wg 13.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 U mnie na ulicy łącznie ze mną jest zainteresowanych 4-5 osób. Ta stronka nie działa przez www trzeba wpisać samo kajetany.net Patrząc na ceny to chyba byśmy sobie dzielili jedno łącze 1024 więc właściwie możesz nas potraktować jako jedną osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jayer: przywiało mnie z trójmiasta,będziemy budować w Gościcinie koło Wejherowa Czy nikt nie buduje C-33?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 No to i ja coś napiszę. Robimy tynki zewnętrzne. Musze kupić łańcuchy do 1 rynny. Może ktoś wie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.08.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 No to i ja coś napiszę. Robimy tynki zewnętrzne. Musze kupić łańcuchy do 1 rynny. Może ktoś wie gdzie? Ty, a co to muszą być jakieś specjalistyczne?? Kup jakiś krowi...może ciutek mniejszy...będzie starczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Acha, no i najwazniejszy news... Juz mniej wiecej za 2 do 4ech tygodni bedziemy przeprowadzeni Pozdro Jay No to fajnie...my gdzieś może z miesiąc po was... Aaaaa no i w takim razie kibelek będzie mógł przejść w kolejne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 A co do netu...to fakt to jest drażliwy temat w miejscach, w których się budujemy... U nas czekamy cierpliwie na telekomunę, jest szansa..a co za tym idzie i neo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Jayer: przywiało mnie z trójmiasta,będziemy budować w Gościcinie koło Wejherowa Czy nikt nie buduje C-33?! łoooomasz To aż tu musisz szukać?? Nikt się nie buduje w twojej okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 15.08.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Bry! A oto jak sie zmienia okolica z miesiaca na miesiac, z tygodnia na tydzien, z dnia na dzien... http://bastion.scania.pl/~marcin/budowa/opypy_metamorfoza/index.htm A jutro, znaczy dzis, podesle jescze jakas modyfikacje... PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 16.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie chce ktos może sprzedać siatki budowlanej??? nikt nie stawia teraz ogrodzenia??? musze jakąś na 3 miesiące zamontować a nie chce kupować nowej...chętnie też nabędę kibelek.zastanawiam się jeszcze nad toi toiem, ale nie wiem czy nie za drogo, ktoś miał?aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie chce ktos może sprzedać siatki budowlanej??? nikt nie stawia teraz ogrodzenia??? musze jakąś na 3 miesiące zamontować a nie chce kupować nowej... chętnie też nabędę kibelek. zastanawiam się jeszcze nad toi toiem, ale nie wiem czy nie za drogo, ktoś miał? aśka Z chęcią bym odstąpił swoją siatkę...ale niestety grosza na ogrodzenie naeazie nie ma... Kibelek mam od Jaya, drewniany z dostępem do netu....jego będę mógł oddać za jakiś miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kibelek mam od Jaya, drewniany z dostępem do netu.... Neostrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 16.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a Yaya nie będzie miał nic przeciwko???/ja zaczynam budowe 20września, dasz rade do tego czasu odłączyć się od tego sposobu łączenia się z wisłą????aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 16.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a Jaya nie będzie miał nic przeciwko???/ja zaczynam budowe 20września, dasz rade do tego czasu odłączyć się od tego sposobu łączenia się z wisłą????aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 16.08.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 TOMMI Kochanie Ty Nasze JUż Ci daję naszego stolarza: Robert Rogiński: 608-65-11-49 A to jego kilka prac: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2 Możesz się na Nas powołać w rozmowie z Nim. A Nasza kuchnia do obejrzenia w albumie Zresztą zapraszam na wizję lokalną w rzeczywistości Hej Nina, Dzięki za namiary, własnie dzisiaj dzwoniełem i czekam na wstępną wycenę. A co do zaproszenia - to bardzo dziękuję postaram się skorzystać... choć ostatnimi to jestem w całkowitym niedoczasie... Ciągle nie mogę gdzieś zdążyć, pojechać, itp. ALe światełko w tunelu już jest jest szansa, że w połowie września przeprowadzka do domku. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 16.08.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie chce ktos może sprzedać siatki budowlanej??? nikt nie stawia teraz ogrodzenia??? musze jakąś na 3 miesiące zamontować a nie chce kupować nowej... chętnie też nabędę kibelek. zastanawiam się jeszcze nad toi toiem, ale nie wiem czy nie za drogo, ktoś miał? aśka Hej, Być może u mnie kibelek będzie do odstąpienia już niedługo - dam znać co i jak. pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a Jaya nie będzie miał nic przeciwko???/ ja zaczynam budowe 20września, dasz rade do tego czasu odłączyć się od tego sposobu łączenia się z wisłą???? aśka Jay...na pewno nie Oj przewinęło się przez niego ekip...przewinęło... Obawiam się, że mogę nie dać rady na ten termin...ale któż to wie... Mam na uwadze... "Sposób łączenia się z Wisłą" A to ciekawe...ale chyba to warszawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 17.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 nie chce ktos może sprzedać siatki budowlanej??? nikt nie stawia teraz ogrodzenia??? musze jakąś na 3 miesiące zamontować a nie chce kupować nowej... chętnie też nabędę kibelek. zastanawiam się jeszcze nad toi toiem, ale nie wiem czy nie za drogo, ktoś miał? aśka Hej, Być może u mnie kibelek będzie do odstąpienia już niedługo - dam znać co i jak. pozdrawiam Tommi super by było!!! nie miałabym daleko żeby go przenieść!!! a wiesz, mam zdjęcie z lotu ptaka swojej działki i twojego domu... chciałbyś takie coś mieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 17.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 a i ponawiam pytanie. nie wiecie gdzie mogłabym kupić, dostać resztki siatki, albo używaną albo co.... potrzebuje na czas budowy tylko, jakiś roczek... nie chciałabym wydawac kupe forsy za coś co niedługo nie będzie mi potzrebne... aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 17.08.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 nie chce ktos może sprzedać siatki budowlanej??? nikt nie stawia teraz ogrodzenia??? musze jakąś na 3 miesiące zamontować a nie chce kupować nowej... chętnie też nabędę kibelek. zastanawiam się jeszcze nad toi toiem, ale nie wiem czy nie za drogo, ktoś miał? aśka Hej, Być może u mnie kibelek będzie do odstąpienia już niedługo - dam znać co i jak. pozdrawiam Tommi super by było!!! nie miałabym daleko żeby go przenieść!!! a wiesz, mam zdjęcie z lotu ptaka swojej działki i twojego domu... chciałbyś takie coś mieć??? Hej, Jasne, ze tak - e-mail znajdziesz pod moim profilem. Co do kibelka, to dam jeszcze znac, bo istnieje takze opcja, iż nie bedzie dostęny we wspomnianym przez Ciebie czasie Muszę to wszystko jeszcze poukładać. pozdr. TOmek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 17.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 nie chce ktos może sprzedać siatki budowlanej??? nikt nie stawia teraz ogrodzenia??? musze jakąś na 3 miesiące zamontować a nie chce kupować nowej... chętnie też nabędę kibelek. zastanawiam się jeszcze nad toi toiem, ale nie wiem czy nie za drogo, ktoś miał? aśka ja mam siatkę leśną, ocynkowaną, stan idealny, ale tylko 50 mb, oczko 12x12cm, miałam tym ogrodzoną budowę, w sam raz i nie kusi złodzieja, sprzedam za 2,5zł za mb, kibelek u mnie zbili z desek murarze, ale jeszcze trochę popracuje niech Ci taki zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts