forum_user 19.10.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 witam, dlugo sie nieodzywalam czy ktos korzystal z uslug CHEMABUDU?????????sa ok musze kupic w najblizszym czsie troszke rzeczy dzieki Victoria czy bedziemy mieli jakies spotkanko????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czy bedziemy mieli jakies spotkanko????????? Właśnie o tym myślałem...zresztą nie tylko ja , może tak po 1 Listopada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 20.10.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 witam, dlugo sie nieodzywalam czy ktos korzystal z uslug CHEMABUDU?????????sa ok musze kupic w najblizszym czsie troszke rzeczy dzieki Victoria czy bedziemy mieli jakies spotkanko????????? Hej, Jeśli chodzi o Chemabud w Sokołowie/k Janek to ja korzystałem - brałem beton i bloczki betonowe - w/g mnie są ok. pozdr. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areos 20.10.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witam wszystkich !! Szukam ekipy w celu wybudowania fundamentów pod dom w Grodzisku. Może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.10.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Bobo...uprzedzam, daj już spokój z Kramkiem...wszyscy już wiemy, że nie ma czasu Ja ci niestety tego swojego wykonawcy już nie polecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 21.10.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Bobo...uprzedzam, daj już spokój z Kramkiem...wszyscy już wiemy, że nie ma czasu Ja ci niestety tego swojego wykonawcy już nie polecę... a propos właśnie u mnie buduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 21.10.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam wszystkich !! Szukam ekipy w celu wybudowania fundamentów pod dom w Grodzisku. Może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Z góry dziękuję. Spróbuj u naszego. Henryk Modzelewski. Jest z Grodziska. Kontakt podawałem już tutaj. Aha mam jego numer: 609 376 297. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.10.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 No jak tam ludziska co do spotkania...?? jakąś tak niemrawo...jakaś taka niejednoznaczna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 ja jestem za... jak najbardziej za.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 22.10.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam, chciałabym dołaczyć do klubu....Buduję w Milanówku i w tym tygodniu kończymy ściany (hurraa!!!! ); potem wieniec i dach.....O ile pogoda sie utrzyma Ktoś pytał o przyłacze gazowe....My robilismy projekt u p. Jacka Suchowicza - zrobił szybko i pozałatwiał wszystko w gazowni. I generalnie tak jak chcielismy..... A namiary na wykonawcę też mam - przyszedł, dwa dni i było po sprawie.Ma sprytny sprzęt i dobrych ludzi.Polecam..... BTW - w gazowni w Grodzisku nastapiły jakieś przetasowania i teraz nie jest to już filia, tylko oddział i nie można załatwić miliona spraw, które można było przedtem. Oddział jest teraz w Pruszkowie i to tam trzeba jeździć z większością rzeczy. Polecam więc najpierw konsultację telefoniczną, żeby nie jeździć dwa razy.... Tańsze stemple mozna kupić w Grodzisku, za stacja gazową, mniej więcej na przeciwko "Alberta" - jadąc z W-wy po lewej. Skład jest schowany własnie za stacją gazową, ale ceny ma lepsze...I można negocjować Poszukuję natomiast informacji o sprawdzonych sprzedawcach dachówki ceramicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witamy w klubie Nastepny juz ma sciany a ja nadal jeszcze nie zaczalem i musze czekac do wiosny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 24.10.2005 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witajcie,czy możecie podesłać namiary na sprawdzonego dekarza, glazurnika, tynkarza (tynki cem.-wap. do wyrobienia zostały glify w otworach i parę innych drobiazgów), ten który robił właściwie całość jakoś się nie poczuwa, ech.. P.S.wpadam na forum incydentalnie i jestem pełen podziwu, że jesteście w stanie budować, pracować, mieć rodzinę i udzielać się tutaj, ja się generalnie przestałem wyrabiać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A to prawda...ciężko się czasem wyrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.10.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Czy ktos z budujacych na terenie Gminy Grodzisk moze polecic dobrego kierownika budowy, wiem ze dobrzy dziela sie na fachowcow i na tych co maja uklady w urzedzie, no oczywiscie jedno nie wyklucza drugiego Pozdrawiam Naprawde nikt nie moze polecic kierownika budowy ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 24.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Do MarzkaJakiego typu oczyszczalnię masz u siebie? Ja zastanawiam się nad osadnikiem z drenażem rozsączającym (np. Sotralentz). Ciekawi mnie jak to się funkcjonuje w praktyce, wiadomo że fiołkami nie pachnie, a tego chyba najbardziej boi się Żona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.10.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Aśka, szkoda, że się zamienili, jakieś grube nieporozumienie, powinnas o tym wiedzieć , tak jak już ktoś pisał trzeba być czujnym, każdej ekipy trzeba pilnować, ja byłam na budowie 3-4 razy w tygodniu i wszystko sprawdzałam, plus zaglądał kierownik Marzek, ja też raczej wezmę drzwi od pana Andrzeja, co do podłóg, to dziś go zagadnę.Czy jak już będziesz miał drzwi to mogę przyjechać obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Dla sprostowania u mnie budował pan Grzegorz Kramek, a u Aśki pan Tomek Kramek, to dwie odrębne ekipy, nie rozumiem tej zamiany. mój kierownik budowy niestety sie rozchorował, tak więc nie polecę na razie ja dachówkę kupowałam w bardzo dobrym składzie Europoldach z Piaseczna7502390, z 7%Vat, bo od nich wzięłam dekarza (pana Roberta) - dobry fachowiec, ale warto spisać umowę, bo potrafi nawalić z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 25.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 co do drzwi to mogę polecić Jacule (chyba tak sie nazywa) w Otrębusach-zjazd na Nadarzyn. Kilka lat temu brałem od niego 8 skrzydeł surowych (bo taniej).Firma robi z sosny.jakość dla mnie b.dobra-drewno dobrze wysuszone-nic sie nie wypacza i nie zsycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ja też chcę na spotkanie! 5 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.10.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jak dla mnie 5 listopada jest ok... Jajcek ty weź nie narzekaj bo masz krótka perspektywę a mnie ZEWt uziemniło do 2007 co najmniej jak od sasiada wtedy pożycze lub do 2008 marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts