Tm. 10.03.2017 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 W grodzisku masz bodaj dwie firmy: Mazgaz i Wasgaz. Ja dopiero co robiłem u tego pierwszego. ogólnie polecam chociaż instalacja jeszcze nie przetestowana W sensie bez certyfikatu szczelności czy nie używana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 10.03.2017 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 nieużywana. w następnym tygodniu gazomierz montują i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 12.03.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Wystąpiło zapotrzebowanie na : Specjalistę ds. ogrzewania-który doradzi, wyjaśni i dobierze właściwy sposób ogrzewania niedużego budynku Sprawdzony przeze mnie i jak widzę polecany już przez innych Michał Jurczak - ma-box. Osobiście polecam, naprawdę dobieranie rozwiązań poparte wiedzą, kompleksowe wykonanie, tylko dobre materiały (warto patrzeć na wyceny i szczegóły - inni wyceniają ostatniio bazując na chińskim chłamie często stąd różnice w cenach - pójdzie pod podłogę, klient zapłaci 5 lat napewno wytrztma...) Panowie z Mabox-a robią tylko na polskich częściach kan itd. i oferują kompleksowe wykonanie. Co naprawde ważne kultura pracy i robota. np. Dziury przelotowe w stropie robione specjalnymi wiertnicami a nie wywalanie dziur młotem udarowym w stropie, odpowiednie narzędzia zaciskowe zgodne z technologią a nie jakieś patenty na sznurek - takie różne szczegóły, ale to powoduje, że cały obraz naprawdę zupełnie inny u innych wykonawców. Tu masz jakiś niedawny opis roboty Pana Michała przez innego usera forum - znajdź jego dziennik budowy tam opisuje szczegóły współpracy. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48916-WARSZAWA-i-okolice-bia%C5%82a-lista/page249 . Ja mogę potwierdzić to samo ze swoich doświadczeń. Kontakt aktualny na stronie http://ma-box.pl jak dobrze pamiętam pozdro strix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 13.03.2017 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Sprawdzony przeze mnie i jak widzę polecany już przez innych Michał Jurczak - ma-box. Osobiście polecam, naprawdę dobieranie rozwiązań poparte wiedzą, kompleksowe wykonanie, tylko dobre materiały (warto patrzeć na wyceny i szczegóły - inni wyceniają ostatniio bazując na chińskim chłamie często stąd różnice w cenach - pójdzie pod podłogę, klient zapłaci 5 lat napewno wytrztma...) Panowie z Mabox-a robią tylko na polskich częściach kan itd. i oferują kompleksowe wykonanie. Co naprawde ważne kultura pracy i robota. np. Dziury przelotowe w stropie robione specjalnymi wiertnicami a nie wywalanie dziur młotem udarowym w stropie, odpowiednie narzędzia zaciskowe zgodne z technologią a nie jakieś patenty na sznurek - takie różne szczegóły, ale to powoduje, że cały obraz naprawdę zupełnie inny u innych wykonawców. Tu masz jakiś niedawny opis roboty Pana Michała przez innego usera forum - znajdź jego dziennik budowy tam opisuje szczegóły współpracy. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48916-WARSZAWA-i-okolice-bia%C5%82a-lista/page249 . Ja mogę potwierdzić to samo ze swoich doświadczeń. Kontakt aktualny na stronie http://ma-box.pl jak dobrze pamiętam pozdro strix u mnie też robili - wszystko potwierdzam edit: dopiero teraz zauważyłem, że link odnosi się do moich poleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madame_chic 13.03.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Witam,czy ktoś moze polecić dobrych, solidnych i tanich tynkarzy z Żyrardowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 13.03.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 nie ma takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 26.03.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 nie ma takich Krótka i celna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.03.2017 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Mam do sprzedania łóżko jednoosobowe z IKEA sosna lakierowana 90 cm i materac do tego średnio twardy. Sprzedaję bo wymieniłem na szersze. Może komuś się przyda na budowę albo tak po prostu. Wrzuć na OLX. Ostatnio tak z halogenami zrobiłem i poszły szybko, co prawda za bezcen ale nie musiałem ich wyrzucać a nowe były. A ile za łóżeczko? Może fotka jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 28.03.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Dzień dobry, czy jakaś dobra dusza mogłaby mi polecić specjalistę lub firmę od zabudowy kominka? Chodzi mi o usługę kompleksową (ze wszelkimi materiałami, wkładem itd. - ja tylko płacę). Od paru lat mam gotowy projekt, ale widzę że chyba nie dogadam się z jego autorem - któremu zresztą bardzo chciałem zlecić ten kominek bo mam bardzo wysokie zdanie o jego kompetencjach. Niestety jest on zawalony pracą i coraz rzadziej odpowiada na moje prośby o spotkanie i dogadanie szczegółów Więc sobie pomyślałem, że jeżeli do końca tego tygodnia nie uda mi się go ściągnąć na spotkanie, to poszukam kogoś innego bo chciałbym ten temat załatwić do końca maja. Okolice Grodziska Mazowieckiego (Książenice). Z góry dziękuję za pomoc. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 28.03.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam serdecznie, szukam porządną ekipę która wykonuje tarasy z drewna egzotycznego (na płycie betonowej). Możecie kogoś polecić? I gdzie najlepiej kupić drewno egzotyczne? HEEEEEELP U mnie robiła firma VIP Tarasy - pan Grzegorz Białkowski. Taras na płycie betonowej, z drewna bangkirai. Robili trzy lata temu, do tej pory jest super, więc mogę ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 28.03.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Cześć, czy ktoś wie gdzie można w Grodzisku Mazowieckim lub bliskiej okolicy napełnić butle z wodą pitną? Dowożę budowlańcom moim drogim z domu, a wolałbym gdzieś na miejscu nabierać - a mi przyłączą wodę za tydzień/dwa dopiero, z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 28.03.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Cześć, czy ktoś wie gdzie można w Grodzisku Mazowieckim lub bliskiej okolicy napełnić butle z wodą pitną? Dowożę budowlańcom moim drogim z domu, a wolałbym gdzieś na miejscu nabierać - a mi przyłączą wodę za tydzień/dwa dopiero, z góry dzięki! w tesco była promocja - 4 litry za 1,5 zl - chyba nadal jest. kup cały bagażnik - na dwa tygodnie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 05.04.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 w tesco była promocja - 4 litry za 1,5 zl - chyba nadal jest. kup cały bagażnik - na dwa tygodnie starczy Ha, kupiłem im od czasu wpisu z 30 butli i dowiozłem z 130 Znalazłem też źródło w Brwinowie. Bo miałem teraz ekipy 2 łącznie 10 osób oni i piją i myją się tą wodą. Ta ze studni ma dużo żelaza i jeszcze unosi się w wodzie "pył" i podobno będzie, dopóki nie będzie wybrana odpowiednia ilość wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 05.04.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Będę mieć w ciągu dwóch/trzech tygodni na sprzedaż około 400 stempli. Długości różne 200 około 2,9m i reszta w wariacjach 2,6-2,9 ale jeszcze mi strop podpieraja wiec nie wiem dokładnie. Za te dwa tygodnie posortuje je i podam wymiary, ilość dokładnie . Jakby ktoś byłby zainteresowany wstępnie to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 19.04.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Witajcie, Przeczytałem może z 1/5 z tych 936 stron, ale mogę chyba oficjalnie "dołączyć" do grupy - w najbliższy piątek startujemy pod Grodziskiem Z aktualnych "poleceń" - może ktoś geotechnika do sprawdzenia stopnia zagęszczenia podbudowy? Mój akurat będzie w Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 26.04.2017 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Czy ktoś może polecić firmę od podbitki metalowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 03.05.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 szukam sprawdzonej firmy od ogrodzeń - możecie coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrek 04.05.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Cześć.Proszę o info (może być na PW), ile w gminie Żabia Wola kosztuje przyłączenie działki do następujących mediów: prąd, woda, gaz. Media są "w drodze", a działka sąsiaduje z tą drogą.Chciałbym z grubsza przygotować kosztorys na wstępne wydatki. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 12.05.2017 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 mam problem z kontaktem z moim człowiekiem od dachu, chyba muszę zacząć szukać alternatywy. Czy znacie kogoś godnego polecenia do dachu i bezokapowym systemem rynnowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZKWJ 18.05.2017 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Poszukuję wykonawcy do SSO , możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts