bobo30 08.08.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Senser Ty jak cos powiesz My tez zabieramy się za kafelki brrrrr..... Odrzucilismy odcienie brązu i niebieskiego. Sa bardzo ładne, ale bardzo powszechne. Nie wchodzi w gre też biały i czarny. Mysle, że to bardzo zawęzi wybór. No i cena. Dzis montowali nam od nowa 4 okna balkonowe. Po prostu czad. Jak ktos chce poczytac to pisze o tym w szukam dobrych okien. Jutro tynkarz zaczyna pracew srodku i tynki zewnetrzne. Hurra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Noooo Bobo, w końcu coś ci się ruszyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 09.08.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wszystkich ponownie. Nie odzywalem sie jakiś czas, bo w sumie nic się u nas nie działo ciekawego. Ale od początku tygodnia jestesmy na urlopie i zabraliśmy sie ostro do pracy. Dziś była wizyta w ZE Żyrardów aby złożyć wniosek o warunki przyłaczenia. Pani była bardzo miła nawet moja odręczna mapka się spodobała Miła Pani powiedziała żeby przyjechać za 2 tygodnie i odebrać warunki... zobaczymy jak będzie dalej. Później był geodeta i tu się zaczęły drobne schodki... Najpierw twierdził że mapka jest ważna 3 miesiące jak mu powiedziałem że może byc nieaktualna juz na drugi dzień to oczywiście przyznał mi racje ale z "pewna dozą nieśmiałości" i dziwnym spojrzeniem... Nie wytaczałem od razu wszystkich armat i nie mówiłem że żadne przepisy nie mówią że mapka ma jakikolwiek termin ważności - nie chciałem udawać od razu "mądrzejszego od telewizora". Zdziwił mie jeszcze jednym stwierdzeniem: że do celów projektowych przyłaczy wykonuje sie mapkę w skali 1:1000 natomiast do wrysowania domu 1:500. Myślałem że wszystkie robi się 1:500. Za obie mapki w kilku kopiach powiedział 800 PLN. Możecie skomentować jak to jest z tymi mapkami, a może ma ktoś mamiary na solidnego geodetę z okolic grodzisko-żabiowolskich? Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Mnie za wszystki mapki skasował coś ok. 350 zł. I nic więcej nie było mi potrzebne.Namiary na priv. To jest dość znany na naszym terenie geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 09.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Macie może namiary na przyzwoitego hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji tzw. stanu "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 10.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Macie może namiary na przyzwoitego hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji tzw. stanu "0" Mirosłąw Żarnowski 0502-124-422 Współpracowaliśmy z nim w 100% i chwalimy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 10.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Macie może namiary na przyzwoitego hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji tzw. stanu "0" Mirosłąw Żarnowski 0502-124-422 Współpracowaliśmy z nim w 100% i chwalimy sobie witam, I ja współpracowałem z Panem Mirosławem - również polecam. Właśnie w zeszłym tygodniu została napełniona instalacja wodą a w sobotę uruchomiona - i wszystko działa Schody i kominek zrobione, obecnie parkiety się układają. Poza tym szukam mebli kuchennych... może ktoś mógłby kogoś polecić kto robi to dobrze i za przyzwoite pieniążki? pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mam pytanko. Wykopałem sobie Szambo Nie myślcie sobie, że już coś w tej sprawie śmierdzi I z tego powodu, pozostało mi z tego ok 10 m3 niepotrzebnej ziemi Ziemi...tzn. gliny z kapką ziemi...tzn nawet bez tej kapki. 100% gliny. Można zgrać obecność koparki u mnie z potencjalną wizytą ciężarówki osoby zainteresowanej. Wtedy załadunek wyniesie 0 zł. Glinę oddam gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Senser może się jakiś garncarz zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 11.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Poratujcie namiarami na dobrego stolarza, który wykonałby mi schody (konstrukcja samonośna) za półdarmo No i szukam tynkarzy zewnętrznych godnych polecenia. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 11.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Możecie skomentować jak to jest z tymi mapkami, a może ma ktoś mamiary na solidnego geodetę z okolic grodzisko-żabiowolskich? U mnie wszystkie sprawy związane z geodezją wykonywała firma Horyzont z Grodziska. Niestety nie bardzo jestem w stanie Ci powiedzieć cokolwiek na temat cen, bo ja (jeszcze) za to nie płaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 11.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Macie może namiary na przyzwoitego hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji tzw. stanu "0" Mirosłąw Żarnowski 0502-124-422 Współpracowaliśmy z nim w 100% i chwalimy sobie witam, I ja współpracowałem z Panem Mirosławem - również polecam. Właśnie w zeszłym tygodniu została napełniona instalacja wodą a w sobotę uruchomiona - i wszystko działa Schody i kominek zrobione, obecnie parkiety się układają. Poza tym szukam mebli kuchennych... może ktoś mógłby kogoś polecić kto robi to dobrze i za przyzwoite pieniążki? pozdrawiam Tommi TOMMI Kochanie Ty Nasze JUż Ci daję naszego stolarza: Robert Rogiński: 608-65-11-49 A to jego kilka prac: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2 Możesz się na Nas powołać w rozmowie z Nim. A Nasza kuchnia do obejrzenia w albumie Zresztą zapraszam na wizję lokalną w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 11.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Poratujcie namiarami na dobrego stolarza, który wykonałby mi schody (konstrukcja samonośna) za półdarmo No i szukam tynkarzy zewnętrznych godnych polecenia. Pozdrawiam Marcin Tak jak w poście do Tommi'ego Robert Rogiński: 608-65-11-49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 11.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam, -jestem po gruntownym remoncie chałupy -zasiedziałem się w Kuklówce k/Radziejowic -lubię pogawędzić na forum... ...więc chyba nadaję się do "GRUPY"? Proszę o angaż Jest jakaś mapa naszej okolicy? Na ogólnej już jestem, bodaj przy trasie 579. Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 11.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Senser, kiedy kopiesz tę glinę? Zakładam trawnik i trochę gliny się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 11.08.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 CześćDawno się nie odzywaliśmy, ale było mnóstwo roboty. Mamy już wszystkie wylewki. Teraz myślimy o odprowadzeniu ścieków. Załatwiamy pozwolenie na zmianę szamba na oczyszczalnię. Czas na kafelki, duperelki i inne wykończenie ... A więc całkiem trudna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Macie może namiary na przyzwoitego hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji tzw. stanu "0" Mirosłąw Żarnowski 0502-124-422 Współpracowaliśmy z nim w 100% i chwalimy sobie witam, I ja współpracowałem z Panem Mirosławem - również polecam. Właśnie w zeszłym tygodniu została napełniona instalacja wodą a w sobotę uruchomiona - i wszystko działa Schody i kominek zrobione, obecnie parkiety się układają. Poza tym szukam mebli kuchennych... może ktoś mógłby kogoś polecić kto robi to dobrze i za przyzwoite pieniążki? pozdrawiam Tommi a u nas się nie sprawdził i na etapie 0 zrobił kilka błędów, potem wzięlismy kogos innego, polece gdy wszystko będzie już działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU<ODEZWIJCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Kasia, fajnie. Gdzie bedzie stawiac? Gdzies w naszych okolicach? Wszystkie inne, no widac, ze lato Wam sluzy. Tyle nowosci na raz... Fajnie tak budowac, co? Wszystkie zainteresowane, poszukuje zainteresowanych Internetem w naszej (konkretnie bliskiej mojej) okolicy. Jest taka firma, http://www.kajetany.net i oni dzialaja na tych terenach. Jednakze juz w Opypach nie moge ich namierzyc, a soft mam dobry. Ale pisza, ze jak sie zbierze z 10 osob to chetnie zainwestuja w taka okolice. Mowa oczywiscie o dostepie radiowym. Ja mam juz troje. Potrzeba jesze z 7 osob. W gre wchodza okolice takie jak Opypy, Radonie, Kady i tym bliskie. Dajcie znac. Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Acha, no i najwazniejszy news... Juz mniej wiecej za 2 do 4ech tygodni bedziemy przeprowadzeni Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts