superpiękniedziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon64 03.02.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Witam, Poszukuję ok. 25 desek calówek długości 3m i wysokości 12-18cm. Czy ktoś mógłby pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeq1984 05.02.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Chętnie zakupię używane deski calówki w rozsądnej cenie. Deski mogą być oczyszczone z gwoździ lub nie. Nie interesują mnie blaty. Ilość około 7 m3. Najlepiej okolice Grodziska. Piszcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.02.2016 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Zbywa mi po budowie:-Bezpieczniki Moeller Eaton B 16A - 20szt - 5zł/szt- Bezpieczniki Moeller Eaton B 10A - 20szt - 5zł/szt- szafa stojąca rozdzielnica 336modułow h=2,15cm -1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aragonit2 08.02.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witany!W tamtym roku jesienią zaczęliśmy budowę naszego domu niedaleko Błonia. Poszukujemy sprawdzonej ekipy, która położy ogrzewanie podłogowe oraz podłączy je do systemu grzewczego złożonego z kotła gazowego, kominka z płaszczem wodnym i kolektorów słonecznych.Z góry dziękujemy za polecone ekipy.Rafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 10.02.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Cześć,Możecie polecić któregoś lokalnego, rzetelnego producenta siatki ogrodzeniowej (ocynk+pcv)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 16.02.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Sprzedam stemple budowlane, długość około 3mb. Liczba sztuk - bardzo duża. Na czas zimy przełożone do budynku aby bardzo nie mokły. Milanówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 16.02.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Szanowni, pozbędę się za przysłowiową zgrzewkę chleba (lub dwie) muszli białej klozetowej która słuzyła mi, i fachowcom, do celów wiadomych. Działająca i wraz z harmonijką do podłączenia. Przydatna rzecz jeśli mamy kanalizę, ściany i nawet glazure w łazience ale nie chcemy aby fachowcy nam miskę docelową w ten czy inny sposób zabrudzili/zniszczyli. Miska do odbioru w Nadarzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.02.2016 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 a moi fachowcy mieli własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 17.02.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 a moi fachowcy mieli własną No ciekawe, Rom-Kon u mnie przesiadywał na tym otóż urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 17.02.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Szanowni, pozbędę się za przysłowiową zgrzewkę chleba (lub dwie) muszli białej klozetowej która słuzyła mi, i fachowcom, do celów wiadomych. Działająca i wraz z harmonijką do podłączenia. Przydatna rzecz jeśli mamy kanalizę, ściany i nawet glazure w łazience ale nie chcemy aby fachowcy nam miskę docelową w ten czy inny sposób zabrudzili/zniszczyli. Miska do odbioru w Nadarzynie. Oprócz kibelka to mam jeszcze niezłą stertę mniejszych lub większych kawałków drewna po budowie (ścinki po więźbie, deskowaniu, itp). Jeśli ma ktoś piec do spalania tego typu drewna może sobie pogrzać chatę, chętnie się pozbędę tego za drobną opłatą. Na oko jakieś 3-4 mp tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 21.02.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Poszukuję sprawdzonej i rzetelnej ekipy do elewacji - mam juz siatkę z klejem na części budynku i stary tynk akrylowy (chyba?) na pozostałej częsci-zniszczony i do usunięcia.Nie mam jeszcze koncepcji elewacji,ale chciałabym zorientować się ogólnie w kosztach robocizny, możecie kogos polecic? P.S. czy 1500 za projekt elewacji to duzo czy cena jest ok? Projekt ma zawierac również listę materiałów i adresy sklepów.Możecie się podzielic Waszymi doświadczeniami dot. elewacji?Mieszkam pod Nadarzynem na terenie leśnym, (dachówka cementowa) już zielona od mchu, sztachety w płocie również. Jaki rodzaj elewacji sprawdziłby się najbardziej?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 21.02.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Witam szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do wykończenia poddasza tj. zabudowa płytami KG, ułożenie płytek w łazience oraz remont części w której aktualnie zamieszkujemy (ułożenie płytek podłogowych i ściennych, sufity podwieszane i gładzie). Proszę o namiary na sprawdzone ekipy. Pozdrawiam do wykonczenia poddasza polecam (znaną na forum) ekipę P. Jacka Kondraszuka. Wprawdzie płytek nie robią,ale poddasza na gotowo juz tak. Jestem bardzo zadowolona. Kontakt podam na priv,jesli jeszcze temat aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts