P.e.t.e. 15.05.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Ula i Senser - dziękuję za szybką reakcję Szukam raczej w miarę czystej ziemi, bo wierzchniej, dobrej warstwy mam niewiele i nawet jak ją wcześniej zgarnę - to chyba i tak będzie jej zbyt mało na przykrycie... W każdym razie jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Oj...na taką czystą ziemię do przyjęcia to będzie chyba ciężko...takiej to i ja bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 na prośbe Uli umieszczam zdjęcie ziemii do oddania: http://republika.pl/slvkoleczko/Ziemia1.jpghttp://republika.pl/slvkoleczko/Ziemia2.jpghttp://republika.pl/slvkoleczko/Ziemia3.jpghttp://republika.pl/slvkoleczko/Ziemia4.jpghttp://republika.pl/slvkoleczko/Ziemia5.jpghttp://republika.pl/slvkoleczko/Ziemia6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 16.05.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Sylwia, pięknie dziękuję za wklejenie moich zdjęć! xxx ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 16.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Cześć Jestem z waszych okolicMoże ktoś z was ma do polecenia solidną i nie za drogą ekipę.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ja mam super ekipę ale terminy maja dopiero w sierpniu. Chcesz namiary? przyjechały okna, Mąż nocuje po raz pierwszy w naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.05.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Jestem chętny na namiary.U mnie okna w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ja mam super ekipę ale terminy maja dopiero w sierpniu. Chcesz namiary? przyjechały okna, Mąż nocuje po raz pierwszy w naszym domku. Po raz pierwszy?? Oj chyba nocował już wcześniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 17.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czy moglibyscie mi polecic jakiegos niedrogiego geodete? Na razie potrzebuje tylko mape do celow projektowych. Ile placiliscie za taka usluge? Moze dorzucicie od razu architekta, ktory zrobi mi adaptacje oraz projekt zagospodarowania działki. No i z jakim kosztami mam sie liczyc? Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 17.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ostry, namiary poszly na mejla.Co do kosztow to za mapki zaplacisz kolo 500 pln. Za adaptacje to licza od 800 do 1500 pln. Zalezy od zakresu zmian. Ale za sama adaptacje bez zmian i zagospodarowanie terenu nie powinni zdoic wiecej niz 800 pln. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 17.05.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 U nas pierwsza warstwa wylewki na górze gotowa. Teraz wykańczamy dół, żeby zrobić pierwszą warstwę na dole. Potam Kable grzejne i druga wylewka. A potem to już podłogi i ściany na czysto.Wreszcie położyli nam kabel do przyłącza. Na razie tego tymczasowego. Elektryk będzie uzbrajał tablice. Niedługo będziemy mieli własny prąd (po prawie czterech latach starań). Sasiedzi jednak są w stanie wszystko utrudnić. A energetyka jest bezradna i nic im się nie chce robić z własnej inicjatywy. Trzeba ich pilnować i cisnąć. A i tak nie udało mi się wszystkiego załatwić tak jak bysmy chcieli. Jednak to państwo w państwie. Mimo ich tłumaczeń, że tak nie jest.Zrobiłem sam instalację do centralnego odkurzacza. Trzeba przyznać, że idzie dość łatwo. Nie jest to wielka filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 17.05.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.05.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zrobiłem sam instalację do centralnego odkurzacza. Trzeba przyznać, że idzie dość łatwo. Nie jest to wielka filozofia. Daj ci Bóg jak najlepiej...a czy zrobiłeś próbę ciśnieniową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 18.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Jayer, JolkaDzieki za namiary na geodetow! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 18.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Zrobiłem sam instalację do centralnego odkurzacza. Trzeba przyznać, że idzie dość łatwo. Nie jest to wielka filozofia. Daj ci Bóg jak najlepiej...a czy zrobiłeś próbę ciśnieniową?? próba cisnieniowa w centralnym odkurzaczu? chyba żartujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 18.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Niestety bobo to nie żarty z próbą ciśnieniową instalacji centralnego odkurzania.Ponieważ taka instalacja pracuje na podciśnieniu wszelkie rozszczelnienia objawiają sie gwizdami i spadkiem podciśnienia na gnieździe ssącym,więc próba jest jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 19.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nieźle, jakby ktoś mi tak powiedział, to myślałabym, że sobie jaja robi i mnie nabiera no ludziska mamy już okna i drzwi wejściowe, musimy je teraz jakoś zabezpieczyć aby się nie zniszczyły. Co proponujecie? Zbych szaleje. Monitoring od jutra. Uff. Koniec ze spaniem na działce. Senser, mój mąż faktycznie spał już wcześniej na budowie, ale w baraku, a dopiero teraz, po raz pierwszy w domu - w jadalni - okno wykuszowe - słoneczko z 3 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.05.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dzieki bobo30 za namiary na ekipę Jest taka hurtownia: Andrzej świętochowski, Kuklówka Zarzeczna ul Grodziska 16. http://www.smb.friko.pl/ Chciałbym u nich kupić cegłę róznego rodzaju. Jakieś pozytywy/negatywy/ceny/upusty/jakość. Będę wdzięczny za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.05.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 McLime z Agatą zajęci...takim to dobrze...razem z Wg już tylko rzodkiewke w ogórdku trzeba posadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 właśnie sie dowiedziałam,że ZEWT nie zgodizła sie an robeinie przez ans projektu i ne zgodizł sie na zmiane terminu!!! Jak tylko uzyskam odpowiedź pismena potwierdzająca to zamierzam działac dalej! zacznę do dowołania powołując sie na zasade równoprawnego przyłaczania a potem skarge do URE. I to by było na tyle na razie...wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts