bobo30 10.10.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 wydaje się dosyć popularny, ale nikt nie zna cen może spróbuję w jakiejś innej stolarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 No w Grodzisku masz przynajmniej dwie stolarnie. A jakbys chcial to moge Ci polecic nie drogiego stolarza który zrobi ci na zamówienie. Moi rodzice korzstali z jego usług altanka, plotki, lawki stol itp jakosc Ok za przystepna cene. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jajcek, ja jestem zainteresowany, będę robił drewniany taras i poszukuję dobrego stolarza. Daj namiar na priv lub na [email protected].Z góry dziękuję. MAM JESZCZE PILNE OGŁOSZENIEOpiekunka do dziecka pilnie poszukiwana. Nasza sprzedała dom i chce się wyprowadzić gdzieś daleko więc za długo już nie skorzystamy. Jeśli ktoś może polecić to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcys 11.10.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam! poszukuję dobrego projektanta i wykonawcę przyłącza gazowego. Budowa w okolicy Grodziska - Milanówek pzdr Darcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.10.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jajcek (fajny nick) poproszę o namiary na stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.10.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jajcek (fajny nick) poproszę o namiary na stolarz Mi tez sie podoba Namiary wysle na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafekx 12.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hej! Wygląda na to, że my też będziemy należeć do tej grupy Mamy działkę w okolicach jaktorowa - blisko czarnego lasu. Mam takie pytanie - ile zajmuje dojazd do wa-wy trasą katowicką? A wogóle to jeździcie krakowską czy alejami? Poczytałem sobie o przedszkolach, szkołach itp i wszystkim bardzo serdecznie dziękuję - to przekonuje, że nie zamierzamy się wyprowadzić na pustynię Jesteśmy na etapie planowania (czytaj walk i kłótni) oraz próbujemy dokupić trochę ziemi od sąsiada żeby powiększyć działkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 12.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Mam takie pytanie - ile zajmuje dojazd do wa-wy trasą katowicką? A wogóle to jeździcie krakowską czy alejami? Witamy w grupie! Tylko katowicką, aleje sobie od razu odpuść. Ja mieszkam w Radoniach i pracuję na Żurawiej (jest to odległość ok 40 km). Od momentu wejścia do samochodu do wjazdu do garażu w pracy mija 40 minut. Sama trasa do Janek to ok 10-15 min w zależności od tłoku. Jeśli jeździsz ostrożnie to musisz dodać parę minut bo ja jadę raczej szybko. Raz pojechałem alejami i zajęło mi to grubo ponad godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafekx 12.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 dzięki wg! ta odpowiedź napawa optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 12.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A propos kwestii motoryzacyjnych...Gdzie naprawiacie swoje autka? Czy macie jakieś sprawdzone warsztaty w Grodzisku i okolicach?Byłbym wdzięczny za info Wookash jak Twoje doświadczenia z Ław-budem?Zdecydowałeś się na nich, czy znalazłeś coś innego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 12.10.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja też się chętnie dowiem jakie są dobre warsztaty. Na razie miałem kontakt z Wocarem przy Królewskiej - raczej wiedzą co robią ale zedrą ile się da oraz z warsztatem na Zalesiu u Petrykowskiego - może być ale to jeszcze nie to co bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.10.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Wocaru nie polecam znam dwa przypadki nie dokrecenia filtra oleju co bylo powodem wycieku i w jednym z tych przypadkow skonczylo sie zatarciem silnika.Osobiscie serwisuje w warsztacie na Chrzanopwie przy trasie na Blonie ale tam sie zajmuja japonczykami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafekx 12.10.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 znam jeden warsztat w brwinowie - nic wielkiego bo to taki one-man-show: jeden mechanik i pomocnik ale za to mają renomę i wręcz trudno czasami znaleźć wolny termin. ale są solidni i nie zdzierają. zastrzeżenie: nie byłem tam dość dawno bo mam nowy samochód, który serwisuję u dealera. jeśli ktoś jest zaiteresowany to mogę poszukać telefonu i wysłać na priv pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Brwinow w sumioe nie daleko to jakbys mogl przy okazji jakis na miar na priv wyslac to tez jestem chetny, nigdy nie wiadomo .............. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 12.10.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 jak juz będę miała dom w stanie surowym, zadaszony - to co dalej? kolejność robót znajdes sobie gdzieś tutaj - ale może macie jakieś kolejne ekipy sprawdzone? np. pan od tynków bobo?itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 12.10.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 polecam pana Judkę, jeśli ktos robi elewację - ocieplenie, tynk wiem, że zwolnił mu sie nieoczekiwanie jakis w miarę bliski termin Senser też się chyba pod tą rekomendacją podpisze ten pan to robi wszystko? i tynki i glazure w łazience??? dobrze zrozumiałam? bo przyznam się, że zawsze byłam zdania - w kwestii pewnych zawodów - że jak ktos robi wszystko, to nic nie robi dobrze... czyżby to był wyjątek/ a jeśli tak, proszę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.10.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Bry. Swoje auta serwisuje w Brwinowie. Robi sam nawet bez pomocnika. Jezdze tam ze wszystkimi "swoimi" samochodami. Z p. Bogdanem rozumiemy sie bez slow... Jajcek, poprosze tez o namiary na stolarza. Tez bede robil taras. Gdzies na wiosne. Wiec termin trzebaby sobie juz zaklepac . Odnosnie konsorcjum... Musze cos powiedziec, bo ode mnie sie zaczelo... Przyznaje, ze generalnie nie mam zastrzezen co do fachowosci, solidnosci, terminowosci, platnosci etc. Pan Wojtek znakomicie sie spisal. Wyprostowal bez zastrzezen moje zastrzezenia i czesto sluzy swoja wiedza. Natomiast p. Tadeusz ostatnio dal ciala, bo od roku nie moge sie doprosic o zaplombowanie skrzynki w ulicy, zalatwienie reszty papierow w ZE, wciaz place wg taryfy budowlanej. Napewno jest tak, ze nie on to wszystko robi, ale ktos w tym calym lancuchu zapomnial o tej mojej chalupinie. Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.10.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Acha, jeszcze pytanko. Ma ktos z Was kredyt w MBanku? I jaki Bank polecacie na zrefinansowanie posiadanego juz kredytu hipotecznego? Interesuja mnie wszelkie rekomendacje poza PKO XX oraz BPH SA. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 12.10.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 a nie wie może ktoś gdzie mogłabym kupic cegłe po rozbiórce jakiegos domku????wymyśliłam sobie siłownie w stylu klubu ala zamkowa piwnica i jest mi pilnie potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.10.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Acha, jeszcze pytanko. Ma ktos z Was kredyt w MBanku? I jaki Bank polecacie na zrefinansowanie posiadanego juz kredytu hipotecznego? Interesuja mnie wszelkie rekomendacje poza PKO XX oraz BPH SA. Pozdro Jay A powiedz czemu BPH odpada ?? Takie kiepskie kredyty ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts