bobo30 10.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Senser domek jest piEkny, gratuluje gustownego doboru kolorów, jaki tynk? i jaki kolor? szambo ponoc szczelne, z wlazami itp, ale bez kominka, z montażem uszczelnieniem, ale do kanalizacji musi podłączyć hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 zaparło mi dech w piersiach niewygodnie sie pisze 1 reką na leżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 System oparty w całości na Terranovie. Tynk Krzemianowo-silikonowy, kolor 140D elewacja i 140C opaski wokół okien...to wszystko oczywiście na styropianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob10 11.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witajcie! Do grupy wpisuje sie nowy sąsiad z Książenic. Kupiliśmy piękną działkę tuż przy granicy z Owczarnią. Działka jest bez mediów,nie ogrodzona ale za to ze ścianą lasu.W przyszłym roku zamierzamy postawić tam małego "szkieletora" i się wprowadzić. Narazie poznajemy piękne okolice i przygotowujemy działkę. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witamy w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob10 11.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Jak można znaleźć się na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Jak można znaleźć się na mapie? A to było poniżej pasa Uruchomiłeś lawinę! Z tym jest "mały" problem czasowy...ale jak tylko zamknę pewien etap na budowie to z pewnością to nadrobię...nie tylko w twoim przypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.06.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 mam podły humor, bo "fachowiec" ubrudził mi 2 okna zaprawą i zostały paskudne plamy, ale Ty Senser to zawsze potrafisz poprawić mi humor. Mapa chyba padne biedaku NO TO KIEDY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Boże!! mówiłem!!! Chyba zmienie nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Senser zmina nicka nic eni da bo wysledzą cie po twoim pieknym domku to co kiedy będize aktualna mapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ciszzzzaaa!! Bo powiem wam, że okna PCV są lepsze od drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Dziś poszły wylewki...na razie góra zrobiona..A 20 wchodzi GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob10 12.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Dwa głosy to nie lawina ,sorki- bo to chyba czasochłonne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 13.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam Wszystkich po przerwie... (leżałam chora 2 tygodnie). Ale ja w innej sprawie... Dla tych z Was, którzy są już na etapie wykończeniówki - chodzi mi głównie o meble do kuchni i garderoby - polecałam już stolarza robiącego mi kuchnię. Mogę teraz zamieścić link do albumu z Jego niektórymi rękodziełami: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2 Robert Rogiński: 608-65-11-49 Powołajcie się na mnie w rozmowie z Nim. Niedługo wrzucę też zdjęcia mojej kuchni Pozdrawiam. Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 wiem ze gdzies to juz bylo, ale pozwole sobie jeszcze raz spytac piach, zwir, tłuczen skad i ile placiliscie betoniarka mile widziana , skad lub od kogo i za ile prosze tez o speca od pradu zaklad enegetyczny pruszkow (pan Gos?), czy lepiej brac tego polecanego przez zaklad ener... aby poszlo bez wiekszych problemow przylacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Bezpieczniej przyjąć zasadę że jeśli ZE coś Ci doradza - to działa w interesie własnym a nie Twoim - zdecydowanie nie bierz ludzi polecanych przez nich - inni elektrycy też się z nimi dogadają a będą tańsi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob10 14.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wybieram się do ZEWT w Pruszkowie podpisać umowę na przyłącze energii (10 kw) narazie na czas budowy kablem naziemnym. Jakieś doświadcenia lub porady?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 rob a tak z ciekawości na kiedy masz termin przyłącza i jaki to okres od momentu gdy otrzymałeś warunki przyłacza? dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanna w 14.06.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam serdecznie ! Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobrych tynkarzy ?Właśnie mój umówiony wydłużył mi tak rozpoczęcie prac, że nie mogę tak długo czekać.Chodzi o tynki zewnętrzne mineralne. Dziękuję z góry i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów z Opyp ! Hanna W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam serdecznie ! Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobrych tynkarzy ? Właśnie mój umówiony wydłużył mi tak rozpoczęcie prac, że nie mogę tak długo czekać. Chodzi o tynki zewnętrzne mineralne. Dziękuję z góry i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów z Opyp ! Hanna W Rozumiem, że chodzi o tynk systemowy...pytanie czy na wełnie czy na styropianie?? Mam sprawdzoną...co prawda nie tanią...ale elewacja w ich rękach i gwarantowane cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts