strix 21.03.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Witam, potrzebuję wypożyczyć maszynę spalinową do zdejmowania darni. Ktoś wie gdzie w okolicach Grodziska można taki sprzęt wypożyczyć. A może ktoś zna osobę znającą się na pracach ogrodowych i z konkretną siłą która oferuje swoją pomoc np. przy zakładaniu ogrodu? Pozdrawiam, s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Rusiec 21.03.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Witajcie,potrzebuję wykonać przyłącze elektryczne - tymczasowe, budowlane - w okolicach Nadarzyna - rejon Konstancin Jeziorna.W związku z tym poszukuję kogoś kto się zajmuje takimi rzeczami, tj. podłączenie do skrzynki i pociągnięcie ok. 100 m. kabla do mojej działki. Będzie potrzebne postawienie kilku słupów pośrednich w tym celu.Proszę o namiar lub informację na priv. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.03.2016 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 podaj numer postu, bo ja np. mam tylko 928 stron, ale jeszcze ze 150 postów to pojawi mi sie strona 931 http://www.kafle-kominki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.03.2016 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 A ja tego "fachofca" bez podstaw kultury zdecydowanie odradzam.... Brak kultury można wybaczyć, braku fachowości nie powinno się wybaczać nigdy. Wiem to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 22.03.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Brak kultury można wybaczyć, braku fachowości nie powinno się wybaczać nigdy. Wiem to z autopsji. Jeden lubi ogórki, drugi jak mu plują w twarz... kwestia upodobań, za co lubi się płacić. Ten człowiek którego polecasz nie ma jej za grosz, co poniekąd potwierdzasz. Traktuje klienta z miejsca jak złodzieja samemu postępując wyjątkowo nieuczciwie i nieprofesjonalnie, panująca tu swego rodzaju mafia kominkowa nie dopuszcza do jakichkolwiek negatywnych opinii na temat któregokolwiek z członków. Polują tu na klientów więc grają ostro, zastraszanie, grożenia sądem, smsy itd. Wszystkim szukającym wykonawcy czy to kominka, czy innych cudów polecam FM traktować z dużym przymrużeniem oka. Nie tylko tu są dobrzy fachowcy. Mi po przygodach z forumowymi wykonawcami bardzo odechciało się lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.03.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 A to ja mam inne doświadczenia, akurat Ci z forum wypali ok. Ci z poza różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 22.03.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 poszukuje wykonawcy wylewki betonowej, nie miksokret. macie może jakieś namiary? może kogoś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkowals1 22.03.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Cześć, czy możecie polecić jakiegoś lokalnego, uczciwego i doświadczonego stolarza do kuchni, szaf wnękowych, łazienek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeq1984 25.03.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Chętnie przyjmę sensowną (czarną) ziemię na wyrównanie terenu. Tylko z dowozem do mnie. Okolice Grodziska Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 25.03.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Chętnie przyjmę sensowną (czarną) ziemię na wyrównanie terenu. Tylko z dowozem do mnie. Okolice Grodziska Mazowieckiego Ja też, okolice Błonia. Dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 25.03.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ja też, okolice Błonia. Dużo. ja do Milanówka też chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 29.03.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Sprzedam stemple budowlane - 320 szt ,dł 2,70-2,90. Milanówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon64 05.04.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Poszukuję sprawdzonego i w miarę taniego dekarza oraz elektryka. Czy mógłby ktoś polecić ? Najlepiej z okolic Pruszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molszak 12.04.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Sprzedam stemple budowlane około 150 szt. do wyboru długości około 2,7 do 3m do kupienia w Bieniewicach cena do uzgodnienia Sprzedam słup z przyłączem energetycznym i kablem przyłączeniowym warkoczem około 20m TEL. 504 766 461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian_adi 17.04.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Witam, szukam dobrego architekta z okolic grodziska, potrzebuje zrobic projekt domu szkieletowego. polecicie kogos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrek 20.04.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Pytanie do części grodziskiej tej grupy: która z poniższych lokalizacji jest najlepsza pod kupno działki - rozważam Adamowiznę, Odrano Wolę i Radonie. Zależy mi na bliskości szkoły, spokoju oraz oczywiście na suchym terenie Mile widziane plusy i minusy tych miejscowości. Z góry dziękuję za pomoc. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KingaMariusz 25.04.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 chciałabym poinformować, że wystawiam świadectwa energetyczne budynku. Rzetelnie i uczciwie. Wszelkie informacje udzielam na priva lub na maila. Sylwia Witam Panią. Jestem zainteresowany ofertą usług jw. Proszę o kontakt telefoniczny lub e-mail. 227241197.Mariusz z Grodzisk Mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KingaMariusz 25.04.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, szukam dobrego architekta z okolic grodziska, potrzebuje zrobic projekt domu szkieletowego. polecicie kogos ?? Witam. Właśnie w takim domku będę mieszkał. W Odrano Woli. Mogę Państwu podpowiedzieć jak to u mnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KingaMariusz 25.04.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Dziękuję Witam. Jaki rezultat wiercenia studni głębinowej. Kto jest wykonawcą?. Też szukam dobrego studniarza, Poza Paluchowskim oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 26.04.2016 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Pytanie do części grodziskiej tej grupy: która z poniższych lokalizacji jest najlepsza pod kupno działki - rozważam Adamowiznę, Odrano Wolę i Radonie. Zależy mi na bliskości szkoły, spokoju oraz oczywiście na suchym terenie Mile widziane plusy i minusy tych miejscowości. Z góry dziękuję za pomoc. P. Osiedle Książenice - już bliżej do szkoły nie może być Co do spokoju to zależy w której części osiedla, bo strasznie szybko się rozrasta, a i szeregowce zaczynają się pojawiać. Podobnie co do suchej gleby - na pierwszych etapach jest raczej sucho, ale nowe działki w sprzedaży są blisko stawu w środku osiedla i tam może być inaczej. Ale przyjedź i obejrzyj, mieszkam tu trzeci rok i ani chwili nie żałowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts