Jayer 09.05.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zazwyczaj pozniej niz nam sie zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Oj, faktycznie przyciska "nas" sezon... A ja...chciałbym już zapytać kiedy to się skończy... Młody jeszcze taki - a już o emeryturze myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 10.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ja powoli też mam dość.. w sobote jeden z Panów tynkarzy sobie nieźle popił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.05.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ja powoli też mam dość.. w sobote jeden z Panów tynkarzy sobie nieźle popił... Hhahahahaa a spadł chociaż z rusztowania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 11.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 nie..i całe szczeście ze nic sobie nie zrobił..nie mając ubezpieczenia troche kosztowałby lekarz...dostał niezły opieprz i na razie cisza i spokój a Panowie zaczęli przychodzić na budowe o 6.00 i wychodzą o 19.00. Jutro zaczynają tynkować dom z zewnątrz, pogoda sprzyja bo nie jest upalnie i chca ją wykorzystać (szczególnie przy tynkowaniu południowej i zachodniej sciany). a tak swoją drogą zimno jak diabli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.05.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zimno jak cholera, dziecko mi się przeziębiło. Od wczoraj mamy juz własny prąd rychło w czas, dom w połowie wykończony w przyszłym tygodniu bedą okna tylko kasy brak, właśnie dobieramy drugi kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 11.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 jak w połowie wykończony? masz na mysli tynki, płytki itp., ale bez okien? my całe szczęście prąd mieliśmy, tylko z gazem trzeba było kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Bobo...z tym kredytem to tak jak my....powiększamy kwotę... Ale trafiliśmy w dobry czas.....pojawił się w PKO BP na dniach nowy kredyt, którym spłacimy ten stary...w nowym są ciutek inne warunki...przewalutowywanie gratis...a akurat weźmiemy nowy już jednak w CHF...więc się nawet dobrze ułożyło...tamten moglibyśmy przewalutować dopiero wtedy, kiedy tamten zostałby przeniesiony do spłaty...a to jeszcze parę miesięcy by zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 12.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Cześć, dawno mnie tu nie było. Co u Was? Senser jak córeczka? Nasze "maleństwo" rośnie, a ja się toczyć zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 12.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nina gratuluję rosną młodzi forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 12.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Hej Bobo, daj jakieś swoje zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 12.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Domu? A jak je wkleić? Może przyjedziecie na rekonesans?zapraszam Senserku, ten gość od telekomuny nie odbiera telefonu, może jakiś inny numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.05.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Bobo mam pytanko: wyczytałam cie gdiześ iel pałciłas za ogrodzenie co wchodziło w skład ceny i jaki rodzaj siatki? a co w skład robocizny?dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.05.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 sylvia1 - bobo30 przewidziała Twoje pytanie i już (tutaj) odpowiedziała. Ale miła jest i pewnie jeszcze raz odpowie na tym forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 12.05.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No Bogus jaki refleks , dzieki , bo juz ze dwa razy o tym ogrodzeniu pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.05.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nina... gratulacje Coś w tym jest...to chyba jednak zaraźliwe A córcia...dziękuje b. dobrze. Dla mnie to jedna wielka radość... Sytuacja już się trochę unormowała...ale te pierwsze tyg. miesiące dwa...to ja lewitowałem a nie żyłem...ale już jakąś tak się wszystko samoorganizuje...OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 13.05.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A córcia...dziękuje b. dobrze. Dla mnie to jedna wielka radość... Sytuacja już się trochę unormowała...ale te pierwsze tyg. miesiące dwa...to ja lewitowałem a nie żyłem...ale już jakąś tak się wszystko samoorganizuje...OK. skąd my to znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 15.05.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Witajcie! Poszukuję intensywnie ziemi do Babic Starych...Może robicie w najbliższym czasie jakieś wykopy i będziecie mieli nadmiar ziemi? dzięki serdeczne i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 15.05.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Do P.e.t.e. - http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=46390ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 W sierpniu będe miał (może wcześniej) 10 m3 gliny. Wiem to nie ziemia... ale tylko to będe mógł oddać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts