Ula i Sławek 03.11.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nareszcie dzień, miejsce i godzinę spotkania mamy już ustalone (psem nie przejmujcie się, bo wystarczy, że cały dzień będzie z nami na działce). Victoria, pasuje Wam godzina?Vax witaj, zapraszamy! Podsumowuję SPOTKANIE 5 listopada o 16.00 w DaGiovanim (ul. Nadarzyńska w Grodzisku): bobo30 - 3?ula i sławek - 2 z psem sylvia1 - 1 Victoria - 5 Senser - 3Jajcek - 2izat?Joskul?Vax? Jak na razie będzie nas 16, ale może ktoś jeszcze dołączy? Może powinniśmy powiadomić DaGiovaniego? O tej porze i w sobotę mogą mieć lekki ruch, więc chyba warto zrobić rezerwację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Kochani, ja niestety wypadam z gry ... a miałam taką wielką ochotę buuuu bawcie się dobrze pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 OK. Koniec targów. Przybite godz. 16:00 bo się nam kolejna koalicja rozpadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.11.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Senser zajmiesz sie rezerwacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 04.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja niestety też nie.... Bardzo bym chciała, ale niestety tego dnia mamy w domu kinderbal i to podwójny sami więc rozumiecie, że wobec tak poważnej imprezy nie da rady..... Ale mam nadzieję, że uda nam się następnym razem...... Z innej beczki: mogę oddać ekipę - pogoda ładna, to może jeszcze ktoś zdąży z fundamentami U mnie zrobili stan surowy i nie ma się do czego przyczepić. Budowali z silki, ale wiem że wcześniej stawiali też domy z innych materiałów. No i "clu" : nie są potwornie drodzy!!!!!!!! Gdyby ktoś reflektował poproszę o kontakt na priva. I bawcie się dobrze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 OK. Stoliki zostały zarezerwowane na jutro na godz. 16:00 Zarezerwowałem w sumie na 15 osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 OK. Stoliki zostały zarezerwowane na jutro na godz. 16:00 Zarezerwowałem w sumie na 15 osób... No i piknie a zamna to sie moze i dziecko przyciagnie wiec wtedy bedzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 04.11.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Niestety na jutrzejsze spotkanie nie bedziemy mogli przybyc ale obiecujemy, ze na nastepnym napewno bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.11.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja już standardowo popstrykam kilka fotek Ci co mają przyjść (szczególnie nowi znajomi) to bez obaw odrazu do dużego stołu...będzie jedyny w i tak nie za dużym pomieszczeniu...więc na pewno nie będzie obiekcji...ale bez niepotrzebnej "niepewności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafekx 04.11.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Hej! My na spotkanie może jeszcze nie tym razem... Bo kamień węgielny jeszcze nie obstalowany, akt erekcyjny jeszcze w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 no mam nadzieje ze sie doczlapiemy samochod z rana jedzie na budowe, no a ja z dzieciakami zabardzo niewiem jak mam dotrzec srodkami masowego razenia na miejsce spotkania moze ktos podpowie to wtedy napewno bedziemy start bedzie z centrum i co dalej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Hej! My na spotkanie może jeszcze nie tym razem... Bo kamień węgielny jeszcze nie obstalowany, akt erekcyjny jeszcze w planach... Zapraszamy juz teraz. Ja licze na to ze po poradach takich doswiadczonych forumowiczow jak senser bedzie latwiej ten kamien obstalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 no i napewno juz nas niebedzie mocno sciskamy wszystkich dalej zyjemy z mysla ze jednak dojedziemy a myslalam ze poczestuje plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Czemu ?Jakis autobus z pod stacji tam jezdzi zdaje sie ze "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 05.11.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 my będziemy we 3. Zabieramy córeczkę. Victoria z dworca w Grodzisku to możemy Cie koło 16.00 odebrać. Wysyłam numer do mnie na priv.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.11.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dziękuję za miłe spotaknie i fajne rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 no i jak bylo........... jak pewnikiem fajnie........... buuuuuuuuuu anas niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Spotkanie sie odbylo. Na takim spotkaniu w realu bylem pierwszy raz (z tego forum) i bylo bardzo ale to bardzo milo, nie wiem kiedy uciekly 3 godz i musialiesmy z zonka sie ewakuowac zeby zmienic dziadka ktory sie dzial na strazy z nasza 14 miesieczna pociecha Ale jestesmy dumni bo nie wyszlismy pierwsi, prawda Senser. Ogolne podsumowanie spotkanie rewelka i juz nie moge sie doczekac nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A i czekam na obiecane namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 05.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 To ja podsumuje. Na spotkaniu byli: Senser Wg +3 Joskul Ula i Sławek(a gdzie pies? refleks szachisty ) Sylvia1+1 Bobo30 +2 Jajcek +2 W sumie 16 osób w tym 5 dzieci. Ja na spotkaniu czułam sie jakbym widziała starych przyjaciół, a nie przygodnych znajomych. Zjawiła sie stara gwardia i nowy Jajcek, który nadaje na tych samych falach Było super i wesoło. Naszym dzieciom aż za bardzo, ale chyba wpuszcza nas jeszcze kiedys do Giovanniego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts