ewak39 25.01.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Czy ktos wie, co z bobo? Tak siedze z zacisnietymi ciagle kciukami az zaczynaja dretwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.01.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Czy ktos wie, co z bobo? In hospital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 25.01.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Moja zonka jutro sie hospitalizuje... Troche ja potna... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.01.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Moja zonka jutro sie hospitalizuje... Troche ja potna... J Ło masz, ten to wie jak wprowadzić dobry nastrój Ale sprawa całkiem widzę poważna...mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.01.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 O kurcze... zatrudnie rodzine do trzymania za wszystkich kciukow... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.01.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ja też trzymam kciuki, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 gdyby ktoś chciał kotka to tu jest dużo biednych do uratowania: kotki lub tu: kotki2moje dwa własnie są stąd i radości wiecej niz z tv... kciuki za potrzebujących tez trzymam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.01.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 A czy ktoś planuje wypad na zlot Forum Muratora 4 Marca??Ja sam nie wiem czy jechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 CZy ktos sie orientuje czy w naszym obrebie jest jaks wypozyczalnia metalowych szalunkow? Zamierzam na wiosne ruszyc z budowa i chcialem sie zorientowac czy nie wyjdzie to taniej niz kupowanie drewna. Mówisz o szalunkach czy rusztowaniach? Chyba nie znam nikogo kto stosował metalowe skąd wnoszę że abo są droższe albo też niedostępne (lub może po prostu nikt nie wpadł na ten pomysł ). Jeśli zaś chodzi o rusztowania - to jeden element warszawskiego to chyba pożyczałem (a raczej moi wykonawcy dlatego po drugiej stronie Wisły bo tam mieli najtańsze) po 1zł /element/dzień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcys 25.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Szanowna Grupo! pytanie do tych z Was, którzy zastosowali okna drewniane: jakie okna i czy korzystaliście z usług firmy z Milanówka sprzedającej okna Goran?! pozdrawiam Darcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 25.01.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 CZy ktos sie orientuje czy w naszym obrebie jest jaks wypozyczalnia metalowych szalunkow? Zamierzam na wiosne ruszyc z budowa i chcialem sie zorientowac czy nie wyjdzie to taniej niz kupowanie drewna. Mówisz o szalunkach czy rusztowaniach? Chyba nie znam nikogo kto stosował metalowe skąd wnoszę że abo są droższe albo też niedostępne (lub może po prostu nikt nie wpadł na ten pomysł ). Jeśli zaś chodzi o rusztowania - to jeden element warszawskiego to chyba pożyczałem (a raczej moi wykonawcy dlatego po drugiej stronie Wisły bo tam mieli najtańsze) po 1zł /element/dzień. Pozdrawiam Dziekuje za odpowiedz. Chodzilo mi o metalowe szalunki, bo przyszlo mi to do glowy jak stalem w korku obok budowanego wiaduktu i tam takie stosowali. Fakt, że zalewali za jednym razem sciane o wyskosci ze 2-3 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.01.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Szanowna Grupo! pytanie do tych z Was, którzy zastosowali okna drewniane: jakie okna i czy korzystaliście z usług firmy z Milanówka sprzedającej okna Goran?! pozdrawiam Darcyś Mówisz chyba o tej firmie co to mają punkt przy światłach k. WKD. Nie wiem czy już się obsada tam nie zmieniła. Ale wydają się być dość obiektywni. Nie wybrałem w sumie Gorana, ba nie wybrałem w końcu nawet drewnianych...ale gość nawet pomógł mi wybrać Kommerlinga z PCV....stąd oceniam dość wysoko jego obiektywność. Co do samego Gorana nic ci w sumie nie powiem. Ale jak już to porównaj ich ofertę/jakość/cenę do Gebauera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Victoria,tak naprawdę nikt ze szkoły, przedszkola nie sprawdza tego meldunku. Ty piszesz oświadczenie.Problem w tym, że przedszkola dostają dofinansowanie i to duże na dzieci z gminy.Nie sadzę by Dyrekcja była przeciwna przyjęciu dziecka, chyba, że szkoła cieszy sie taka renomą, iż ma 2-3 osoby na miejsce. Wtedy wybierze tych z meldunkiem.Zawsze możesz powołać się na obowiązek nauczania każdego dziecka. W tej chwili rodzice wielokrotnie czasami zmieniają miejsce pobytu ze wzg. na pracę i to jest jeden z argumentów dla Dyrekcji.Ja też musiałem zapisać dziecko do przedszkola ,które nie miało zbyt dużo dzieci. Ale okazało się, że w tym samym roku zmieniła sie pani dyrektor. Ta młoda i bardzo energiczna pani dokonała bardzo dużo i teraz śmiem twierdzić, że jest to jedne z najlepszych przedszkoli w Grodzisku (nr 1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Czy ktos slyszal moze o szkole w Warszawie, ktora nazywa sie Meridian? Mysle o zapisaniu tam dzieci i szukam opinii, z blogow internetowych wiem, ze nastolatka z Grodziska chodzi do tej szkoly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 27.01.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Senser, pytałeś czy ktoś wybiera się na spotkanie Muratora. No to my mamy taki zamiar. Z tego co wiem nie jest na nim tak różowo jak by się wydawało. Niezły mówił, że wrażenia są takie jakie ma się pierwszego dnia w pierwszej klasie ogólniaka. Wszyscy i wszystko nowe. Ale ponoć redakcja Muratora stara się coraz bardziej i ostatnie spotkanie było bardziej udane od poprzedniego. Na szczęście nie mamy tam tak daleko jak forumowicze z Poznania czy Trójmiasta i zawsze jeśli będzie drętwo możemy się wycofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 O ile wyznaczycie termin spotkania to chętnie się zjawię, może nawet z żoną.Chwilowo mamy WZ i załatwiamy sprawy w Lasach Państwowych, będziemy budować w Otrębusach. Mam nadzieję, że nie przegapię terminu spotkania, będę zaglądał tu częściej.Chwilowo zapisałem się na spotkanie w Warszawie 4marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 29.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Zygmor, w takim razie szukajmy się w piwnicy Muratora.Przy okazji - za Bobo nie misimy trzymać już kciuków. W piątek urodziła syna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 29.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 poleccie mi dobrych tynkarzy na zewnatzr. takich co to od razu styropian kładą. bo juz chyba czas zacząć się umawiać na robotę! I wielkie gratulacje dla bobo, choć jeszcze pewnie jakis czas z nami jej tutaj nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.01.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Zygmor, w takim razie szukajmy się w piwnicy Muratora. Przy okazji - za Bobo nie misimy trzymać już kciuków. W piątek urodziła syna! No i nie dała się Mamie pochwalić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 31.01.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Hej, Słuchajcie, poszukuje dobrfego inspektora nadzoru. Czy ktoś może kogoś polecić? Pozdrówka,Rysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts