MarcinIKS 09.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Poratujcie namiarami na dobrego i uczciwego notariusza. Mam trochę nietypową transakcję do przeprowadzenia i z tego co wiem można to zrobić na kilka sposobów, ale jak na razie wszyscy proponują mi rozwiązanie generujące dla nich największy zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 09.09.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Senser Ja nic nie wiem o żadnych prowokacjach. I myślę że każdy kto ma za sobą przygodę jaką jest budowa może o tym porozmawiać, a zwłaszcza o wrażeniach na temat ekipy. Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 09.09.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kartony juz prawie wypakowane. Wychodzimy na prosta. Rozpoczalem juz testy podlaczenia sie do Inetu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.09.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Oj Bobo, Bobo...to była prowokacja ze strony Tamlina ty chyba masz niewiele powiedzenia na temat budowania zazdrośnik Tamlin, podam telefon na priv Jayer, ile nocy już przespałes w nowym domu? I jak wrażenia? Gratuluję i zazdroszczę, że już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Kartony juz prawie wypakowane. Wychodzimy na prosta. Rozpoczalem juz testy podlaczenia sie do Inetu . Hahahaha pudła prawie wypakowane ale wcześniej net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jayer, ile nocy już przespałes w nowym domu? I jak wrażenia? Gratuluję i zazdroszczę, że już. No w sumie ja też się przyłączam do pytania... Czy nie jest jakąś dziwne, że teraz już się nie jeździ "na budowę" tylko "do domu"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 10.09.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Generalnie jest fajnie. Tym bardziej, ze nareszcie jestesmy u siebie. Nie u Mamy czy Tesciowej. Nikt Ci nie zawraca dupy, ze zasnales przy swietle, ani tez ze brakuje cieplej wody . W domu jednorodzinnym mieszkalem cale zycie, wiec komfort mam wciaz ten sam i tu nie wiele sie dla mnie zmienilo. Zmienilo sie zycie, bo codzien trzeba zawiezc dziecko do przedszkola, codzien trzeba cos ugotowac, ale jest fajnie. Oby tylko kaski na utrzymanie wystarczylo i bedzie ok. Mieszkamy na razie tydzien. I dzis na reszcie udalo mi sie podlaczyc odpowiedni kabel antenowy i mozna cos wieczorem obejzec . W sumie mamy juz wszystko podlaczone i zycie wiedziemy normalne. Najciekawsze jest poszukiwanie punktow zaopatrzenia. Ale cos tak czuje, ze zostanie jak jest. Czyli zakupy w Podkowie. Choc moze macie jakies propozycje? Jakies sprawdzone miejsca na zawsze swieza wedline i swieze miensko, dobre warzywka? Pozdrowionka Joy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 10.09.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Acha zapomnialbym! Dzis robilem porzondek w garagu. Mam do odstapienia: - 40 litrow ekonowinki bialej - 20 litrow farby podkladowej. No to zapraszam chetnych na priva. Tylko blagam jak najszybciej bo inaczej wezme i wymaluje garaz!!! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jayer: jak to gdzie targowisko w MIlanówku mogę powiedzieć w którym kisoku warto co kupic.. gdzie świeże i dobre.... i gdzie na pewno sie nie strujesz... a z Opyp to chyba wszędzie tak samo blisko (czy też daleko jak kto woli) a i aprking jest prze targowisku wiec jest ok... tylko czasem ceny nie te.. no ale jak sie kupuje wedliny bez konserwantów to niestety albo jakość albo cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 11.09.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Sylvia, widze ze jednak bede musial sie przekonac do tego miejsca. Jakos mi tak zawsze nie lezalo. Z moja Matka jezdzilem tam kiedys na zakupy. Raz se kupilem (z 5 lat temu) rybkie tam, to do dzis mam wstret do lososi w pomidorze...Ale moze faktycznie. Dzieki i prosze o jeszcze! PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 14.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 U nas wykończeniówka. Na dniach robimy glazurę. Malowanie na razie własnym sumptem. Jayer jakieś dodatkowe podpowiedzi, do tych co już dawałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Jayer jaki net testujesz? Ja mam już serdecznie dość Sferii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 16.09.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam,ja z takim malym pytankiem. Na stronce Grodziska jest informacja o spotkanku mieszkancow miejscowosci Opypy w Zajezdzie Gosciniec jutro (a w sumie to juz dzisiaj) o godz 18. Podjechalbym sobie, tylko niestety nie ma tam zadnej informacji, gdzie ten zajazd sie znajduje. Podpowie ktos ??? Przypuszczam, ze w Opypach, ale nie chcialbym, zeby sie potem okazalo, za moje przypuszczenia byly bledne... pozdrawiamWookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 16.09.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam, ja z takim malym pytankiem. Na stronce Grodziska jest informacja o spotkanku mieszkancow miejscowosci Opypy w Zajezdzie Gosciniec jutro (a w sumie to juz dzisiaj) o godz 18. Podjechalbym sobie, tylko niestety nie ma tam zadnej informacji, gdzie ten zajazd sie znajduje. Przy głównej drodze do Grodziska, naprzeciwko pałacu, tam gdzie jest taki podwójny zakręt. Jest tam bar, czy coś w tym stylu a kiedyś był wiejski dom kultury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 16.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jayer jaki net testujesz? Ja mam już serdecznie dość Sferii. Włodek, a czemu masz dość Sferii? Opisz coś więcej, bo my też mamy Sferię. Jayer, ja też przyłączam się z pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 17.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Mam dosyć Sferii bo przy niej połączenie modemowe TPSA to demon prędkości. Ponadto połączenie często sie zrywa, po zakończeniu trzeba resetować terminal bo nie można się do nas dodzwonić. Połączenia głosowe są kiepskiej jakości, nie można wysyłać faksów. Mogłbym wysyłać faksy ale wprowadzili to niedawno i mówią, że mam w tym celu jechać do ich siedziby i wymienić terminal a nie mam na to czasu. Ponadto mamy darmowe minuty wieczorem i w weekendy ale np. rodzina która ma TPSA nie moze wykorzystać swoich do nas bo inny operator, więc zawsze my musimy oddzwaniać. Chciałbym skorzystać z usług typu Tele2 ale nie można ze Sferią. Tyle na razie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 17.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Bobo30 Chcieliśmy Ci serdecznie podziękować za spotkanie. Na prawdę dużo się dowiedzieliśmy i jesteśmy oboje pod wrażeniem zarówno Twoim jaki ekipy Pana Grzesia . Przeczytałe Twoje posty o oknach ... pozostawie to bez komentarza... mam nadzieję że dokończycie udowę bez taich stresów. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Wg a czy badałeś może temat Go Internet-u?? Ja jeśli nie będe miał stałki w domu to wtedy zostawiam sobie stałkę u rodziców w Grodzisku. Nawet nie próbuje korzystać z czegoś takiego jak Sferia.... wystarczająca nerw zjadłem na samej budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 19.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Muszę się Wam pochwalić moim podjazdem i chodnikiem z kostki. Nareszcie do domu będzie się wchodziło suchą nogą.Firma, która mi to robiła to Fachowość, punktualność, solidność. Jestem pod wrażeniem.To ich stronka, jakby ktoś chciał skorzystać: http://www.ogrodnik.pruszkow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 19.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 HejCzy ktoś z was pamięta takie historyczne niemal wydażenie jak uzgodnienie projektu przyłacza elektrycznego w ZUD-ie? Interesuje mnie koszt takiej operacji PozdrTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts