bobo30 05.11.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dla tych , którzy nie byli dodam, że własnie uruchomiliśmy CO. Kolejny etap za nami. Jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Niestety nikt nie miaj aparatu i brak foto ze spotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 06.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Spotkanie było przemiłe! Mamy te same odczucia co Bobo30. Proszę szybko o kolejne! Bobo30 - pies wybiegał się na działce i nawet, gdy wychodziliśmy z domu, nie starał się za wszelką cenę iść z nami, co jest wręcz niespotykanym zjawiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 no po przyjściu do domku i po opowieściach Asi to syn zaczął żałować że nie pojechał... faktycznie ciezko powiedzieć czy nas następnym razem tam wpuszczą z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.11.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No tak, pierwszy raz nie miałem aparatu... Już jadąc wiedziałem, że go nie wziąłem ale za cholere nie chciało mi się wracać... Faktycznie, że przydałoby się takich spotkań nieco częściej... Więc, poza kroniką fotograficzną pozostaje słowo pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.11.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 To moze trzeaba nastepne spotkanko zwolac zeby kronike uzupelnic fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.11.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 na poddaszu mamy saunę , tak ciepło, na dole może być, polecam naszego hydraulika, wszystko działa jak trzeba Senser sprawdzałeś czas dojazdu ag. ochrony? a inni? u mnie straszna nędza, dopuszczalny czas przekraczaja o 50-100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 08.11.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Cóż pozostaje po raz kolejny żałować możliwości poznania Was face-to-face, ale skoro planujecie następne spotkania pewnie wreszcie się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 08.11.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 noooo za pozno tu zajrzalam zeby sie zalapac na spotkanieczasu ostatnio jak na lekarstwo a kazda wolna (a nawet czasem te zajete) chwile poswiecam na szukanie projektu - coraz bardziej sklaniamy sie do D03 muratora; niestety malo osob go buduje i marne informacje na temat ewentulanych pulapek w projekcie mam nadzieje, ze skoro tak Wam dobrze idzie organizacja spotkan z nastepnym nie bedzie problemu; chociaz blisko to my do grodziska nie mamy niestety a tu trzeba zdazyc na 19 na dobranocke (pod grozba utraty zycia a co najmniej ciezkich obrazen ciala) pozdrawiam serdecznie wszystkich sasiadow blizszych i dalszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 08.11.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 No to ja już teraz proponuję spotkanie 7 stycznia!! Tam gdzie zawsze :>? Próbujemy czy nas wpuszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No to ja już teraz proponuję spotkanie 7 stycznia!! Tam gdzie zawsze :>? Próbujemy czy nas wpuszczą? A co ty będziesz na WOŚP zbierać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 09.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Nikt niestety nie moze sie wypowiedziec na temat "Ław-budu", więc może inaczej spytam. Na pewno gdzieś robiliście adaptację swoich gotowych projektów do działki (no chyba, że wszyscy robili na indywidualne zamówienie). Może polecicie jakieś rozsądne biuro architektoniczne bawiące się w nieduże adaptacje ? W sumie fundamenty sobie przeliczyłem, ściany wewnętrzne lekko przestawiłem - dużych zmian ogólnie nie ma, ale chciałbym, żeby ktoś mi to złożył do kupy i się pod tym podpisał . Jakieś propozycje ? pzdr. Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 09.11.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Senser, WOŚP zawsze jest w niedzielę, a ja proponuję sobotę! Termin odległy, ale może dzięki temu uda się większości z nas zorganizować czas tak, aby pojawić się w DaGiovannim. Wookasch, nasz projekt był indywidulany, ale jeśli Saska Kępa Ciebie nie odstrasza, to mogę dać Ci kontakt do naszego architekta. Jego zaletą jest niska cena, a wadą, że w naszym projekcie było parę baboli, jednak wszystkie udało się w porę wykryć góralomi z architektem znaleźć wyjście. W Twojej sytuacji nie masz się czego obawiać. Tak więc jeśli chcesz to odezwij się do mnie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jestem jak najbardziej za spotkaniem ale 14 stycznia bo 7 pracuje A wszystkich nowych serdecznie zapraszam bo ja teraz bylem jedyny ktory byl po raz pierwszy a zostalem przez ta grupe tak serdecznie przyjety ze wogole nie odczulem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 10.11.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 OK - niech będzie 14 stycznia! A co na to inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 10.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 14 stycznia ... zebym to ja wiedziala co bede robic za 2 tygodnie to bylby sukces; 14 stycznia to ja sobie nawet wyobrazic nie potrafie a co dopiero zaplanowac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 10.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Pieczareczko, o to waśnie chodzi, aby sobie zarezerwować ten termin! Właśnie odbyłam 3 rozmowy telefoniczne w sprawie wywozu gruzu z mojej działki. I dowiedziałam się tyle, że faktycznie firma polecana przez kogoś z naszej grupy (nie pamiętam niestety kogo) jest najatrakcyjniejsza i najszybsza. Mam na myśli pana i panią (nazwy ich firmy nie znam), których można zastać pod telefonami 792 06 71 lub 602 322 824. Zaproponowali mi termin jutrzejszy, najdalej poniedziałkowy. Jeszcze potwierdzą. Ich kontener ma 7m3 (to ok. 4 tony), a jego koszt to 290zł plus załadunek 40-50zł. Dzwoniłam jeszcze do ZGKiM (755 20 12 wew.122) - mają taki sam kontener, wynajęcie na 2-3 dni kosztuje brutto 276zł, ale załadunek wynajmujący organizuje sam. Pierwszy możliwy termin to koniec przyszłego tygodnia. Firma z Milanówka - Aminex (792 19 79), ma kontenery 4m3 po 180zł (chyba brutto) i załadunek też byłby w zakresie wynajmującego. Jeszcze teraz można zamówić kontener na poniedziałek, ale to zmienia się jak w kalejdoskopie. Mi wyszło, że mój gruz to jakieś 12m2 tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 11.11.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ja korzystałem z usług Olkowskiego. Wprawdzie nie jest tani (290 zł) ale kontener stał u mnie przez bite 3 tygodnie. Bez opłat za postojowe. Było więc fajnie bo obeszło się bez sterty gruzu. Wszystkie odpady trafiały wprost do kontenera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 11.11.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ula - dzieki serdeczne za pomoc! I dom masz piekny! Usciskaj od nas Camela! Kuba dzis poinformowal, ze on chce isc tam, gdzie byl Camel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 12.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ewunia, byłoby cool, gdyby Kuba nas odwiedził! Camel uwielbia Twoją rodzinę i przekonasz się, gdy spotkacie go ponownie. A wiesz dlaczego? - bo rzucała mu patyczki i kamyczki! Czekamy więc na powtórkę. Może następnym razem będziemy widziały się dłużej... Buczek - daj namiary na tego Olkowskiego. Nie bądź taki. Do nas za godzinę przyjeżdża ta firma, co sprząta plac, ale może ktoś inny skorzysta z jego usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts