ewak39 21.11.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Dzieki Marzek! Utrwalam sie w przekonaniu do BioEko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 22.11.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Marzek, na pewno nie kupie niczego, czego wcześniej nie obejrze, szczególnie drzwi wewnętrznych. Mam namiary na kilku stolarzy, a wiec zobaczymy. U nas na razie cisza, domek się wygrzewa. Brzuszek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.11.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Marzek, na pewno nie kupie niczego, czego wcześniej nie obejrze, szczególnie drzwi wewnętrznych. Mam namiary na kilku stolarzy, a wiec zobaczymy. U nas na razie cisza, domek się wygrzewa. Brzuszek rosnie A my właśnie tak kupujemy Kupiliśmy tak drzwi główne i tylne...teraz również 5 szt. wew. Wszystko w oparciu o szkice i zdięcia, jak na razie się nie rozczarowaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 22.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Bry. No to mam za swoje. Minelo mnie kolejne spotkanie... Ech... Gdybym tylko czasem zajzal na foruma. Za to, Uwaga, mamy juz klamki. Przynajmniej tam gdzie zamontowalem drzwi . Taki maly dyngs a cieszy. BTW. Moze ktos z Was bedzie zamawial w najblizszym czasie tlucznia, grysu lub innych takich? Podpialbym sie na pare metrow. Potrzebuje ok. 4 m3. Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.11.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 mamy zaplanowane...chcemy kupić zależy, ale chyba coś ok. 27 t. wiem, że gość mi mówił (jeśli nie pomyliłem tematów), że może mieć wóz i chyba 32 t. (??), my myślimy o tłuczniu kamiennym, ale nie wapiennym o frakcji 0-30 mm czyli razem z "pyłem" dość dobrze to się zakleszcza, mam już trochę tego materiału więc wiem...Z tego co pamiętam gość krzyczy za auto 27 t. 1000 zł za całość czyli 37 zł/t. może masz coś tańszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 24.11.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Ceny sa zblizone. Kiedy planujesz zakup? Ja chce dokladnie cos takiego co Ty piszesz. Widzialem jak sie zakleszcza i dlatego tez bym sie pisal.Jak to sie przelicza na m3? Masz moze telefon do goscia?Jeszcze tylko wczesniej wkopie sobie krawezniki. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ULA dostalam gazety rzepe od lipca tylko kurcz niewiem kiedy ja mam to przegladnac aby sprawdzic interesujacy was artykul postaram sie w tym tygdniu co bedzie , ale nieobiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 24.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Dzienki Hubert za namiary.A co do przeliczen to jest mniej wiecej 1,6 T na M3. Tak dla potomnych. Pozdr.Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 27.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 czy nikt z Was nie robił tynków gipsowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 27.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Robil robil...Za 19 pln/m2 poltora roku temu... PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 28.11.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mnie za wszystki mapki skasował coś ok. 350 zł. I nic więcej nie było mi potrzebne. Namiary na priv. To jest dość znany na naszym terenie geodeta. Odkopalem te wiadomosc i jakbym rowniez mogl prosic o namiary, bylbym b. wdzieczny pozdrawiam Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.11.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Geodeta Sławomi Krekora 502 270 466 Kurcze ten gość powinienen mi chyba odpalać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.11.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Senser a czy moznaby bylo obejrzec twoj kominek i jego rozwiazanie na zywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.11.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Senser a czy moznaby bylo obejrzec twoj kominek i jego rozwiazanie na zywo ? Pewnie, że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 29.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Victoria - dziękuję za fax!! Nie dostałam powiadomienia, więc nie wchodziłam do naszej grupy, ale gdybym wiedziała, to zabrałabym od Ciebie te rzepy i sama je poszukała. Czuję się podle. Jeszcze raz, WIELKIE DZIĘKI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 29.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Geodeta Sławomi Krekora 502 270 466 Kurcze ten gość powinienen mi chyba odpalać.. rozumiem, ze go polecasz?!? myśmy mieli z nim dość nieprzyjemne doświadczenia... spieszyło nam się , by ogrodzić działke, mąż miał do niego namiar (skąd, nie wiem) zadzwonił i mówi że potrzebuje najdalej w środe mieć wymierzone granice... on na to, że wczesniej jak w piatek nie da rady. więc stary na to, ze poszuka jeszcze gdzie indziej a jak nie znajdzie geodety, który zrobiłby to szybciej, to do niego zadzwoni i potwierdzi. znalazł innego, który miał czas od razu, więc go ugadał i juz. geodeta do urzędu, a z urzędu do nas dzwoni, że inny geodeta pobrał papiery i juz to robi i on teraz już nie może... więc staruszek znowu do pana Kregory dzwoni, a on na to, że te papiery go cos kosztowały i on tego w urzedzie nie odwoła!!!! i co? mało uczciwy facet, jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 29.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 a polećcie mi prosze kogos do tynków wewnętrznych i doradźcie jakie robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Geodeta Sławomi Krekora 502 270 466 Kurcze ten gość powinienen mi chyba odpalać.. rozumiem, ze go polecasz?!? myśmy mieli z nim dość nieprzyjemne doświadczenia... Hmm... ja też go w sumie polecam, bo przyjechał, szybko zrobił, mało wziął, fakturę wsyatwił.... Nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 29.11.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No cóż Aśka...zdarzają się czasem takie historie..mi tak jak przedmówcy i kilku innym osobą, którym go poleciłem nie mają zastrzeżeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 29.11.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No cóż Aśka...zdarzają się czasem takie historie..mi tak jak przedmówcy i kilku innym osobą, którym go poleciłem nie mają zastrzeżeń.... podejrzewam, ze gdybysmy poczekali do piatku i skorzystali z jego usług, też nie mielibysmy zastrzeżeń co do samej jego fachowosci, rzecz w tym że usiłował przymusić nas do skorzystania z jego usług. a to już jest nieuczciwe. a co do tynków, to cos mi doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts