Jajcek 01.11.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 ja najchętniej to bym sie spotkała w Nowym Dworze Mazowieckim jest tam swietna pizzeria spotkanko o 14.00? co Wy na to? w Don Giovanni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 01.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Tak wcześnie? Bobo,zlituj się! W ten dzień planujemy pozabijać okna w naszym domu, a potem dopiero pojawić się w DaGiovannim. A tak będziemy musieli rozdwoić się, albo wstać bladym świtem, aby zdążyć uwinąć się do pory spotkania. Ewentualnie wezmę Was wszystkich na nszą działkę na czyn społeczny . A w najgorszym wypadku spóźnimy się. Ale może dałoby radę przesunąć godzinę na trochę późniejszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 02.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ja najchętniej to bym sie spotkała w Nowym Dworze Mazowieckim jest tam swietna pizzeria spotkanko o 14.00? co Wy na to? w Don Giovanni. To może coś zaproponuj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 02.11.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Z nastrojów wynika, że chyba lepsza byłaby późniejsza pora...mi to raczej "rybka"....nas będzie trzymać pora jedzonka malucha... Ula i nie tylko...do każdego innego, każdego któremu ew. nie pasuje zaproponowana godzina....odrazu piszcie jak by was interesowała....czasu niewiele....a tak nie dogadamy się do lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.11.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ja najchętniej to bym sie spotkała w Nowym Dworze Mazowieckim jest tam swietna pizzeria spotkanko o 14.00? co Wy na to? w Don Giovanni. To może coś zaproponuj?? No ja proponuje Grodzisk Mazowiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.11.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Z nastrojów wynika, że chyba lepsza byłaby późniejsza pora...mi to raczej "rybka"....nas będzie trzymać pora jedzonka malucha... Ula i nie tylko...do każdego innego, każdego któremu ew. nie pasuje zaproponowana godzina....odrazu piszcie jak by was interesowała....czasu niewiele....a tak nie dogadamy się do lipca... No ale w lipcu to przynajmniej pogoda lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 02.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 W dodatku pod koniec lipca to my juz tez bedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 W dodatku pod koniec lipca to my juz tez bedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 02.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dla nas każda pora dobra im późniejsza. Nie będę proponować konkretnej godziny, bo nie chcę nieświadomie kogoś zniechęcić. Myślę, że w tej kwestii powinni wypowiedzieć się Ci, którzy mają do Grodziska najdalej. Tak więc pałeczkę przekazuję bobo30. Sylwia, o której najpóźniej mogłabyś przyjechać do Grodziska z Nowego Dworu Maz.? Czy ktoś jeszcze wolałby spotkać się wcześniej niż później? Kto ma zajęty wieczór i nie będzie mógł przyjść na spotkanie późnopopołudniowe? My mimo wszystko jesteśmy gotowi zrobić wszystko, aby zjawić się w pizzerii o godzinie ustalonej demokratycznie. Może zróbmy tak. Niech każdy chętny poda godzinę, która najbardziej mu odpwiada i może znajdziemy jakies rozwiązanie. SPOTKANIE 5 listopada: bobo30 chyba 2 +1, godzina? ......... ula i sławek 2 ? godzina każda sylvia1 ? godzina? .......... Victoria? godzina? .......... Senser tak,może + 2?? godzina? ......... Jajcek sztuk? ........ godzina? ........ izat sztuk?........ godzina? ........ WYWOŁUJĘ: kaga mery26 lukasz Marzek aśka(*)*(*)* areos Tommi Wookasch _bogus_ remx Waldi35 DarekB wg rafex asz Jayer pieczareczka ROBINSON ostry MarcinIKS BLANKA P S-K-K Tamlin Jolka Joskul Nina Migros Bard13 Pearl Michał z Wileńskiej i inni! dołączycie!? LICZĘ NA WASZĄ OBECNOŚĆ NA SPOTKANIU GRUPY G-N!! ewak39 - wiem, ze nie masz mi za zle, ze Ciebie nie wywoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 02.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ewak39 - wiem, ze nie masz mi za zle, ze Ciebie nie wywoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 02.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jestem, jestem, ale nauczona doświadczeniem nie zapisuję się (zawsze mi coś wypadało). Po cichutku mam nadzieję na spotkanie, tymczasem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.11.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A wogole to wkoncu gdzie to spotkanko ? W Grodzisku na Nadarzynskiej czy w Milanowku w Tajemniczym Ogrodzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 03.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 WYWOŁUJĘ: Wookasch Ajjj.. gdyby to bylo takie wszystko proste... Juz niestety sie umowilem, ale nastepnym razem postaram sie zawitac. A poza tym to sie moge pochwalic zakupionym projektem, zrobionymi badaniami geotechnicznymi oraz ciaglym oczekiwaniem na odpowiedz ZE dot. terminu przylaczenia, projektu i sposobu rozliczenia Ale za to dogadalem sie juz z sasiadem co do pozyczenia pradu od niego pozdrawiam Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 03.11.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witajcie, Mi niestety nie uda się dotrzeć na spotkanie , właśnie wyjeżdżam po rodzinkę do Wrocławia. ALe następnym razem bardzo chętnie. pozdrawiam serdecznie Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.11.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Co tu tak ucichlo ? Co ze spotkaniem sobotnim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.11.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Senser tak,może + 2?? godzina? Raczej się podstosuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 03.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witam wszystkich. Chcialbym wraz z malzonka przylaczyc sie do szanownej grupy z uwagi na obszar terytorialny jej dzialania obejmujacy nasza dzialke znajdujaca sie w milanowku Pozdrawiamy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.11.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Senser ja sama ale godzina faktycznie moze późniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.11.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witam wszystkich. Chcialbym wraz z malzonka przylaczyc sie do szanownej grupy z uwagi na obszar terytorialny jej dzialania obejmujacy nasza dzialke znajdujaca sie w milanowku Pozdrawiamy wszystkich. Witamy w grupie i zapraszamy na spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 03.11.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 16 też może być. Ja mam dużo wolnego czasu Nadal proponuje w Don Giovanni ze względu na psa Uli i SŁawka. Może to miejsce w Milanówku nastepnym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts